Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Aanbod

Albert van Damstraat 52, Zwaag
Te koop
€ 385.000  k.k. | 4 slaapkamers
Een uitgebouwde woning met een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, welke tevens over TWEE badkamers beschikt. Van de begane grond tot de 2e verdieping is alles strak afgewerkt. Bent u dan ook op zoek naar een geheel instapklare tussenwoning in één van de meest geliefde woonwijken van Zwaag? Dan bent u bij deze fijne tussenwoning aan de Albert van Damstraat op het juiste adres! Een fijne uitgebouwde woonkamer met diepe achtertuin, vier slaapkamers, waarvan zich er één op de 2e verdieping bevindt met eigen badkamer en de nette afwerking maken dit een heerlijk woning. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, het wijkwinkelcentrum De Hollandse Cirkel en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7.
Kaap Hoorn 30, Hoorn
Te koop
€ 235.000  k.k. | 1 slaapkamer
Net afgewerkt en geheel instap klaar appartement van 48m2 in het geliefde appartementen complex Kaap Hoorn. Het complex is in 2015 volledig gerenoveerd. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en heeft een heerlijk ruim balkon op het Westen gelegen. Het complex is gesitueerd op een ideale locatie, aan de rand van Hoorn nabij uitvalswegen en nabij het stadscentrum van Hoorn. Er is voldoende parkeervoorziening aan de voor- en achterzijde van het complex. De gezamenlijke entree geeft via een intercom toegang tot zowel het trappenhuis als de lift waarmee u het appartement op de 3e verdieping bereikt. Voor een extra veilig gevoel zijn er op diverse plekken door de Vereniging van Eigenaren camera’s geplaatst. Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaren, welke er reeds voor gezorgd heeft dat er zonnepanelen op het complex zijn aangelegd, welke ervoor zorgen dat de VVE energie kosten laag blijven.
Wierdijk 41, Zwaag
Te koop
€ 535.000  k.k. | 5 slaapkamers
Er is weer een pareltje beschikbaar! Deze zeer ruime 2-onder-1-kap woning met aangebouwde garage is gelegen in de zeer geliefde wijk Bangert en Oosterpolder en beschikt maar liefst over 140m2 woonoppervlak. De woning is voorzien van een uitbouw aan de achterzijde van de woning, waardoor het woongedeelte royaal te noemen is. De woning staat op 255 m2 eigen grond en heeft een tuinligging op het zonnige zuidwesten welke achterom bereikbaar is. Daarnaast krijgt u de beschikking over 5 goede slaapkamers en een moderne keuken en badkamer. Parkeren op eigen terrein is geen probleem door de extra brede oprit, hier kunt u met gemak 2 auto’s parkeren. De bereikbaarheid is uitstekend: op 5 autominuten  van de A7. Daarnaast treft u diverse voorzieningen binnen handbereik als scholen, sport, supermarkt, kinderopvang en het wijkwinkelcentrum ‘De Hollandse Cirkel’. 
Zuiderdracht 8, Oosterblokker
Verkocht
€ 299.000  k.k. | 4 slaapkamers
Vrijstaand woonhuis met 95m2 woonoppervlak op een perceel van 210m2. Het betreft een woning welke aan de buitenzijde nagenoeg geen onderhoud nodig heeft. De woning is namelijk geheel voorzien van kunststof kozijnen, kunststof boeidelen, kunststof windveren en kunststof goten. In duurzaamheid is door de verkoper ook reeds geïnvesteerd. Zo is in 2015 het dak aangepakt. Het dakbeschot is toen gedeeltelijk vernieuwd. Tevens is het dak voorzien van isolatieplaten en zijn er nieuwe pannen gelegd. Recentelijk zijn de gevels ook na-geïsoleerd. In 2013 zijn de platte daken voorzien van nieuw epdm. De woning is gebouwd in 1955 en kent een gemetseld binnen- als buitenblad. Op eigen terrein is parkeergelegenheid aanwezig voor meerdere auto’s.  
Jan Heesjesstraat 17, Blokker
Verkocht o.v.
€ 415.000  k.k.  Bieden vanaf
Biedingen vanaf €415.000,- k.k.   Graag presenteren wij u, deze in aanbouw zijnde hoekwoning in fase 1 van het plan Bloecwere van de Bangert en Oosterpolder. Geïnteresseerden voor deze woning, kunnen bij Optima Makelaardij een digitaal informatie pakket opvragen. Deze hoekwoning zal worden verkocht op basis van een inschrijving om alle geïnteresseerden dezelfde kans te geven. Hieruit volgt dat verkoper de gegadigden vraagt om uiterlijk  22 december 2021, uiterlijk om 12:00 uur ’s middags, een finaal voorstel te doen. Dit kan middels het inschrijfformulier behorende bij het digitale informatie pakket.
