Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Aanbod

Te koop
€ 310.000  k.k. | 2 slaapkamers
Wat een ruimte biedt deze royaal bemeten 2/1 kapwoning. De woning is zeer goed gelegen in een wijk waar enkel bestemmingsverkeer zal komen. Op een steenworp afstand vind u scholen, speelterrein en een voetbalverening. In de directe omgeving is een supermarkt en openbaar vervoer (bus als NS station). De woning beschikt over circa 152m2 woonoppervlak en is gelegen op een perceel van 249m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 2 goede slaapkamers, kantoorruimte/speelkamer, een ruime zolder en een heerlijk zonnige achtertuin op het Noordwesten. Uitvalswegen als de provinciale weg zijn eenvoudig bereikbaar.  
Te koop
€ 219.750  k.k.  Bieden vanaf
Deze woning heeft een bieden vanaf prijs. Bent u op zoek naar een woning welke goed is onderhouden maar aan de binnenzijde nog wel naar u eigen hand kunt zetten? Dan is deze tussenwoning welke aan de achterzijde is uitgebouwd wellicht iets voor u. Het geheel is gelegen in een hofje met enkel bestemmingsverkeer, hiernaast heeft u aan de achterzijde van de woning geen directe bebouwing.  De woning is dan ook rustig gelegen maar toch in de nabijheid van een groot aantal voorzieningen. Zo is er op loopafstand een winkelcentrum, zijn uitvalswegen (A7), basisscholen en sportvelden (ijsbaan + hockeyvelden + voetbal) in de dichte nabijheid en bent u met de fiets binnen 10 minuten in het centrum van Hoorn en het NS station. In 2018 is de woning nog rondom buiten geschilderd door een erkend schildersbedrijf. Verder is in 2017 aan de uitbouw een veranda geplaatst welke geheel afsluitbaar is met een glazen schuifwand. U heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en verder is er voldoende mogelijkheid tot parkeren in de straat.
Te koop
€ 210.000  k.k.  Bieden vanaf
Bent u op zoek naar een keurig onderhouden, recent verbouwde (2015) tussenwoning met veel woonmeters gelegen in de dichte nabijheid van het centrum van Hoorn? Dan is deze tussenwoning wellicht iets voor u. Het betreft een net afwerkte, goed onderhouden, instapklare tussenwoning. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, grote bergzolder en een achtertuin op het heerlijke zuiden voorzien van houtenberging met grote veranda.
Te koop
€ 247.500  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een bijzonder ruime, goed onderhouden geliefde split level eengezinswoning met praktische bergruimte en een heerlijke tuin, dan is deze woning het bezichtigen waard. 
Verkocht o.v.
€ 175.000  k.k.  Bieden vanaf
Deze woning heeft een bieden vanaf prijs. Zeer leuke en tevens goed onderhouden tussenwoning met twee slaapkamers, keurige keuken (2016), aangebouwde stenen berging, 2e verdieping vol mogelijkheden en een recent vernieuwde voor- en achtertuin. Deze tussenwoning is na aankoop in 2016 nagenoeg geheel gemoderniseerd. Aan de voorzijde van de woning treft u geen directe bebouwing en in de straat/wijk is meer dan voldoende parkeergelegenheid. In de directe omgeving vindt u een groot aantal voorzieningen. Zo is er op loopafstand zowel een winkelcentrum en een NS station.
Verkocht
€ 197.000  k.k. | 4 slaapkamers
Fijne tussenwoning met keurige moderne keuken, ruime bijkeuken, 4 slaapkamers, dakkapel aan de achterzijde, tuin met achterom en stenen berging. De woning is gelegen in het mooie landelijke Oosterblokker. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand.
Te koop
€ 239.000  k.k.  Bieden vanaf
Deze woning heeft een bieden vanaf prijs! Bent u op zoek naar een instapklare, jonge tussenwoning? Dan is deze zeer nette tussenwoning met 116m2 woonoppervlak echt iets voor u. Deze tussenwoning is de grootste in zijn soort. Het geheel is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Bangert en Oosterpolder en grenst aan de achterzijde aan doorgaand vaarwater. Een keurige keuken/badkamer, veranda en een achtertuin aan het water maken dit een heerlijke woning. In de dichte nabijheid vinden we twee basisscholen, supermarkt, cultuur/sportcentrum de kreek en een speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij recent het nieuwe winkelcentrum de Cirkel geopend is.
Verkocht
€ 237.500  k.k. | 3 slaapkamers
In de zeer kindvriendelijke en geliefde wijk Bangert en Oosterpolder treft u deze goed onderhouden en heerlijk gelegen, instapklare tussenwoning aan. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een complete badkamer met tweede toilet en complete keukenopstelling. In de directe nabijheid vindt u op korte loopafstand een winkelcentrum en scholen. Het station en de historische binnenstad zijn op korte fietsafstand. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. 
Verkocht o.v.
€ 229.500  k.k.  Bieden vanaf
Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs. Wat een plaatje! Wij zijn verheugd u deze uitgebouwde (120m2 woonoppervlak)  tussenwoning te mogen presenteren. Het geheel staat op een kavel van 125m2. U krijgt onder andere de beschikking over 4 slaapkamers, uitbouw, bijkeuken/berging, dakkapel en een zonnige achtertuin op het westen. De woning beschikt over een moderne badkamer + keuken en kent een goed onderhoudsniveau.
Verkocht o.v.
€ 317.500  k.k.  Bieden vanaf
Dit beterft een bieden vanaf prijs. Deze hoekwoning gelegen in de zeer geliefde Bangert en Oosterpolder beschikt maar liefst over 142m2 woonoppervlak. De woning is voorzien van een uitbouw aan zowel de achter-als de zijkant en beschikt over een riante dakkapel aan de achterzijde van de woning. De woning staat op 207 m2 eigen grond en heeft een royale tuin op zonnige westen.
Verkocht
€ 169.000  k.k. | 1 slaapkamer
Perfect gelegen bovenwoning op een steenworp afstand van voorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Dit appartement is met 58m2 woonoppervlak de grootste in zijn soort binnen het complex. De A7 welke ontsluit richting Purmerend/Zaandam/Amsterdam is binnen 2 autominuten bereikbaar. Hiernaast is de historische binnenstad van Hoorn met NS station gelegen op circa 5 fietsminuten.
Te koop
€ 334.000  vrij op naam | 3 slaapkamers
Wij mogen u deze nieuw te bouwen 2/1 kapwoning presenteren. Het plan is gesitueerd aan de Raadhuisstraat in Dirkshorn. De woning is gelegen op een perceel van circa 277m2.  Uitvalswegen als de provinciale weg (N245) zijn zeer snel en makkelijk bereikbaar.  
Verkocht
€ 325.000  k.k. | 3 slaapkamers
√ Perfecte ligging           √ Instapklare woning √ Garage √ Zonnige achtertuin √ Fraaie keuken √ Royale moderne living √ Parkeren op eigen terrein   Zijn dit enkele kenmerken welke u zoekt in een woning? Dan is deze 2/1 kap woning echt iets voor u.  
Verkocht
€ 260.000  k.k. | 4 slaapkamers
Zeer prettig gelegen twee-onder-één-kapwoning in een riant opgezette straat met speeltuin waar enkel bestemmingsverkeer komt! Deze fijne eengezinswoning beschikt over 4 slaapkamers, bijkeuken, dakkapel aan de voorzijde van de woning, inpandige berging, zonnige achtertuin en een carport. Hiernaast krijgt u de beschikking over een moderne keuken/badkamer en een zeer lichte en tevens nette woonkamer.
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 4 slaapkamers
Deze woning hebben wij reeds voor de markt uit verkocht. Een positieve match met een gegadigde uit ons zoekbestand. Wilt u meer informatie over uw woning verkopen in een (stille) verkoop of wilt u weten welke woningen wij nog meer in de stille verkoop aanbieden? Neem dan contact op met ons kantoor op 0229-506690 of schrijft u zich op ons zoekbestand via de website. 