Lage Hoek 5, Zwaag
Verkocht
€ 375.000  k.k. | 4 slaapkamers
Bent u op zoek naar een geheel instapklare tussenwoning in één van de meest geliefde woonwijken van Zwaag? Dan bent u bij deze fijne tussenwoning aan de Lage hoek op het juiste adres! Een fijne uitgebouwde woonkamer, vier slaapkamers waarvan zich er één op de 2e verdieping bevindt, en de nette afwerking maken dit een heerlijk woning. Van de begane grond tot de 2e verdieping is alles strak afgewerkt. Hiernaast beschikt de woning over een zeer nette badkamer en keuken in een neutrale kleurstelling. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, het wijkwinkelcentrum De Hollandse Cirkel en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7.
Dorpsweg 9, Schellinkhout
Verkocht o.v.
€ 1.475.000  k.k. | 3 (mogelijkheid tot 5) slaapkamers
Landelijk wonen en tóch dicht bij de stad? Praktijk aan huis? Vaker thuiswerken? Het kan allemaal in deze in 2003 hoogwaardig gebouwde vrijstaande woonvilla. Dit op een riant perceel van maar liefst 3960m2 eigen grond welke u fraaie landelijke vergezichten biedt. Een woning waar met trots is gewoond en welke altijd zeer goed is onderhouden. Deze landelijke villa beschikt maar liefst over 417m2 woonoppervlak. U heeft hier zelfs de beschikking over een inpandig zwembad! Hiernaast kent de woning 3 royale slaapkamers (uitbreiding tot 5 mogelijk), 3 badkamers, inpandige garage, kelder, hobby/fitness kamer en een prachtige tuin met meerdere terrassen. De woonkamer met fraaie halfronde erker en kamer en suite mogen we uiteraard niet vergeten.   Het geheel is gelegen in het landelijke en waterrijke dorp Schellinkhout. Op korte afstand van het IJsselmeer met het ‘Schelpenstrandje’ en de vele watersportmogelijkheden. Op ca 15 minuten fietsafstand bereikt u de historische binnenstad van Hoorn met al haar voorzieningen. Uitvalsweg en de N506 welke ontsluit richting Amsterdam als Lelystad is in enkele minuten bereikbaar.
De Eenhoorn 154, Oosterblokker
Verkocht
€ 269.000  k.k. | 4 slaapkamers
Bent u zoek naar een fijne eengezinswoning? Dan is deze tussenwoning gelegen in het rustige en landelijke Oosterblokker iets voor u. De woning beschikt over 4 slaapkamers, diepe achtertuin, uitgebouwde entree en uitbouw ten behoeve van de bijkeuken. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. Er is in de straat meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Noorder Sluisstraat 31, Hem
Verkocht
€ 549.000  Vrij op naam | 3 slaapkamers
•••Bouwnummer 1 - Vrijstaande woning•••     Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de Wijk. Dat is wonen in nieuwbouwproject de Hemmertoren te Hem. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Alle woningen worden ‘nul op de meter gebouwd’. Dit betekent dat de woningen zowel gebouw-gebonden als gebruik gebonden energieneutraal zijn. De woningen worden voorzien van zonnepanelen en aardwarmtepomp met een 200 liter boiler. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zal worden voorzien van vloerverwarming. Start van de bouw zal circa februari 2022, oplevering zal liggen in Q1 van 2023.
Noorder Sluisstraat 31A, Hem
Verkocht
€ 365.000  Vrij op naam | 3 slaapkamers
•••Bouwnummer 2 - Hoekwoning rechts••• Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de Wijk. Dat is wonen in nieuwbouwproject de Hemmertoren te Hem. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Alle woningen worden ‘nul op de meter gebouwd’. Dit betekent dat de woningen zowel gebouw-gebonden als gebruik gebonden energieneutraal zijn. De woningen worden voorzien van zonnepanelen en aardwarmtepomp met een 200 liter boiler. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zal worden voorzien van vloerverwarming. Start van de bouw zal circa februari 2022, oplevering zal liggen in Q1 van 2023.
Noorder Sluisstraat 31B, Hem
Verkocht o.v.
€ 341.000  Vrij op naam | 3 slaapkamers
•••Bouwnummer 3 - Levensloopbestendige woning rechts••• Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de Wijk. Dat is wonen in nieuwbouwproject de Hemmertoren te Hem. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Alle woningen worden ‘nul op de meter gebouwd’. Dit betekent dat de woningen zowel gebouw-gebonden als gebruik gebonden energieneutraal zijn. De woningen worden voorzien van zonnepanelen en aardwarmtepomp met een 200 liter boiler. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zal worden voorzien van vloerverwarming. Start van de bouw zal circa februari 2022, oplevering zal liggen in Q1 van 2023.
Noorder Sluisstraat 31C, Hem
Verkocht
€ 341.000  Vrij op naam | 3 slaapkamers
•••Bouwnummer 4 - Levensloopbestendige woning midden••• Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de Wijk. Dat is wonen in nieuwbouwproject de Hemmertoren te Hem. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Alle woningen worden ‘nul op de meter gebouwd’. Dit betekent dat de woningen zowel gebouw-gebonden als gebruik gebonden energieneutraal zijn. De woningen worden voorzien van zonnepanelen en aardwarmtepomp met een 200 liter boiler. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zal worden voorzien van vloerverwarming. Start van de bouw zal circa februari 2022, oplevering zal liggen in Q1 van 2023.
Noorder Sluisstraat 31D, Hem
Verkocht o.v.
€ 344.000  Vrij op naam | 3 slaapkamers
•••Bouwnummer 5 - Levensloopbestendige woning links••• Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de Wijk. Dat is wonen in nieuwbouwproject de Hemmertoren te Hem. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Alle woningen worden ‘nul op de meter gebouwd’. Dit betekent dat de woningen zowel gebouw-gebonden als gebruik gebonden energieneutraal zijn. De woningen worden voorzien van zonnepanelen en aardwarmtepomp met een 200 liter boiler. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zal worden voorzien van vloerverwarming. Start van de bouw zal circa februari 2022, oplevering zal liggen in Q1 van 2023.
Noorder Sluisstraat 31E, Hem
Verkocht
€ 360.000  Vrij op naam | 3 slaapkamers
•••Bouwnummer 6 - Hoekwoning links••• Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de Wijk. Dat is wonen in nieuwbouwproject de Hemmertoren te Hem. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Alle woningen worden ‘nul op de meter gebouwd’. Dit betekent dat de woningen zowel gebouw-gebonden als gebruik gebonden energieneutraal zijn. De woningen worden voorzien van zonnepanelen en aardwarmtepomp met een 200 liter boiler. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zal worden voorzien van vloerverwarming. Start van de bouw zal circa februari 2022, oplevering zal liggen in Q1 van 2023.
Wierdijk 138, Zwaag
Verkocht
€ 225.000  k.k. | 1 slaapkamer
Een mooie woonkans voor starters, dit nette appartement op de tweede verdieping in de zeer geliefde wijk Bangert en Oosterpolder. Dit ruime 2-kamer hoek-appartement is ideaal voor de startende woningzoeker. Het appartement is compleet en netjes afgewerkt en maakt deel uit van een in 2008 opgeleverd appartementencomplex. Het appartement beschikt over een balkon welke bereikbaar is vanuit de woonkamer en een berging op de begane grond. De centrale ligging is ideaal, uitvalswegen richting de A7 zijn op zeer korte afstand. Het wijkwinkelcentrum ‘De Hollandse Cirkel’ bevindt zich op loopafstand, net als de sporthal, gezondheidscentrum, basisscholen en kinderopvang. Verder beschikt de wijk over voldoende parkeergelegenheid.
Pennekamplaan 20, Oosterblokker
Verkocht
€ 285.000  k.k. | 4 slaapkamers
Fijne instapklare tussenwoning (121m2 woonmeters) met nette keuken-badkamer-toilet, 4 slaapkamers, dakkapel aan de achterzijde, tuin met achterom en stenen berging/veranda. De woning is gelegen in het mooie landelijke Oosterblokker. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. Groot pluspunt is dat alle kozijnen vervangen zijn voor kunststof kozijnen. In de veranda achterop het perceel grenzend aan de bering kunt u van mooie landelijke vergezichten genieten.
Hondsdraf 72, Zwaag
Verkocht
€ 260.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een keurig onderhouden en net afgewerkte tussenwoning? Dan is deze onderhoudsvrije tussenwoning wellicht iets voor u. Het betreft een tussenwoning met 103 m2 gebruiksoppervlakte. De woning beschikt over keurig afgewerkte begane grond met gestuukte wanden en plafonds, vloerverwarming en een nette keuken. Op de 1e en 2e verdieping beschikt de woning in totaal over 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De woning is centraal gelegen met op loopafstand het winkelcentrum ‘De Korenbloem’ en op fietsafstand de binnenstad van Hoorn met het NS treinstation. In de directe omgeving treft u diverse winkel- en sportvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. 
Bertus Aafjeshof 51, Hoorn
Verkocht
€ 300.000  k.k. | 4 slaapkamers
Woonkans!! Deze nette tussenwoning beschikt namelijk zowel over een dubbele dakkapel als een uitbouw aan de achterzijde van de woning. Recent is de gehele begane grond gestuct (spachtelputz). De tuinligging is op het noorden waardoor u vanaf de middag tot einde avond heerlijk van de zon kunt genieten. U krijgt de beschikking over 4 fijne slaapkamers en een stenen berging in de tuin. Het geheel is gelegen in een straat met enkel bestemmingsverkeer met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Groot pluspunt is dan ook de rustige ligging maar toch nabij scholen, openbaar vervoer, park, supermarkt en diverse uitvalswegen.