Te koop
€ 547.500  k.k. | 4 slaapkamers
Aan de geliefde lintbebouwing van Blokker op een breed perceel van 4720m2 vol mogelijkheden ligt deze royale woonboerderij (1340m3). Een optie zou ook zijn de boerderij in 2-en te splitsen en dubbel te bewonen. Uitvalswegen richting de A7 zijn eenvoudig bereikbaar en dagelijkse voorzieningen, scholen en sportverenigingen zijn allen zeer nabij. De kavel heeft een royale frontbreedte en de stolpwoning staat hier midden op. Hierdoor ligt de woning vrij van de aangrenzende bebouwing. Het pad aan de rechterzijde van de woning heeft een verharde onderlaag. Dit oprij-pad is door de verkopers gebruikt voor het parkeren van hun vrachtwagen. Achter de woning ligt nog een diepe achtertuin vol mogelijkheden. Een van die mogelijkheden is het houden van dieren. Wat ook door de huidige bewoners wordt gedaan. Thans wordt alleen de begane grond  bewoond echter is er een trapopgang naar een nader in te richten verdieping. De woonboerderij heeft een voetprint van 15m x 13,5m en beschikt over een woonoppervlak (alleen op de begane grond) van 136m2. De dars grenzend aan de woning is hierin niet opgenomen en deze beslaat nog een oppervlakte van 60m2. Circa 8 jaar terug zijn alle zijden van het dak voorzien van nieuw riet en zijn alle goten vernieuwd. 
Te koop
€ 322.000  k.k.
Heeft u altijd al de wens gehad om zelf uw eigen woning te realiseren? Dan in is dit wellicht uw kans! Aan de geliefde Bangert mogen wij u deze bouwkavel van 1000m2 presenteren. De kavel biedt enkel mogelijkheid om een vrijstaande woning te realiseren. Geschatte breedte van de kavel is 19,8m breed x 50,5m diep.  
Verkocht
€ 429.000  k.k. | 4 slaapkamers
Deze fijne vrijstaande woning is gelegen aan het lint van het geliefde Oosterblokker. De woning is allesbehalve standaard. Door de jaren heen is de woning meerdere malen aan- dan wel verbouwd. Niks is recht toe recht aan en overal is over nagedacht bij deze leuke woning. Na al deze verbouwingen beschikt de woning maar liefst over 172m2 woonoppervlak. Hiernaast zijn er veel leuke details als de snijvoeg welke is toegepast, diverse glas in lood raampartijen en de riante tuinkamer aan de achterzijde van de woning. De woning kent een zeer hoog onderhoudsniveau. Naast de eerdere genoemde punten beschikt is er een badkamer op zowel de begane grond als de eerste verdieping, zijn er 4 goede slaapkamers aanwezig en heeft de woning een royale begane grond met meerdere ruime zithoeken.
Verkocht
€ 190.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op, dit betreft een bieden vanaf prijs!! Leuke hoekwoning met stenen berging, 4 slaapkamers, dakkapel op 2e verdieping en een recent vernieuwde en volledig bestraatte achtertuin met achterom. Deze hoekwoning is rustig gelegen maar toch in de nabijheid van een groot aantal voorzieningen. Zo is er op loopafstand een winkelcentrum, zijn uitvalswegen (A7), basisscholen en sportvelden (ijsbaan + hockeyvelden + voetbalveld) in de dichte nabijheid en bent u met de fiets binnen 10 minuten in het centrum van Hoorn en het NS station.
Te koop
€ 203.000 - € 272.500  k.k.  (prijs op aanvraag)
Vier riante appartementen op een uitstekende locatie. De te realiseren appartementen hebben een perfecte ligging: rustig maar op nog geen steenworp afstand van diverse voorzieningen.In het complex zijn een dokter en een apotheker gtevestigd.  Uitvalswegen als bijvoorbeeld de a7 ligt slecht op enkele autominuten afstand.
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 5 slaapkamers
Zelden zien we in de woonwijk Hoorn - Kersenboogerd woningen welke zo riant bemeten zijn als de Bazillehof 23 te Hoorn, deze hoekwoning beschikt maar liefst over 166m2 woonoppervlak. Bent u dan ook iemand die op zoek is naar een huis welke zeer veel ruimte te bieden heeft maar bent u minder van het tuinieren? Dan is dit echt iets voor u. Deze fijne hoekwoning beschikt over 5 slaapkamers, werkkamer/kantoor op de begane grond, parkeerplaats op eigen terrein en aangebouwde berging aan de voorzijde van de woning. De woning kent met name aan de voorzijde een fijne vrije ligging, kortom een ideale gezinswoning. Diverse voorzieningen als een treinstation, winkelcentrum en scholen zijn gelegen in de directe omgeving.
Verkocht
€ 186.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wat een woonkans is deze zeer nette en instapklare tussenwoning! In 2016 is de woning grotendeels onder handen genomen. Dit betekent een nieuwe badkamer + toilet, gestuukte wanden begane grond, nieuwe dakkapel aan de achterzijde van de woning en een recent opnieuw aangelegde achtertuin. De woning beschikt over 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en is aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van de bijkeuken en een berging. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. Op eigen terrein beschikt u over een eigen parkeerplaats daarnaast is er in de straat meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Verkocht
€ 269.500  k.k. | 4 slaapkamers
Gelegen in een ruim opgezette straat waar enkel bestemmingsverkeer komt, staat deze 2/1 kapwoning op 210m2 eigen grond. U heeft de beschikking over 4 slaapkamers, ruime aangebouwde garage (24m2), zonnige achtertuin en een recentelijk vernieuwde badkamer. Op eigen terrein kunt u 2 auto’s parkeren en daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. De A7 ligt slechts op een aantal autominuten afstand en overige voorzieningen als winkelcentrum de Huesmolen, de binnenstad van Hoorn, scholen en openbaar vervoer zijn gelegen op korte fietsafstand. De woning kent dan ook een uitstekende ligging!
Verkocht
€ 319.000  k.k. | 3 slaapkamers
Royale, goed afgewerkte, geschakelde en uitgebouwde 2/1 kapwoning met riante slaapkamers, dakterras, parkeren op eigen terrein en een zonnige tuin op het westen! Deze woning is geheel instapklaar u hoeft alleen nog maar te verhuizen! In een geliefde omgeving in de wijk Kersenboogerd treft u deze royale 2/1 kapwoning aan. De begane grond van maar liefst 80 vierkante meter heeft een tuingerichte uitgebouwde woonkamer met een sfeervolle open haard, gedeeltelijke vloerverwarming, lichtstraat en twee keer dubbele tuindeuren naar de zonnige achtertuin. De vele ramen en de glazen lichtstraat zorgen voor heerlijke lichtinval op de begane grond. De zeer complete keuken is in 2015 geplaatst en ligt aan de voorzijde van de woning. Verder is de woning voorzien van riante slaapkamers, een berging ruim genoeg voor het stallen van de motor en een heerlijke veranda in de achtertuin. De woning is gelegen op korte afstand van alle voorzieningen zoals: scholen, supermarkt, sportverenigingen, openbaar vervoer en een winkelcentrum. 
Verkocht
€ 240.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op: Dit betreft een bieden vanaf prijs!  Bent u op zoek naar een instapklare, uitgebouwde tussenwoning met veel woonmeters? Dan is deze zeer nette tussenwoning met 126m2 woonoppervlak echt iets voor u. Het geheel is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Bangert en Oosterpolder en grenst aan de achterzijde aan doorgaand vaarwater. Vier goede slaapkamers, een royale uitgebouwde woonkamer, nette keuken, veranda, en een achtertuin aan het water maken dit een heerlijke woning. In de dichte nabijheid vinden we een basisschool, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij zeer recentelijk het nieuwe winkelcentrum De Kreek geopend is. 
Verkocht
€ 200.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op! Dit betreft een bieden vanaf prijs! Wat een leuke woonkans is deze super gelegen tussenwoning aan de Uitspanning 25 te Blokker. Het betreft een net afwerkte, instapklare woning met stenen frontberging, 3 slaapkamers, zolder vol mogelijkheden en een zonnige achtertuin op het zuiden met achterom. Groot pluspunt van deze woning is dat er geen directe bebouwing achter de woning is waardoor u heerlijk privacy vol kunt genieten van de zonnige achtertuin.
Verkocht
€ 382.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op, dit betreft een bieden vanaf prijs! Landelijk wonen maar toch alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan bij deze vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage welke inpandig bereikbaar is. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 1070m2. Bent u dan ook  gek van tuinieren of heeft altijd al dieren op eigen terrein willen houden? Dat is dan zeker mogelijk op dit perceel. De ligging van de woning is uitstekend te noemen. Dagelijkse voorzieningen als diverse winkels, sportvoorzieningen en basisscholen zijn allen zeer nabij. Hiernaast bent u ondanks de landelijke rustige ligging binnen een paar autominuten op de snelweg A7. Door de grootte van het perceel kunt u de hele dag genieten van de zon.  De huidige bewoners hebben eind 2016 de begane grond onder handen genomen. Deze is geheel voorzien van vloerverwarming en plavuizen. Hiernaast is het buitenschilderwerk in april 2018 gedaan. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Kortom een hele leuke woonkans.
Verkocht
€ 187.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een rustig gelegen hoekwoning welke beschikt over 3 slaapkamers, stenen berging met carport en een lekkere diepe achtertuin? Dan is dit uw kans! Daarnaast is de woning gelegen op een plezierige locatie. In nabijheid treft u diverse voorziening als 2 winkelcentra (Huesmolen en de Korenbloem), sportvelden, basisscholen, park, diverse speeltuintjes en uitvalswegen als de N302 en de A7.
Verkocht
€ 229.500  k.k.  Bieden vanaf
Dit betreft een bieden vanaf prijs! Bent u op zoek naar een geheel instapklare tussenwoning in één van de meest geliefde woonwijken van Zwaag? Dan bent u bij deze fijne tussenwoning aan de Grote Waard op het juiste adres! Een fijne woonkamer, drie slaapkamers en een ruime 2e verdieping vol mogelijkheden maken dit een heerlijk woning. Van de begane grond tot de 2e verdieping is alles strak afgewerkt. Groot voordeel is dat er nagenoeg niks aan de wanden is opgehangen. Dus meubels neerzetten en wonen! Hiernaast beschikt de woning over een hoogwaardige keuken (Miele inbouw apparatuur) en badkamer. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij het nieuwe winkelcentrum voor De Kreek zojuist geopend is.
Verkocht
€ 250.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op! Dit betreft een bieden vanaf prijs! Zelden zien wij zo’n net afgewerkt appartement! Dit 2 kamer appartement (2012) op de 2e bouwlaag van het appartementencomplex aan de Sint Laurentiusstraat in Hoorn beschikt over ca 80 woonmeters met een heerlijk balkon (10m2) op het zonnige westen. Inbegrepen zijn de berging op de begane grond en eigen parkeerplaats onder het gebouw. De mooie historische binnenstad van Hoorn met al haar voorzieningen en het station zijn op korte loopafstand van deze prachtige plek.
Verkocht
€ 195.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op dit betreft een bieden vanaf prijs!! De Pieter Florisstraat 19: een hele leuke tussenwoning welke recentelijk op de 1e verdieping geheel is gerenoveerd. Groot pluspunt is de ligging aan de rand van de historische Hoornse binnenstad en op loopafstand van alle voorzieningen zoals speeltuin, scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station). Een unieke woonkans op een perfecte locatie!
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 3 slaapkamers
Gelegen aan de geliefde lintbebouwing van Zwaag treft u deze vrijstaande woning met schuren en hobbykas op maar liefst 794m² eigen grond. Een leuke mogelijkheid om zelf uw eigen woning te realiseren dan wel de bestaande woning grondig te verbouwen. De bestaande woning verdient  aandacht en onderhoud. Deze vrijstaande woning heeft thans de beschikking over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De ligging is zeer centraal, in de dichte nabijheid van uitvalswegen en nabij het gezellige dorpscentrum van Zwaag met supermarkt, sportfaciliteiten en diverse scholen.  
Verkocht
€ 329.500  k.k. | 5 slaapkamers
Wat een mogelijkheden biedt deze multifunctionele woning met nagenoeg rondom overal kunststof kozijnen! Deze uitgebouwde 2/1 kapwoning met erker heeft maar liefst 5 slaapkamers, een praktijkruimte/slaapkamer/speelkamer (inpandig bereikbaar) op de begane grond, vrijstaande houten garage van 20m2 en een ruime zonnige achtertuin. Naast alle mogelijkheden heeft de woning nog een zeer groot pluspunt: de achtertuin is zeer anoniem gelegen en grenst aan een waterpartij met vrije doorkijk. Het geheel is gesitueerd in een ruim opgezette wijk in het geliefde dorp Blokker. De woning beschikt over maar liefst 147m2 woonoppervlak op een perceel van 285m2. Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig, daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. Voorzieningen als scholen en een winkelcentrum liggen op loopafstand. Uitvalswegen als de A7 en de Westfrisiaweg zijn eenvoudig bereikbaar. De woning is dan ook uitstekend gelegen.
Verkocht
€ 195.000  k.k. | 5 slaapkamers
Let op! We starten de verkoop van deze woning met een open huis op zaterdag 12-05-18 tussen 10:30 en 12:00 uur! Bent u op zoek naar een keurige tussenwoning met veel woonmeters gelegen in de dichte nabijheid van het centrum van Hoorn? Dan is deze tussenwoning wellicht iets voor u. Het betreft een net afwerkte, goed onderhouden, instapklare tussenwoning met stenen berging, maar liefst 5 slaapkamers en een achtertuin op het westen met achterom. In de dichte nabijheid van de woning vindt u winkelcentrum de Grote Beer. Voor recreatie kunt terecht in het dwaalpark, de hulk of naar het strandje aan de Hoornse Hop.   
Verkocht
€ 185.000  k.k. | 3 slaapkamers
Fijne royale (129m2 woonoppervlak) tussenwoning met uitbouw ten behoeve van een tuinkamer, 3 slaapkamers, tuin met achterom en een stenen berging. Groot pluspunt is dat u aan de achterzijde geen directe buren heeft! De woning is gelegen in het mooie landelijke Oosterblokker. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. In de straat is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Verkocht
€ 225.000  k.k.  Bieden vanaf
Dit betreft een bieden vanaf prijs!! In een van de mooiste wijken van de laatste fase van de Kersenboogerd-zuid hebben wij deze instapklare tussenwoning in de verkoop gekregen. De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met groen- en speelvoorziening direct voor de deur. Overige voorzieningen als treinstation, winkelcentrum, supermarkt en scholen zijn gelegen in de nabije omgeving. De woning beschikt onder andere over een complete keuken, 3 slaapkamers en een riante zolderruimte. Bij de eerste zonnestralen is het heerlijk vertoeven in de achter- en voortuin van deze leuke tussenwoning. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht over een groenstrook met bloesembomen.
Verkocht
€ 169.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u de handige doe-het-zelver en op zoek naar een fijne tussenwoning in Blokker? Kijk niet verder! De woning is gelegen in een geliefde, kindvriendelijke woonwijk nabij diverse voorzieningen zoals scholen en winkels van Blokker en Hoorn.  U kunt de woning geheel naar eigen inzicht verbouwen en moderniseren. Ook heeft de woning diverse verbouw- of aanpassingsmogelijkheden. 
Verkocht
€ 293.000  k.k. | 3 slaapkamers
Wat een plaatje! Wij zijn verheugd u deze hoekwoning, welke van beneden tot boven compleet is gestyled te mogen presenteren. Op een ruime kavel van 236m2 staat deze fijne, instapklare en moderne hoekwoning (134m2 woonoppervlak) met 3 slaapkamers, nagenoeg elke ruimte voorzien van UTP bekabeling, parkeerplaats op eigen terrein, achter en zij-uitbouw, inpandige berging, keurige keuken-badkamer-toilet en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het onderhoudsniveau van de woning is zeer goed te noemen. Op loopafstand van de woning vindt u een speeltuin en diverse voorzieningen als een supermarkt en scholen. Uitvalswegen en openbaar vervoer zijn tevens makkelijk bereikbaar.