Boogschutter 76, Hoorn
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 2 slaapkamers
Bent u op zoek naar een keurig onderhouden eindwoning gelegen in de dichte nabijheid van het centrum van Hoorn? Dan is deze eindwoning wellicht iets voor jou. Het betreft een nette afgewerkte, goed onderhouden woning welke geheel instapklaar is. De woning beschikt over een ruime berging en entree met gaderobe, meterkast en trapopgang op de begane grond; een bijkeuken/bergruimte, ruime keuken en woonkamer, toilet en twee balkons (voorzijde en achterzijde van de woning) op de 1e verdieping; en 2 slaapkamers, een wasruimte en een zeer nette badkamer op de 2e verdieping. De woning is centraal gelegen met op loopafstand het winkelcentrum ‘De Grote Beer’ en op fietsafstand het NS treinstation. Voor recreatie kan je terecht in het dwaalpark, de hulk of naar het strandje aan de Hoornse Hop. Tevens bereik je met de fiets binnen enkele minuten de binnenstad van Hoorn. In de directe omgeving zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Vergeet ook vooral niet het stadsstrand, welke zich na realisatie (ca. 2023) lopend te bereiken is.
Wierdijk 152, Zwaag
Verkocht
€ 300.000  k.k.  Bieden vanaf
Starters opgelet, dit zou zomaar eens een prachtige eerste woning voor u kunnen zijn! Wonen aan een brede waterpartij zonder directe bebouwing aan de voorzijde? Dat kan in deze fijne tussenwoning in de geliefde woonwijk Bangert en Oosterpolder. De woning staat op 122m2 eigen grond en beschikt over 94m2 woonmeters. Leuke details zorgen voor veel wooncomfort. Denk hierbij aan: twee ruime slaapkamers waarvan 1 met frans balkon, een keurige keuken en badkamer, een goed onderhouden tuin, en een aangebouwde veranda welke bereikbaar is middels de dubbel openslaande deuren in de woonkamer. De bereikbaarheid is uitstekend: op 5 minuten rijafstand van de snelweg A7. In de dichte nabijheid treft u het wijkwinkelcentrum, zorgcentrum, basisscholen en verschillende speeltuinen.
Smetanahof 17, Hoorn
Verkocht
€ 469.000  k.k. | 4 slaapkamers
Royale vrijstaand geschakelde woning op ruime kavel van 315m2 voorzien van een dubbele uitbouw, met garage en nieuw aangelegde achtertuin (oktober 2020).  Het betreft een woning met maar liefst 169m2 aan woonmeters, door de uitbouw aan de voorzijde en achterzijde van de woning is de benedenverdieping royaal te noemen. De woning is prettig gelegen in een doodlopende straat, hier zal enkel bestemmingsverkeer komen wat het een ideale gezinswoning maakt. Verder bevinden scholen, de supermarkt en het NS station Kersenboogerd zich op korte afstand. De woning beschikt over 10 zonnepanelen en heeft energielabel A.
De Wieken 100, Hoorn
Verkocht
€ 190.000  k.k.  Bieden vanaf
Starters opgelet! Ben je op zoek naar een betaalbaar tweekamerappartement dichtbij alle voorzieningen met een tuin op het zonnige zuiden? Dan is dit de woning voor jou! Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een eigen tuin.
De Eland 8, Oosterblokker
Verkocht
€ 425.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wat een woonkans is deze nette en ruime 2-onder-1-kapwoning! De woning is landelijk gelegen en achterin de tuin heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen. De woning beschikt over 4 slaapkamers, maar eenvoudig kan een 5e slaapkamer nog extra op zolder gerealiseerd worden. Aan de achterzijde is uitgebouwd ten behoeve van de bijkeuken, vanuit waar ook de garage bereikbaar is. In 2015 is de zolder onder handen genomen en in 2020 de eerste verdieping. De badkamer is van alle luxe voorzien, vloeren zijn vernieuwd en de zolderverdieping is voorzien van een dakkapel en gestuukte wanden en plafonds. Ook zijn er reeds duurzame voorzieningen getroffen als zonnepanelen (9) en een zonneboiler. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. Op eigen terrein beschikt u over een eigen parkeerplaats daarnaast is er in de straat meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Essinglaan 14, Oosterblokker
Verkocht
€ 369.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wat een fijne twee-onder-1-kapwoning op een prachtig perceel met aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen mogen wij u presenteren. Deze woning beschikt over een vrijstaande berging, separate garagebox, 4 slaapkamers, een vernieuwde badkamer en een prachtige tuin. De woning is gelegen in het mooie landelijke Oosterblokker. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. In de wijk is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Clara Wichmanntuin 1, Heerhugowaard
Verkocht
€ 360.000  k.k. | 4 slaapkamers
Bent u op zoek naar een geheel instapklare 2-onder-1 kapwoning in één van de meest geliefde woonwijken van Heerhugowaard? Dan bent u bij deze fijne woning aan de Clara Wichmanntuin op het juiste adres! Een fijne woonkamer, drie slaapkamers van goed formaat op de eerste verdieping en een zeer ruime 2e verdieping vol mogelijkheden maken dit een heerlijke woning. De woning is uitstekend gelegen in de geliefde wijk “Huygenhoek”. Hier liggen alle voorzieningen als scholen, gezondheidscentrum, bushalte, uitvalswegen, supermarkt en sporthal zeer dichtbij. Het winkelcentrum Middenwaard ligt op 2 km afstand en ook is Alkmaar gemakkelijk te bereiken. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.