Verkocht
€ 200.000  k.k.  Bieden vanaf
Prettig en rustig gelegen tussenwoning in het hart van Zwaag. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en grenst aan de lage lintbebouwing van de Krijterslaan. Hierdoor kent de achterzijde een vrije opzet en kunt u maximaal genieten van de zonuren in de achtertuin. Alle voorzieningen als scholen, winkels, sportverenigingen en een openlucht zwembad zijn in de directe omgeving aanwezig. De woning is dan ook uitermate geschikt als gezinswoning. Naast drie goede slaapkamers op de 1e verdieping biedt de geheel gerenoveerde zolderverdieping (2017) een extra vierde royale slaapkamer.
Verkocht
€ 170.000  k.k.  Bieden vanaf
INSTAPKLARE STARTERSWONING! LET OP: €170.000,- IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. Bent u op zoek naar een jonge betaalbare instapklare en goed onderhouden starterswoning in een geliefde wijk in de Kersenboogerd? Dan is dit een woning voor u! De woning beschikt over 3 slaapkamers, badkamer met tweede toilet en complete keukenopstelling. In de directe nabijheid vindt u op korte loop- /fietsafstand een park, winkelcentrum, scholen en diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. 
Verkocht
€ 459.000  k.k.  Vrij op naam
Op zoek naar een riante maar tevens moderne vrijstaande woning op korte afstand van uitvalswegen naar de A7? Dat kan in deze nieuw te bouwen vrijstaande woning met maar liefst 216m2 aan woonmeters. De woning kent inpandig een breedte van 7.16m en is maar liefst 11.2m diep. Naar verwachting zal het geheel in oktober 2018 opgeleverd kunnen worden. Gelegen op een fijne locatie in Berkhout op wandelafstand van de basisschool, park, bushalte en slechts op 2,5 km van de snelweg A7. Voortgezet onderwijs en de binnenstad van hoorn liggen op circa 10 fietsminuten. Bij aankoop vroeg in het bouwproces is enig overleg mogelijk met betrekking tot de indeling van de woning.
Verkocht
€ 199.000  k.k.
Het Gerritsland 28, echt een object voor de handige doe-het-zelver of voor degene die zijn woning helemaal naar eigen smaak wenst in te delen en te ontwerpen. Een omgevingsvergunning en constructierapport is reeds aanwezig en goedgekeurd door de gemeente. Er kan derhalve direct gestart worden met een eventuele verbouw.
Verkocht
€ 290.000  k.k. | 4 slaapkamers
Op een steenworp afstand van scholen, supermarkt en openbaar vervoer ligt deze jonge (bouwjaar 2000) garage geschakelde 2/1 kapwoning. De woning beschikt over circa 130m2 woonoppervlak en is gelegen op een perceel van 202m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 4 goede slaapkamers, een aangebouwde stenen garage van 17m2 (inpandig bereikbaar) en een brede achtertuin op het zonnige zuiden. Op eigen terrein zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig. Uitvalswegen als de provinciale weg zijn eenvoudig bereikbaar.
Verkocht
€ 250.000  k.k.  Bieden vanaf
UNIEKE LOCATIE! Biedingen vanaf € 250.000,- Perfect afgewerkt 3 kamer appartement (2012) op de derde bouwlaag van het appartementencomplex aan de Sint Laurentiusstraat in Hoorn. Het appartement beschikt over ca 80 woonmeters met een heerlijk balkon (10m2) op het zonnige westen. Inbegrepen zijn de berging op de begane grond en eigen parkeerplaats onder het gebouw. De mooie historische binnenstad van Hoorn met al haar voorzieningen en het station zijn op korte loopafstand van deze prachtige plek.
Verkocht
€ 175.000  k.k.  Bieden vanaf
***Let op: Dit betreft een bieden vanaf prijs!***         Deze breed opgezette tussenwoning (5,9m) is gelegen in een kleine nieuwbouwwijk van het landelijke en waterrijke dorp Schellinkhout. Op loopastand van de woning vindt u het IJsselmeer met het ‘schelpenstrandje’ en de vele watersportactiviteiten. Echt iets voor buitenmensen welke op zoek zijn naar een rustige omgeving waar je lekker kunt uitwaaien tijdens een wandel- of een fietstocht. Op ca 10 minuten fietsafstand treft u de historische binnenstad van Hoorn met al haar voorzieningen. De woning is gelegen aan een ruim opgezette straat met brede groenstrook voor de woning. De woning beschikt over 4 slaapkamers, tuin op het noorden, vrijstaande berging en is aan de achterzijde voor de helft uitgebouwd t.b.v. de keuken. Er in de straat meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Verkocht
€ 175.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een fijne en betaalbare hoekwoning? Dan is deze eengezinswoning gelegen in het rustige en landelijke Oosterblokker iets voor u. De woning beschikt over 3 slaapkamers (eenvoudig 4 te realiseren), dakkapel, tuin op het zuiden, riante vrijstaande houten berging (2016) en is aan de achterzijde voorzien van een praktische bijkeuken. De woning kent aan de voorzijde een unieke doorkijk over landerijen en groengebied ’t Drachterveld. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. Er in de straat meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Verkocht
€ 175.000  k.k.  Biedingen vanaf
UNIEKE LOCATIE! Let op biedingen vanaf € 175.000,- K.K. Vlak bij de geliefde haven, de Roode Steen en de vele winkelstraatjes, op 10 minuten loopafstand van NS + busstation Hoorn, bevindt zich deze heerlijke bovenwoning. Dit fijne appartement (60 woonmeters) is gelegen op de tweede en tevens bovenste etage van het pand. De voorgevel van het pand is authentiek en stamt uit 1890, het pand heeft de status van beschermd stadgezicht. De appartementen zijn in 1980 gerenoveerd. Aan de achterzijde is een eigen buitenruimte (balkon) gesitueerd. Aan de voorzijde heeft u heerlijk uitzicht richting de haven, kortom een unieke locatie!  
Verkocht
€ 235.000  k.k.  Biedingen vanaf
RUIMTE! Let op biedingen vanaf € 235.000,- kosten koper. Bent u op zoek naar een jonge, zeer riante tussenwoning van maar liefst 140 woonmeters? Dan is dit een woning voor u! De woning beschikt over 5 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 6), een riante badkamer, een complete keukenopstelling en een serre aan de achterzijde. De woning is heerlijk gesitueerd met tuin op het zuidwesten, met vrij uitzicht over het water. Daarnaast parkeert u op eigen terrein onder de in 2017 aangebrachte carport. In de directe nabijheid van de woning vindt u een park, winkelcentrum, scholen, het IJsselmeer en diverse uitvalswegen. De straat wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt.  
Verkocht
€ 245.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wat een plaatje! Wij zijn verheugd u deze hoekwoning, welke totaal van beneden tot boven compleet is gestyled, te mogen presenteren. Op een ruime kavel van 245m2 staat deze fijne, instapklare hoekwoning (118m2 woonoppervlak) met 4 slaapkamers, erker, zij-uitbouw, aangebouwde bijkeuken, dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, zonnige achtertuin op het zuiden en een stenen garage met elektrische garagedeur (24m2). Hiernaast is het onderhoudsniveau van de woning zeer goed te noemen. Op loopafstand van de woning vindt u diverse voorzieningen als een winkelcentrum en scholen. In de dichte nabijheid van de woning zijn de uitvalswegen makkelijk bereikbaar.
Verkocht
€ 245.000  k.k. | 5 slaapkamers
Wonen aan een brede waterpartij zonder directe bebouwing aan de voorzijde? Dat kan in deze fijne, zeer nette en uitgebouwde woning in de geliefde kindvriendelijke woonwijk Bangert en Oosterpolder. De woning is voorzien van een uitgebouwde, tuingerichte woonkamer met sfeervolle gashaard, heeft maar liefst 5 slaapkamers, beschikt over een luxe badkamer en kent een diepe achtertuin van 14 meter. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij eind 2017 het nieuwe winkelcentrum voor De Kreek geopend zal worden.
Verkocht
€ 299.000  k.k. | 4 slaapkamers
In een ruim opgezette wijk in het geliefde Blokker, ligt deze 6m brede, geheel gerenoveerde  geschakelde 2-1 kapwoning. De woning beschikt over 137m2 woonoppervlak en is gelegen op een ruim perceel van 305m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 4 grote slaapkamers, een aangebouwde stenen garage (inpandig bereikbaar) en een ruime zonnige achtertuin aan het water met veranda. Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig, daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. Voorzieningen als scholen en een winkelcentrum liggen op loopafstand. Uitvalswegen als de A7 en de Westfrisiaweg zijn eenvoudig bereikbaar. De woning is dan ook uitstekend gelegen. Door de huidige bewoners is woning vanaf 2012 door de jaren heen geheel gerenoveerd.
Verkocht
€ 215.000  k.k. | 4 slaapkamers
Ruime instapklare tussenwoning (113m2 woonoppervlak) met lichte woonkamer, dakkapel op de 1e en 2e verdieping, 4 slaapkamers, tuin met berging gelegen op het zonnige zuidwesten en parkeerplaats op eigen terrein. De woning ligt in een rustige straat nabij diverse voorzieningen als supermarkt en openbaar vervoer.
Verkocht
€ 222.500  k.k. | 4 slaapkamers
Instapklare, goed onderhouden hoekwoning op een royaal perceel van 245m2 met 4 slaapkamers, separate frontberging, 2 privé parkeerplaatsen, keurige badkamer/keuken en diepe zonnige achtertuin (2017) van maar liefst 112m2. De woning kent aan de achterzijde een vrije doorkijk en geen directe buren aan de achterzijde. Daarnaast vindt u scholen, kinderopvang, buitenzwembad, supermarkt en kinderboerderij op een steenworp afstand.
Verkocht
€ 450.000  k.k.  Bieden vanaf
Dit is een bieden vanaf prijs. Bent u op zoek naar een riante, vrijstaande woning maar heeft u geen zin in om nieuw te bouwen? Dan is deze zeer jonge woning welke is gebouwd in 2015 wellicht iets voor u. Aan het Unjerpad 8 te Zwaag is alles is tot in de details afgewerkt. De woning beschikt over 182m2 woonoppervlak, dit mede omdat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd. Hiernaast krijgt u de beschikking over een separate berging, een achtertuin op het zonnige westen, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en drie goede slaapkamers (mogelijkheid tot uitbreiding naar 5). Nagenoeg de hele woning is gestuukt en afgewerkt in een lichte kleurstelling. Hier kunt u dan ook alle kanten mee op. De woning is gelegen in de dichte nabijheid van een basisschool, kinderopvang, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij binnenkort het nieuwe winkelcentrum voor De Kreek geopend zal worden.
Verkocht
€ 175.000  k.k. | 3 slaapkamers
Deze fijne tussenwoning met groenstrook aan de voorzijde van de woning, 3 slaapkamers, bergkamer, achtertuin op het Noord-Oosten met achterom en stenen berging is nieuw in de verkoop! De woning is gelegen op een plezierige locatie. In nabijheid treft u diverse voorziening als 2 winkelcentra (Huesmolen en de Korenbloem), sportvelden, basisscholen, park, diverse speeltuintjes en uitvalswegen als de N302 en de A7.
Verkocht
€ 429.000  k.k. | 3 slaapkamers
Gelegen aan de geliefde Kolenbergstraat op 436m2 eigen grond staat deze keurige, goed onderhouden vrijstaande woning. Aan de woning gebouwd treft u een 2e woonhuis welke voor meerdere doeleinde gebruikt kan worden. Denkt u hierbij aan een kangoeroewoning, atelier of als kantoor. De huidige bewoners hebben door de jaren heen de hele woning gerenoveerd. De kap en de gevels zijn geheel na-geïsoleerd. Thans heeft de woning 3 slaapkamers maar op de begane grond en in de voormalige garage zijn ook slaapkamers aanwezig. Er is dus een mogelijkheid tot 5 slaapkamers. Dubbele deuren in woonkamer bieden u toegang tot een overdekte  en gefundeerde veranda (2010). De woning beschikt over een dubbele inrit en dus voldoende parkeerruimte. Aan de linkerzijde van de woning treft u een carport (2017). Middels deze carport is de tuin ook achterom bereikbaar. Achterin in de tuin staat een gefundeerde houten berging voor de nodige bergruimte. Op een steenworp afstand van de woning vind u een winkelcentrum, scholen en uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar.
Verkocht
€ 169.500  k.k. | 1 slaapkamer
In een van de vele zijstraatjes van de binnenstad van Hoorn parallel aan winkelstraat het Grote Noord en op 5 minuten loopafstand van NS + bus station Hoorn, vindt u deze gerenoveerde bovenwoning. Dit fijne appartement gelegen op de eerste en tweede verdieping is in 2007 compleet gerenoveerd. Derhalve zijn alle onderdelen van het appartement jong te noemen. Het appartement is goed geïsoleerd, alle steensmuren zijn voorzien van geïso-leerde voorzetwanden en in alle ramen is isolatieglas (HR++) geplaatst. 
Verkocht
€ 275.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op, dit betreft een bieden vanaf prijs! Wonen aan een brede waterpartij zonder directe bebouwing aan de voorzijde? Dat kan in deze fijne en uitgebouwde hoekwoning in de geliefde woonwijk Bangert en Oosterpolder. De woning staat op 180 m2 eigen grond en beschikt over 133 m2 woonmeters. Leuke details zorgen voor veel wooncomfort. Denk hierbij aan dubbele openslaande deuren aan achterzijde van de woning, een vaste deur vanuit de keuken naar de voortuin en een moderne keuken en badkamer. De bereikbaarheid is uitstekend: op 5 minuten rijafstand van de snelweg A7. Daarnaast treft u diverse voorzieningen binnen handbereik als scholen, sport, supermarkt, kinderopvang en 2017/18 nieuw winkelcentrum.
Verkocht
€ 194.000  k.k. | 4 slaapkamers
Zeer prettig gelegen tussenwoning in een riant opgezette woonwijk! Deze fijne eengezinswoning beschikt over 4 goede slaapkamers, ruime bergkamer met dakkapel en een moderne keuken. De woning kent met name aan de voorzijde een fijne vrije ligging aan een speelterrein, kortom een ideale gezinswoning. Het centrum van Hoogkarspel, het NS-station, winkelcentrum en scholen zijn per fiets binnen 5 minuten bereikbaar. Daarnaast zijn uitvalswegen als de Drechterlandse weg  (N302) welke ontsluit richting de A7 snel bereikbaar.  
Verkocht
€ 224.950  k.k. | 3 slaapkamers
Aan de rand van de binnenstad gunstig gelegen 2/1 kapwoning met zuiden tuin op 180m2 eigen grond!! Binnen 5-10 minuten bent u op de fiets in het (oude) centrum van Hoorn met al haar voorzieningen. Daarnaast is de provinciale weg (N506) welke ontsluit richting de A7 (Amsterdam) en N302 richting Lelystad eenvoudig bereikbaar. Tevens zijn diverse OV-voorzieningen op loopafstand. Deze instapklare woning biedt u een lichte ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een recent opnieuw aangelegde royale achtertuin op het zonnige zuiden en voortuin. Op eigen terrein heeft u de mogelijkheid om 2 auto’s parkeren. In de directe nabijheid van de woning vindt u op korte fietsafstand een winkelcentrum en scholen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt.