Paaldijk 145, Zwaag
Verkocht
€ 425.000  k.k. | 4 slaapkamers
Deze zeer ruime 2/1 kap woning met separate garage is gelegen in de zeer geliefde Bangert en Oosterpolder beschikt maar liefst over 154m2 woonoppervlak. De woning is voorzien van zowel een uitbouw aan de achter- als aan de zijkant van de woning. De begane grond is dan ook multifunctioneel te gebruiken. Door de uitbouw aan de achterkant is het woongedeelte royaal te noemen. De uitbouw aan de zijkant van het woonhuis maakt levensloopbestendig wonen mogelijk. Deze kan ook gebruikt worden als kangoeroe woning, speelkamer voor de kinderen of een bedrijf aan huis. De woning staat op 224 m2 eigen grond en heeft een tuinligging op zonnige Zuidwesten. U krijgt de beschikking over 4 (vijfde begane grond) goede slaapkamer. De bereikbaarheid is uitstekend: op 5 autominuten  van de A7. Daarnaast treft u diverse voorzieningen binnen handbereik als scholen, sport, supermarkt, kinderopvang en het wijkwinkelcentrum ‘De Hollandse Cirkel’.
Oosterblokker 102, Oosterblokker
Verkocht
€ 399.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een woning waar u gelijkvloers kunt wonen? Dan is de vrijstaande woning met aangebouwde garage en bergingen wellicht echt iets voor u. De woning is gelegen op 371m² grond. In 2013 is de woning geheel onder handen genomen: nieuwe keuken, badkamer en toilet, wanden zijn gestuukt, vloeren vernieuwd. De woning is gelegen in het mooie landelijke Oosterblokker. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand.
De Eland 10, Oosterblokker
Verkocht
€ 425.000  k.k. | 3 slaapkamers
Let op, dit betreft een richtprijs! In een kleinschalig inpassingsplan van het dorp Oosterblokker, een wijk waar enkel bestemmingsverkeer zal komen, staat deze woontopper!! Dozen inpakken, verhuizen en gelijk weer uitpakken? Dat is zeker mogelijk met deze uitgebouwde 2/1 kapwoning. Het betreft een zeer net afgewerkte, instapklare woning met een aangebouwde inpandig bereikbare garage, 3 slaapkamers en recent aangelegde achtertuin met weids uitzicht. De woning beschikt maar liefst over 140m2 woonoppervlak en is gelegen op een perceel van 245m2 eigen grond. Tevens is de keuken dit jaar nog vernieuwd! In de directe omgeving van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. Parkeren is mogelijk op eigen terrein dan wel direct in de straat. Het betreft dan ook een goed gelegen gezinswoning.
Volkersweg 19, Zwaagdijk - Oost
Verkocht
€ 235.000  k.k. | 4 slaapkamers
Een hoekwoning met potentie, zo kunt u deze hoekwoning aan de Volkersweg in Zwaagdijk-Oost wel noemen. Het is een echt klushuis waar het nodige werk aan moet gebeuren, maar u kunt het dan ook volledig naar uw smaak maken. Aan ruimte geen gebrek, deze woning beschikt over 120 m2 woonoppervlak. Met 4 ruime slaapkamers kan dit echt een fijn familiehuis worden. Drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer treft u op de 2e verdieping, welke reeds voorzien is van een dakkapel met verhoogde nok. Verder beschikt deze woning over een dubbele garagebox, direct naast de woning gelegen. Deze garageboxen zijn gekoppeld en daardoor beschikt u over een garage van 27m2. Ideaal voor de doe-het-zelver/hobbyist, bedrijf aan huis of te gebruiken als een fijne ruime wegzet.
Spant 45, Hoorn
Verkocht
€ 250.000  k.k. | 4 slaapkamers
U bent van harte welkom tijdens onze kijkmomenten op zaterdag 24-7-21 of maandag 26-7-21. U kunt hier vrijblijvend een afspraak voor inplannen. Bent u op zoek naar een fijne en goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning nabij alle voorzieningen, dan is dit een woning voor u. De woning is uitgebouwd aan de voorzijde, dakkapel op de 1e verdieping, beschikt over 4 slaapkamers, een ruime badkamer met vloerverwarming, een functionele keukenopstelling, 9 zonnepanelen en een veranda aan de achterzijde. Op korte loop- /fietsafstand bevindt zich een park, winkelcentrum, treinstation, scholen en diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt.
Groene Steen 13, Hoorn
Verkocht
€ 345.000  k.k. | 4 slaapkamers
Bent u op zoek naar een keurige hoekwoning gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met diverse voorzieningen in de directe omgeving? Dan is deze woning wellicht iets voor u. De woning is met 118m2 woonoppervlak goed bemeten en beschikt over een aangebouwde bijkeuken en vrijstaande stenen garage. Deze garage is ideaal voor een praktijk/bedrijf aan huis. Hiernaast heeft de woning 4 ruime slaapkamers. De voor- als achtertuin zijn dit jaar nog opnieuw aangelegd. In de directe nabijheid vindt u op korte loop- /fietsafstand een park, voetbalvereniging, winkelcentrum, scholen, treinstation, bushalte en de diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen.