Verkocht
€ 219.000  k.k. | 3 slaapkamers
Heerlijk ruime, keurig afgewerkte, instapklare en tevens goed onderhouden eengezinswoning, type split level. De woning beschikt over een bijzonder ruime tuingerichte woon-eetkeuken, voorzien van vloerverwarming, met grote hoek opgestelde keuken, riante straatgerichte woonkamer voorzien van veel daglicht. Op de tussen verdieping aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers gesitueerd, beide met entresol. De badkamer is recent gerenoveerd, voorzien van vloerverwarming en van alle luxe voorzien. Op de bovenste verdieping treft u de ouderslaapkamer die de gehele breedte van de woning bestrijkt. Tevens beschikt de woning over een grote kelderruimte en een inpandige garage die eenvoudig omgebouwd kan worden tot hobbyruimte of extra slaapkamer. De woning is centraal gelegen met op loopafstand winkelcentrum De Huesmolen. Met de fiets bereikt u binnen enkele minuten de binnenstad van Hoorn. In de directe omgeving treft u diverse winkel- en sportvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.
Verkocht
€ 175.000  k.k.  Biedingen vanaf
Op een lekker ruime kavel van 180m2 staat deze zeer net afwerkte, instapklare tussenwoning met houten berging, 3 slaapkamers, riante zolder met dakkapel (2017) en een diepe achtertuin (78m2) op het zonnige zuiden met achterom. De woning is prettig gelegen zowel voor als achter de woning is geen directe bebouwing. Alle raamkozijnen op de begane grond (2013) en de aftimmering aan de buitenzijde zijn door de huidige bewoners vervangen voor kunststof. Dit betekent nagenoeg geen onderhoud aan de buitenzijde van de woning. U krijgt daarnaast de beschikking over een keurige keuken en riante parkeergelegenheid op eigen terrein direct voor de deur. In de directe nabijheid van de woning bevinden zich diverse voorzieningen als scholen, winkelcentrum (Korenbloem) en kinderopvang. Tevens is er een prima aansluiting naar uitvalswegen als de A7 en de N302 richting Enkhuizen/Lelystad. Het centrum van Hoorn met NS station is gelegen op slechts 10 fietsminuten.
Verkocht
€ 200.000  k.k.  Biedingen vanaf
Let op dit betreft een bieden vanaf prijs!! Tegen de binnenstad aan gelegen en bovendien verzorgde tussenwoning. Ten opzichte van de naast gelegen woningen zien we hier op de 1e verdieping enkel rechte gevels. Twee slaapkamers, een aangebouwde stenen berging, gezellige living en een dakterras maken dit een hele leuke woning. Groot pluspunt is de ligging aan de rand van de historische Hoornse binnenstad en op loopafstand van alle voorzieningen zoals speeltuin,  scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station). Een unieke woonkans op een perfecte locatie!
Verkocht
€ 419.000  k.k. | 4 slaapkamers
Let op, UNIEKE KANS! Bent u op zoek naar een riante, jonge, uitstekend afgewerkte 2^1 kapwoning, centraal gelegen in een rustig woonerf? Dan is dit een woning voor u! De woning van ca 170 woonmeters beschikt over een uitgebouwde eetkamer, riante woonkamer, luxe keukenopstelling, garage annex werkplaats van ca 40m2 en een kelderruimte met daglicht van ca 16m2 met een aparte entree, een complete badkamer, 4 ruime slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning over 335m2 eigen grond en ligt de achtertuin aan het water. In de directe nabijheid van de woning vindt u op korte fietsafstand een park, winkelcentrum, scholen, ijsbaan, bioscoop, het centrum van Hoorn, station en diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend centraal gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. 
Verkocht
€ 215.000  k.k. | 3 slaapkamers
Wat verrassend veel ruimte biedt deze brede instapklare tussenwoning. De woning heeft maar liefst 123m2 woonmeters! U krijgt de beschikking over lichte uitgebouwde woonkamer, dakopbouw op de 1e verdieping, 3 ruime slaapkamers, landelijke keuken en een tuin met berging. De woning ligt in een rustige straat nabij diverse voorzieningen als een winkelcentrum, scholen en NS-station De gezellige haven, het IJsselmeer en de binnenstad van Hoorn liggen op nog geen 10 minuten fietsafstand.
Verkocht
€ 262.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar ruimte? Dat is meer dan mogelijk bij deze fijn gelegen en instapklare hoekwoning. Deze hoekwoning heeft maar liefst140m2 woonmeters, dit komt mede door de breedte van 5,7 meter. Ruimte vindt u tevens terug in de opzet van de wijk. De woning is aan de voorzijde gelegen aan een groenstrook. Hierdoor heeft u geen directe overburen wat een gevoel van privacy geeft. De woning is dan ook rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk. Drie ruime slaapkamers, een nette badkamer en een zeer ruime 2e verdieping vol mogelijkheden maken dit een heerlijke woning. De woning ligt op loopafstand van onder andere een basisschool, supermarkt, speeltuin en nabij diverse uitvalswegen. 
Verkocht
€ 219.000  k.k. | 5 slaapkamers
Heerlijk ruime, keurig afgewerkte, instapklare en tevens goed onderhouden tussenwoning met zonnige zuidelijke tuinligging en maar liefst 5 ruime en praktische slaapkamers. Daarnaast heeft u de beschikking over een keurig nette keuken en complete badkamer. De woning is gelegen in een rustige straat aan de rand van de Kersenboogerd. Vanuit de keuken heeft u fantastisch vrij uitzicht. In de dichte nabijheid vindt u diverse voorzieningen zoals sportvereniging, scholen, speeltuin, supermarkt en uitvalswegen. Aan de voorzijde van de woning is meer dan voldoende parkeergelegenheid en het winkelcentrum en treinstation ligt op ongeveer 5 minuten fietsafstand. Daarnaast is de dakbedekking van het platte dak in 2017 geheel vernieuwd.
Verkocht
€ 187.500  k.k. | 3 slaapkamers
Deze hoekwoning met gedeeltelijke uitbouw aan de achterzijde, dakkapel, 3 slaapkamers, en diepe zonnige achtertuin op het noordwesten is heerlijk rustig gelegen aan een doodlopende straat. Doordat de woning slechts bereikbaar is voor bestemmingsverkeer is het een ideale gezinswoning. Verder bevinden scholen, winkelcentrum en de binnenstad voor Hoorn zich in de directe nabijheid. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig direct voor de woning.
Verkocht
€ 400.000  k.k. | 4 slaapkamers
Bent u op zoek een vrijstaande woning met vele leuke details? Dan is dit uw kans! Deze net afgewerkte, goed onderhouden vrijstaande woning (2017 buitenom geschilderd) beschikt over een compleet gerenoveerde woonkamer + keuken (2015), ruime inpandige garage, riante privacy volle achtertuin, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en vier slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer recent is vernieuwd. De drechterlandse weg (N302) welke ontsluit richting Lelystad  en de A7 (Amsterdam) is eenvoudig bereikbaar. In de directe nabijheid van de woning vindt u op korte fietsafstand winkelcentrum Streekhof en scholen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt.
Verkocht
€ 175.000  k.k.  Biedingen vanaf
Bent u op zoek naar een nette woning met veel woonmeters (120m2) gelegen in de dichte nabijheid van het centrum van Hoorn? Dan is deze tussenwoning wellicht iets voor u! Het betreft een net afwerkte, instapklare tussenwoning met stenen berging, 4 slaapkamers, en een achtertuin op het noorden met achterom. In de dichte nabijheid van de woning vindt u winkelcentrum de Grote Beer. Voor recreatie kunt terecht in het dwaalpark, de hulk of naar het strandje aan de Hoornse Hop.   
Verkocht
€ 260.000  k.k.  Biedingen vanaf
Dit betreft een bieden vanaf prijs. Locatie, locatie en locatie! Dat is toch wel het belangrijkste kenmerk van deze in het centrum van Hoorn gelegen tussenwoning. De woning ligt binnen handbereik van winkels, horeca, restaurants, openbaar vervoer en de oude binnenhaven van Hoorn. Daarnaast heeft u uitzicht op de Vismarkt, de Nieuwendam, de Bierkade en de oude haven. Een unieke woonkans op een perfecte locatie! De woning is voor huidige begrippen gedateerd afgewerkt. Dit biedt u derhalve een kans het geheel naar eigen wens te maken. Alle kozijnen zijn in een prima staat en reeds voorzien van dubbele beglazing.
Verkocht
€ 219.000  k.k. | 4 slaapkamers
INSTAPKLARE GESCHAKELDE TUSSENWONING MET GARAGE! Bent u op zoek naar een jonge betaalbare instapklare en goed onderhouden geschakelde tussenwoning met garage in een geliefde wijk in de Kersenboogerd, dan is dit een woning voor u. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers, een recent gerenoveerde luxe badkamer en een uitgebreide hoekkeukenopstelling. In de directe nabijheid vindt u op korte loop- /fietsafstand een park, voetbalvereniging, winkelcentrum, scholen, treinstation, bushalte en de diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke buurt.
Verkocht
€ 200.000  k.k.  Biedingen vanaf
Bent u op zoek naar een jonge tussenwoning in een geliefde wijk in de Kersenboogerd? Dan is dit een woning voor u! De woning beschikt aan de achterzijde over een dakkapel, heeft 3 ruime slaapkamers en een tuin op het noorden. Dit betekent dat u de hele middag en avond kunt genieten van de zon. In de directe nabijheid van de woning vindt u een parkje, winkelcentrum, scholen, het IJsselmeer en diverse uitvalswegen. De straat wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer. Mede hierdoor is de woning dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt.
Verkocht
€ 350.000  k.k.  Biedingen vanaf
Let op! Dit betreft een bieden vanaf prijs. Ruimte, dat is wat deze keurig afgewerkte, instapklare en uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning onder andere te bieden heeft. Qua woonmeters staan er bijna geen ruimere 2-onder-1 kapwoningen in de geliefde nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder. De woning staat op 250m2 eigen grond en is gelegen aan doorgaand vaarwater. Naast 4 zeer royale slaapkamers, één ruime badkamer, parkeerplaats op eigen terrein, riante uitgebouwde woonkamer, bergzolder en een aangebouwde stenen garage beschikt de woning tevens over een woonkeuken met een kookeiland. Verder is de woning rondom aan de buitenzijde geschilderd in 2017. De woning is gelegen in de dichte nabijheid van een basisschool, kinderopvang, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij binnenkort het nieuwe winkelcentrum voor de kreek geopend zal worden.
Verkocht
€ 163.000  k.k. | 3 slaapkamers
Deze tussenwoning is rustig gelegen maar toch in de nabijheid van een groot aantal voorzieningen. Zo is er op loopafstand een winkelcentrum, zijn uitvalswegen (A7), basisscholen en sportvelden (ijsbaan + hockeyvelden) in de dichte nabijheid en bent u met de fiets binnen 10 minuten in het centrum van Hoorn en het NS station. Drie goede slaapkamers, de zonnige achtertuin en een ruime 2e verdieping vol mogelijkheden, thans bereikbaar middels vlizotrap, maken dit een goed betaalbare tussenwoning. 
Verkocht
€ 190.000  k.k. | 2 slaapkamers
Wonen met blijvend vrij uitzicht aan de voorzijde van uw woning en dat tevens in de geliefde woonwijk Bangert en Oosterpolder? Dat is mogelijk bij deze fijn gelegen en instapklare tussenwoning. De woning is rustig gelegen in een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk. Twee riante slaapkamers, een nette badkamer en een ruime 2e verdieping vol mogelijkheden, thans bereikbaar middels vlizotrap, maken dit een heerlijke woning. De woning ligt op loopafstand van onder andere een basisschool, supermarkt, speeltuin en nabij diverse uitvalswegen.
Verkocht
€ 210.000  k.k.  Biedingen vanaf
Let op! Dit betreft een bieden vanaf prijs. Nette, instapklare uitgebouwde tussenwoning gelegen in rustige en kindvriendelijke wijk. De woning beschikt over 11 zonnepanelen, vernieuwde badkamer (2015), 3 slaapkamers en een zonnige achtertuin. In dichte nabijheid vindt u diverse voorzieningen als een winkelcentrum en scholen. Het NS-station treft op ca 5 min. fietsafstand. 
Verkocht
€ 250.000  k.k. | 5 slaapkamers
In de appelenbuurt in Blokker, een ruim opgezette wijk met enkel bestemmingsverkeer, ligt deze uitgebouwde hoekwoning met dakkapel aan zowel de voor als achterzijde van de woning (122m2 woonoppervlak) op maar liefst 234m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 5 slaapkamers een aangebouwde stenen garage en een ruime zonnige achtertuin. Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig, daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. Voorzieningen als scholen en een winkelcentrum liggen op loopafstand. Uitvalswegen als de A7 en de Westfrisiaweg zijn eenvoudig bereikbaar. De woning is dan ook uitstekend gelegen. De buitenzijde is recent opnieuw geschilderd en de gevels zijn opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.  
Verkocht
€ 185.000  k.k. | 4 slaapkamers
Instapklare, ruim opgezette tussenwoning (5,75 m  breed) met 4 slaapkamers, houten geïsoleerde garage/berging voorzien van elektrische garagedeur, en een onderhoudsarme zonnige achtertuin. De woning is gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen als een supermarkt, winkelcentrum, scholen en in dichte  nabijheid van uitvalswegen als de N302 en A7. Groot pluspunt is dat u geen directe buren aan zowel de voor- als achterzijde van de woning heeft.
Verkocht
€ 200.000  k.k. | 1 slaapkamer
Zeer fijne hoekwoning voorzien van gedeeltelijke aanbouw aan de achterzijde van de woning en vele leuke details. Één van deze details is de snijvoeg in de recent gereinigde + geïmpregneerde gevels. De woning is door de huidige bewoner door de jaren heen volledig onder handen genomen. Groot pluspunt is de ligging aan de rand van de historische Hoornse binnenstad en op loopafstand van alle voorzieningen zoals speeltuin,  scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station). Een unieke woonkans op een perfecte locatie!  
Verkocht
€ 190.000  k.k.  Biedingen vanaf
Let op! Dit betreft een bieden vanaf prijs. Deze tussenwoning kent door zijn uitbouw een wel heel royale woonkamer, de begane grond is dan ook maar liefst 11 meter lang. U krijgt hiernaast de beschikking over 3 slaapkamers, een frontberging en een zonnige achtertuin aan het water. Het geheel is gelegen in een straat met enkel bestemmingsverkeer met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Groot pluspunt is dan ook de rustige ligging maar toch nabij scholen, openbaar vervoer, park, supermarkt en diverse uitvalswegen.
Verkocht
€ 275.000  k.k.  Biedingen vanaf
Let op, deze woning is tevens te koop zonder garage. De vraagprijs voor het geheel bedraagt bieden vanaf €275.000,- k.k. en exclusief garage €237.500,- k.k. Gelegen op een kavel van circa 440m2 ligt deze vrijstaande woning met riante stenen garage (24m2) en achtertuin (289m2
Verkocht
€ 217.000  k.k. | 5 slaapkamers
Nette en instapklare tussenwoning gelegen in rustige en kindvriendelijke wijk Bangert en Oosterpolder. De woning heeft maar liefst VIJF slaapkamers en is hierdoor dan ook geschikt voor de grotere gezinnen. Wenst u de woning uit te bouwen dan zijn de palen reeds geslagen, tevens laat de achtertuin met een diepte van 12,85 meter dit ook prima toe. Voor de warmere dagen is de woning voorzien van zonwering aan de voorzijde van de woning.
Verkocht
€ 165.000  k.k. | 3 slaapkamers
Reeds voor de markt uit VERKOCHT (onder voorbehoud)! Als eerste op de hoogte van ons nieuwste aanbod? Volg onze FACEBOOKPAGINA & INSTAGRAM of meld u aan als woningzoeker in ons ZOEKBESTAND via onze website. Voor de online plaatsingen op Funda en onze website bent u al op de hoogte door middel van onze sneak previews. Daarnaast mailen wij iedere woningzoeker die zich in het bestand heeft ingeschreven en aan het juiste profiel voldoet
Verkocht
€ 174.000  k.k. | 4 slaapkamers
Let op dit betreft een bieden vanaf prijs! Fijne tussenwoning met erker, dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, 4 slaapkamers en een zonnige achtertuin op het westen met stenen berging. Op loopafstand van de woning vindt u diverse voorzieningen als een winkelcentrum en scholen.  In de dichte nabijheid van de woning vindt u diverse uitvalswegen.