De Stek 2, Nieuwe Niedorp
Verkocht
€ 375.000  k.k. | 2 slaapkamers
Heerlijk gelegen, riant drie-kamer-appartement met geweldig uitzicht, voorzien van dubbel balkon en eigen parkeerplaats in de kelder.  Het appartementencomplex “De Waterkant” is in 2004 gerealiseerd op een prachtige stek op de overgang van de idyllische dorpskernen Winkel en Nieuwe Niedorp. Dit appartement, gelegen aan de voorkant van het appartementencomplex, is per direct beschikbaar en kunt u zo betrekken. Een prachtige kans voor als u gelijkvloers wilt wonen op een geweldige locatie. Door de gunstige ligging treft u op enkele minuten de uitvalswegen richting Alkmaar, Hoorn, Schagen en Amsterdam. Het complete winkelcentrum met al haar voorzieningen is op loopafstand van dit kleinschalige appartementengebouw.  
van Beijerenstraat 6, Hoorn
Verkocht
€ 295.000  k.k. | 3 slaapkamers
Wat een leuk huis, op een leuke plek in een rustig straatje aan de rand van de binnenstad van Hoorn. Een woonhuis waar de afgelopen jaren al het nodige werk verricht is. Gestukte wanden, houten vloeren, nette keuken en een ruime tuin op het Zuiden. Het betreft een tussenwoning met 78 m2 woonmeters, met 3 slaapkamers en een bergzolder. Groot pluspunt is de ligging aan de rand van de historische Hoornse binnenstad en op loopafstand van alle voorzieningen zoals speeltuin, scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station). Uitvalswegen als de a7 zijn tevens snel bereikbaar. Een unieke woonkans op een perfecte locatie!
Breitnerhof 4, Hoorn
Verkocht
€ 498.000  k.k.  Bieden vanaf
Altijd al vrijstaand aan het water willen wonen in een heerlijk ruim opgezette kindvriendelijke wijk? Dan is dit uw kans. Deze goed onderhouden woning beschikt over een grote garage, riante woon-eetkamer, drie slaapkamers en een ruime badkamer. Daarnaast parkeert u met gemak 3 auto’s op het eigen terrein. Het perceel is maar liefst 560 vierkante meter groot met de royale achtertuin zuidwestelijk gelegen aan een breed water.
Breeweid 10, Hoogkarspel
Verkocht
€ 435.000  k.k. | 5 slaapkamers
U bent van harte welkom om de woning te bezichtigen op de geplande kijkdagen op vrijdag 11 en zaterdag 12 juni 2021. Indien u interesse heeft om de woning te bezichtigen, maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Bent u op zoek naar luxe? Wenst u een instap klaar woonhuis? Mag het ietsjes meer zijn? Dat is een notendop een goede omschrijving van de Breeweid 10 te Hoogkarspel. De woning is gelegen op een perceel van 307m2. In 2011 is deze woning voorzien van een riante uitbouw achter (4 meter), een uitbouw aan de voorzijde van de garage/entree (2 meter) en een dakopbouw op de entree/garage met dakkapel. Hierdoor kent de woning een woonoppervlakte van 143m2 en krijgt u tevens de beschikking over een inpandige garage van maar liefst 26m2. De gehele woning heeft in 2011 een metamorfose ondergaan en alle onderdelen als de keuken, badkamer, binnendeuren en het toilet zijn vernieuwd. Het geheel is strak afgewerkt met strak gestuukte wanden en plafonds.
Essinglaan 5, Oosterblokker
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 4 slaapkamers
Fijne tussenwoning met aangebouwde bijkeuken, vier slaapkamers, tuin met achterom en stenen berging met veranda. Groot pluspunt is dat u geen directe achterburen heeft! Recentelijk zijn zowel de gevels als het dak geïsoleerd.  De woning is gelegen in het mooie landelijke Oosterblokker. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. In de straat is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Gerard den Brabanderhof 35, Hoorn
Verkocht
€ 310.000  k.k. | 3 slaapkamers
Ruime instapklare tussenwoning (114m2 woonoppervlak) met lichte royale woonkamer, dakopbouw op de 1e verdieping, kunststof keralit dakkapel op de 2e verdieping, drie ruime slaapkamers, tuin met dubbele berging gelegen op het zonnige zuidwesten en parkeerplaats met carport op eigen terrein. De woning ligt in een rustige straat nabij diverse voorzieningen zoals supermarkt, scholen en openbaar vervoer. Dit betreft een woning “maatje meer”, dit betekent een beukmaat van 5,7m breed. Groot pluspunt is dat zowel de keuken (2017) als de badkamer (2014) recent zijn vernieuwd. Hier is echt met liefde gewoond en dit zult u terug zien in het onderhoudsniveau van de woning.