Verkocht
€ 300.000  k.k. | 4 slaapkamers
Gelegen in een wel zeer ruim opgezette wijk staat deze ruime, uitgebouwde 2/1 kapwoning (133m2 woonoppervlak) op maar liefst 277m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 4 slaapkamers een ruime garage en een zonnige achtertuin. Op eigen terrein kunt u 2 auto’s parkeren en daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. 
Verkocht
€ 215.000  k.k. | 3 slaapkamers
Vrij wonen in een 2^1 kap op een prachtige locatie! Bent u op zoek naar betaalbaar landelijk wonen aan doorgaand vaarwater met vrij uitzicht aan voor- en achterzijde? Dan is deze 2^1 kap woning absoluut het bezichtigen waard.
Verkocht
€ 200.000  k.k. | 3 slaapkamers
Let op! Dit betreft een bieden vanaf prijs, reguliere vraagprijs €209.000,- k.k. Instapklare, uitstekend onderhouden en recent uitgebouwde (2016) tussenwoning met 3 slaapkamers, keurige badkamer/keuken (2011) en een de diepe achtertuin gelegen op het zuiden. Door de jaren heen is de woning geheel gemoderniseerd door de huidige bewoners. De woning kent aan de achterzijde een vrije ligging. Daarnaast is de woning gelegen aan een straat met enkel bestemmingsverkeer en meer dan voldoende parkeerplaatsen, kortom een ideale gezinswoning. Scholen, kinderopvang, buitenzwembad, supermarkt en een kinderboerderij treft u op een steenworp afstand.
Verkocht
€ 205.000  k.k. | 4 slaapkamers
Let op biedingen vanaf €205.000,- kosten koper. Bent u op zoek naar een jonge betaalbare instapklare en goed onderhouden tussenwoning met uitbouw (2007)
Verkocht
€ 300.000  k.k. | 4 slaapkamers
Let op, dit is een bieden vanaf prijs!! Zeer net afgewerkte, instapklare en uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning gelegen in het geliefde Bangert en Oosterpolder. De woning staat op 242m2 eigen grond en is gelegen aan doorgaand vaarwater. Naast 4 goede slaapkamers, één ruime badkamer, parkeerplaats op eigen terrein, royale woonkamer, zonnige veranda, dakkapel aan de achterzijde van de woning en aangebouwde stenen garage, beschikt de woning tevens over een riante woonkeuken met een heerlijk kookeiland. Prettige details zorgen voor veel wooncomfort, denk hierbij aan de dubbel openslaande deuren naar de veranda en vloerverwarming op de gehele begane grond. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij eind 2017 het nieuwe winkelcentrum voor de kreek geopend zal worden.
Verkocht
€ 185.000  k.k. | 3 slaapkamers
Instapklare, uitstekend onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers welke door de huidige bewoners door de jaren heen compleet is gerenoveerd. Een korte opsomming van alle recente werkzaamheden: - gehele begane grond en de trapopgang gestuukt inclusief fraaie plafond plint (2015);
Verkocht
€ 282.000  k.k. | 4 slaapkamers
Let op vanaf prijs €282.000,- k.k. Reguliere vraagprijs €295.000,-k.k. Altijd al de wens gehad om een nieuwbouwwoning te kopen maar staat de lange oplevertijd u tegen? Dan is deze vrijstaande woning met dwarskap (145m2 woonoppervlak) en riante vrijstaande stenen garage (18m2) wellicht iets voor u. De woning is thans nog casco en dus geheel naar eigen smaak in te richten. U kunt dus volledig naar eigen wens de woning afbouwen! Alle installaties zijn geïnstalleerd en de mogelijkheid om in de toekomst uit te bouwen is aanwezig. De heipalen zijn reeds geslagen. Het geheel is gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen als een supermarkt, scholen en in dichte nabijheid van uitvalswegen als de N302 en de A7.
Verkocht
€ 250.000  k.k.  Biedingen vanaf
RUIMTE! Let op biedingen vanaf € 250.000,- kosten koper. Bent u op zoek naar een jonge riante hoekwoning in een geliefde wijk in de Kersenboogerd, dan is dit een woning voor u. Het betreft het “brede model” op het John Raedeckerhof.
Verkocht
€ 200.000  k.k.  Biedingen vanaf
Reeds voor de markt uit VERKOCHT (onder voorbehoud)! Bieden vanaf €200.000,-
Verkocht
€ 310.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een riante 2/1 kapwoning (136m2 woonoppervlak) welke veel te bieden heeft? Deze woning biedt u de mogelijkheid om een KANTOOR/BEDRIJFSRUIMTE aan huis te houden of levensloopbestendig te wonen. Het geheel is door de eigenaar aan de achterzijde flink uitgebouwd met een bijkeuken en een extra kamer achter de garage. De woning is gelegen op 224m2 eigen grond in de ruim opgezette wijk Nieuwe Steen
Verkocht
€ 375.000  k.k. | 3 slaapkamers
Riant en modern appartement gelegen op de 2e verdieping met maar liefst 120m2 woonoppervlak, 2 PARKEERPLAATSEN, 3 slaapkamers, inloopkast, keurige badkamer en keuken, separate berging en vele extra’s. Denk hierbij aan: elektrisch bedienbare sunscreens aan de voorzijde van de woonkamer, het terras welke is voorzien van balkonbeglazing waardoor het echt een verlengstuk is van de woonkamer, de opstelling voor wasmachine/droger in een separate ruimte, de grote slaapkamer welke is voorzien van shutters + inloopkast en zowel voor als achter in de woonkamer heeft u de beschikking over een schuifpui. Het complex, gebouwd in 2010, is zeer rustig gelegen en alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Op korte afstand vind u diverse uitvalswegen, het NS-Station en winkels. De binnenstad van Hoorn is op fietsafstand gelegen.
Verkocht
€ 170.000  k.k. | 4 slaapkamers
Net afwerkte, instapklare tussenwoning met stenen berging, 3 slaapkamers, riante zolder en een achtertuin op het zuidoosten met achterom. Alle raamkozijnen (2011) zijn door de huidige bewoners vervangen voor kunststof raamkozijnen. Dit betekent nagenoeg geen onderhoud aan de buitenzijde van de woning. Verder krijgt u de beschikking over een keurige badkamer en keuken (beide 2014). In de directe nabijheid van de woning bevindt zich een school, winkelcentrum (Korenbloem), kinderopvang en uitvalswegen als de N302 en de A7. 
Verkocht
€ 440.000  k.k. | 2 slaapkamers
Stijlvolle, robuuste, levensloopbestendige vrijstaande woning, gebouwd in 2003 met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde van de woning. Het geheel is gesitueerd op 1085m2 eigen grond welke omringd is door vaarwater. De woning is prachtig gelegen, u heeft vanuit de woonkamer/keuken/terras uitzicht op de aangrenzende landerijen. Hier kunt u in alle rust genieten van mooie vergezichten.
Verkocht
€ 225.000  k.k. | 3 slaapkamers
In een wel zeer ruim opgezette wijk staat deze 2/1 kapwoning welke gelegen is op 185m2 eigen grond. Deze heerlijke woning biedt u een lichte ruime woonkamer, 3 slaapkamers, garage en een zonnige achtertuin. Op eigen terrein kunt u 2 auto’s parkeren er is ook meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig. In de directe nabijheid van de woning vindt u op korte fietsafstand winkelcentrum en scholen. Daarnaast is openbaar vervoer bereikbaar op loopafstand, de woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. In 2015 is het geheel rondom buiten geschilderd.