Hoekstraat 3, Oosterblokker
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wat een woonkans is deze zeer nette en instapklare tussenwoning voorzien van kunststof kozijnen! Na aankoop in 2015 is deze woning door verkoper geheel onder handen genomen. Het elektra als het leidingwerk is tevens vernieuwd. Het betreft dan ook een woning welk u zo kunt betrekken. De woning beschikt over 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en is aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van de keuken. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. In de wijk is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Ridderspoor 73, Zwaag
Verkocht
€ 265.000  k.k. | 5 slaapkamers
Wat een heerlijk familiehuis, deze fijne woning met maar liefst 5 slaapkamers. Op fietsafstand van het winkelcentrum, binnenstad van Hoorn, scholen en kinderopvang, bieden wij nu te koop aan deze ruime tussenwoning met aangebouwde bijkeuken op het Ridderspoor in Zwaag. Deze tussenwoning beschikt over 113m² woonoppervlak en staat op maar liefst 150 m² eigen grond. De woning beschikt over een ruime voortuin en heerlijke achtertuin. De bereikbaarheid is uitstekend, binnen 5 autominuten op de A7.
Hoge weere 108, Zwaag
Verkocht
€ 335.000  k.k. | 3 slaapkamers
In de geliefde wijk Bangert-Oosterpolder, op loopafstand van het winkelcentrum, waterspeeltuin, scholen en kinderopvang, bieden wij nu te koop aan deze ruime, instapklare, uitgebouwde tussenwoning op de Hoge Weere in Zwaag. Is deze tussenwoning iets voor u? Deze tussenwoning beschikt over 120m² woonoppervlak en staat op 142 m² eigen grond. U krijgt de beschikking over een ruime tuin, welke achterom bereikbaar is. Groot pluspunt is dat u kunt parkeren op eigen terrein. De bereikbaarheid is uitstekend, via de strip bent u binnen 5 autominuten op de A7.
Hoekstraat 1, Oosterblokker
Verkocht
€ 285.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wij bieden te koop aan: Een uitgebouwde hoekwoning op de Hoekstraat in Oosterblokker. Ziet u zichzelf hier al wonen? De woning met ruime uitbouw aan de zijkant van de woning is gelegen op een ruim perceel van 314 m2. Deze tuin beschikt over een ruime berging, welke met enige aanpassingen ook als garage gebruikt zou kunnen worden. De tuin is grotendeels op het zuiden gelegen, waardoor u heerlijk van de zon kunt genieten op het riante terras.
Zandsteen 28, Hoorn
Verkocht
€ 257.000  k.k. | 2 slaapkamers
Net afgewerkt en geheel instapklaar 3-kamer appartement (2018) welke is gelegen op de 2e verdieping. Het complex is gesitueerd op een ideale locatie, aan de rand van Hoorn nabij uitvalswegen en winkelcentrum De Huesmolen. Parkeervoorziening op het complex is afgesloten middels een slagboom. De gezamenlijke entree geeft via een intercom toegang tot zowel het trappenhuis als de lift waarmee u het appartement op de 2e verdieping bereikt.  
Johannes Poststraat 19, Hoorn
Verkocht
€ 369.000  k.k. | 4 slaapkamers
Een woonhuis met veel potentie, zo kunt u deze uitgebouwde hoekwoning aan de Johannes Poststraat in Hoorn wel noemen. Een woning met een grote vrijstaande garage van 26m2, geschikt voor u als doe-het-zelver, hobbyist of te gebruiken als een fijne ruime wegzet. Het betreft een uitgebouwde woning met 101m2 woonmeters welke u geheel naar uw eigen smaak kunt inrichten. U krijgt de beschikking over een vrijstaande stenen garage, 4 slaapkamers, een ruime oprit en een achtertuin op het Noordwesten. Groot pluspunt is de ligging aan de rand van de historische Hoornse binnenstad en op loopafstand van alle voorzieningen zoals speeltuin,  scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station). Uitvalswegen als de a7 zijn tevens snel bereikbaar. Een unieke woonkans op een perfecte locatie!
Nieuwlicht 37, Blokker
Verkocht
€ 260.000  k.k. | 4 slaapkamers
Is deze tussenwoning op het Nieuwlicht in het geliefde Blokker iets voor u?  De tussenwoning beschikt over 105m2 woonoppervlak en staat op 159 m2 eigen grond. U krijgt de beschikking over een royale achtertuin welke achterom bereikbaar is. Groot pluspunt is dat er geen directe bebouwing achter de woning is. De bereikbaarheid is uitstekend: op 5 autominuten van de A7. Daarnaast treft u diverse voorzieningen binnen handbereik als scholen, sport, supermarkt, kinderopvang, het wijkwinkelcentrum, MAK Blokweer en het treinstation Hoorn Kersenboogerd. 
Lange kerkstraat 13a, Hoorn
Verkocht
€ 260.000  k.k. | 1 slaapkamer
Dit heerlijke appartement is gelegen op de 2e etage van een prachtig authentiek pand in het hart van de binnenstad van Hoorn en gelegen in een van de Hoornse straatjes, de Lange Kerkstraat. Op een steenworp afstand bevindt zich de Roode Steen, de haven, het station en de talloze winkels en restaurants van deze historische stad. In 2019 is het voormalige winkelpand geheel verbouwd tot 3 appartementen. De 4 dakkapellen geven enorm veel lichtinval en een geweldig uitzicht over de stad. Het appartement heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau, is instapklaar en per direct beschikbaar. 
John Raedeckerhof 144, Hoorn
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 3 slaapkamers
Woontopper!! Dat is deze instapklare tussenwoning met dakkapel en uitbouw aan de achterzijde van de woning. Door deze uitbouw krijgt u de beschikking over een royale woonkamer, de begane grond is dan ook maar liefst bijna 11 meter lang. De keuken, badkamer en het toilet zijn allen goed afgewerkt. U krijgt hiernaast de beschikking over 3 slaapkamers, een frontberging en een zonnige achtertuin aan het water. Het geheel is gelegen in een straat met enkel bestemmingsverkeer met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Groot pluspunt is dan ook de rustige ligging maar toch nabij scholen, openbaar vervoer, park, supermarkt en diverse uitvalswegen.
John Raedeckerhof 131, Hoorn
Verkocht
€ 575.000  k.k. | 3 slaapkamers
Wat een plaatje! Dat is deze leuke, ruime vrijstaande architectuur-villa met 149 m2 woonoppervlak. Om alvast wat pluspunten van de woning te benoemen: een zeer ruimtelijke woonkamer, een inpandig bereikbare garage, een slaapkamer op de begane grond, twee badkamers en een knusse, sfeervolle tuin aan het water gelegen. Dat deze woning exclusiviteit uitstraalt ziet u zelfs terug in de dakpannen, de zogenoemde Stonewold pan, deze pan heeft een design karakter en past perfect bij deze achitectuur-villa. Boven de zeer ruime woonkamer zit geen 2e verdieping, waardoor het geheel erg hoog is en daardoor een zeer ruimtelijke uitstraling heeft. Het geheel is  gelegen in een gezellige woonwijk met diverse voorzieningen in de directe omgeving. Het betreft dan een ook een uitstekend gelegen gezinswoning.
Binnenplaats 36, Blokker
Verkocht
€ 325.000  k.k. | 4 slaapkamers
In verband met overweldigend veel belangstelling is in overleg met onze opdrachtgever besloten om geen nieuwe bezichtigingen meer in te plannen.  Zo zie je ze niet vaak, een uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning, met de achterzijde van het perceel grenzend aan een parkje. Er is dus geen directe bebouwing achter de woning. Deze ruime 2-onder-1-kapwoning heeft 4 goede slaapkamers, een inpandig bereikbare garage, dakkapel aan de achterzijde van de woning en een ruime achtertuin. Deze achtertuin is zeer anoniem gelegen en grenst aan een waterpartij met doorkijk op een parkje. Het geheel is gesitueerd in een ruim opgezette wijk in het geliefde dorp Blokker. De straatnaam verklapt de ligging van deze 2-onder-1-kapwoning gedeeltelijk: de Binnenplaats, een hofje welke super is gelegen en waar enkel bestemmingsverkeer zal komen. De woning beschikt over circa 122m2 woonoppervlak en is gelegen op een perceel van 261m2. Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig, daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat.  
Cees Buddingh'hof 111
Verkocht
€ 295.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een instapklare hoekwoning gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met diverse voorzieningen in de directe omgeving? Dan is deze woning wellicht iets voor u. De woning beschikt over 3 slaapkamers, met een eenvoudig te realiseren vierde slaapkamer op de zolderverdieping. De badkamer is in oktober 2020 geheel vernieuwd en de huidige bewoners hebben in 2017 deze moderne en lichte keuken laten plaatsen. In 2018 is de tuin opnieuw aangelegd en voorzien van twee terrassen, gras en beplanting, waardoor deze zeer onderhoudsvriendelijk is. Het schilderwerk rondom is grotendeels in 2020 nog uitgevoerd. Groot pluspunt is dat de woning beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein. .
Hoge weere 28, Zwaag
Verkocht
€ 375.000  k.k. | 3 slaapkamers
Deze hoekwoning met karakteristieke gevel gelegen in de zeer geliefde wijk Bangert en Oosterpolder beschikt maar liefst over 133m2 woonoppervlak. De woning is zowel aan de achter-als de zijkant uitgebouwd en staat op 205 m2 eigen grond. U krijgt dan ook de beschikking over een royale tuin op het zonnige zuiden, met parkeerplaats. Leuke details zorgen voor veel wooncomfort. Denk hierbij aan dubbele openslaande deuren aan de achterzijde van de woning, royale zolder en een keurige keuken en badkamer. Groot pluspunt is dat er geen directe bebouwing achter de woning is.