Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Aanbod

Te koop
€ 399.000  k.k. | 4 slaapkamers
Let op! We starten de verkoop van deze woning met ons open huis op zaterdag 21-09-2019 tussen 14:00 en 15:30 uur. Wat een ruimte en wat een ligging! Bent u op zoek naar een riante, uitgebouwde, goed afgewerkte en onderhouden, half vrijstaande woning met 4 ruime slaapkamers in de geliefde wijk Bangert & Oosterpolder? Dan is dit de woning voor u. De woning is rustig gelegen aan het einde van de Wierdijk. Met de aanbouw aan zijkant en een dakkapel op zolder telt de gehele woning maar liefst 152 woonmeters. Verder beschikt de woning over 4 ruime slaapkamers (met mogelijkheid tot een 5e slaapkamer), een complete badkamer en een luxe keukenopstelling. De tuin aan het water is gesitueerd op het zonnige zuidwesten. In de directe nabijheid van de woning vindt u op korte fietsafstand een parkje, winkelcentrum, scholen en alle uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. Het parkeren kan gemakkelijk op eigen terrein.
Te koop
€ 239.000  k.k. | 5 slaapkamers
Let op! We starten de verkoop van deze woning met onze kijkmomenten (zaterdag 21-09-19 en woensdagavond 25-09-19). U kunt hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak maken! Bent u op zoek naar een jonge betaalbare, instapklare en goed onderhouden tussenwoning met dakkapel in een geliefde wijk in de Kersenboogerd-Zuid, dan is dit een woning voor u. De woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, een ruime badkamer en luxe keukenopstelling. Parkeren doet u op eigen terrein aan de achterzijde van de woning. De woning is heerlijk gesitueerd met tuin op het zuiden. In de directe nabijheid vindt u op korte loop- /fietsafstand een park, winkelcentrum, scholen en diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt, met aan de voorzijde een voetpad met veel groen.
Te koop
€ 695.000  k.k.  Bieden vanaf
U wilt eigenlijk wel kleiner gaan wonen maar vind bij appartementen de buitenruimtes te klein? Deze penthouse beschikt over maar liefst 52m2 buitenruimte verdeelt over 2 dakterrassen!! Hiernaast krijgt u de beschikking over 2 parkeerplaatsen. Goed, beter, best is wellicht nog niet voldoende om dit penthouse aan de IJsvogel 107, Blokker te omschrijven. Hier is men namelijk in de gehele afwerking net een stapje verder gegaan. Overal is over nagedacht en de materiaalkeuze met afwerking is zeer luxe te noemen. Zo zijn extra solartubes aangebracht om alle ruimtes van voldoende daglicht te voorzien. Als enige penthouse is er airco aanwezig. Alle wanden zijn grotendeels voorzien van hoogwaardige wandbekleding: dit betekent geen naden zoals bij behang. Bij de bouw zijn alle bedradingen compleet weggewerkt voor de verlichting, speakers, TV & radio, alarminstallatie en hebben alle kamers vast internet. De originele indeling is op de schop genomen en het geheel nader ingedeeld, dit is zeer logisch gedaan met veel gevoel voor ruimte. Dit zult u tijdens een bezichtiging meteen ervaren. Het complex, welke is gebouwd in 2010, is zeer rustig gelegen en alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Op korte afstand vindt u diverse uitvalswegen, het NS-Station en winkels. De binnenstad van Hoorn is op fietsafstand gelegen.
Te koop
€ 300.000  k.k.  Bieden vanaf
Deze heerlijke ruime hoogwaardig afgewerkte en goed onderhouden hoekwoning met tuin en groot dakterras, op loopafstand van het historische centrum van Hoorn, is nieuw bij ons in de verkoop. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1915 maar in 2010 is de woning aan de binnenzijde geheel verbouwd hetgeen betekent dat de gehele binneninrichting, van meterkast en CV tot en met badkamer en keuken is aangepakt. Het zal u dan ook niet verbazen dat het pand uitstekend is onderhouden en een hoog afwerkingsniveau heeft. Daarnaast is de tuin in 2018 geheel vernieuwd met hoogwaardige materialen. Bij de verbouwing zijn de authentieke en karakteristieke details van het object behouden. Het pand is uitstekend geschikt voor de woningzoekende die de combinatie van genieten van de rumoerigheid van de stad en de luxe van een eengezinswoning zoekt.
Verkocht o.v.
€ 345.000  k.k. | 4 slaapkamers
In een ruim opgezette wijk in het geliefde Blokker ligt deze 6m brede geschakelde 2-1 kapwoning. Het geheel is zeer goed onderhouden en geheel na-geïsoleerd. De woning beschikt over 145m2 woonoppervlak en is gelegen op een ruim perceel van 342m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 4 grote slaapkamers, 9 zonnepanelen, een aangebouwde stenen garage (inpandig bereikbaar) en een ruime zonnige achtertuin aan het water. De erker aan de voorzijde is echt een pluspunt. Hierdoor is de zithoek royaal en speels in te delen. Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig, daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. Voorzieningen als scholen en een winkelcentrum liggen op loopafstand. Uitvalswegen als de A7 en de Westfrisiaweg zijn eenvoudig bereikbaar. De woning is dan ook uitstekend gelegen.
Te koop
€ 290.000  k.k.  Bieden vanaf
Wonen aan een brede waterpartij zonder directe bebouwing aan de voorzijde? Dat kan in deze fijne en uitgebouwde hoekwoning in de geliefde woonwijk Bangert en Oosterpolder. De woning staat op 187m2 eigen grond en beschikt over 118m2 woonmeters. Leuke details zorgen voor veel wooncomfort. Denk hierbij aan, ruime slaapkamers, dubbele openslaande deuren aan achterzijde van de woning, een vaste deur vanuit de keuken naar de voortuin een keurige keuken en badkamer en een ruime en goed onderhouden tuin. De bereikbaarheid is uitstekend: op 5 minuten rijafstand van de snelweg A7. In de dichte nabijheid treft u twee basisscholen en verschillende speeltuinen. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij zeer recent het nieuwe winkelcentrum De Kreek is geopend en een nieuw zorgcentrum thans in aanbouw is. Het voorzieningen niveau is dan ook zeer goed te noemen.
Verkocht o.v.
€ 245.000  k.k. | 2 slaapkamers
Bent u op zoek naar een uitgebouwde woning in de Bangert en Oosterpolder? Dan bent u op de Wierdijk 110 aan het goede adres.  De woning is rustig gelegen in een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk. Twee riante slaapkamers, een nette badkamer/keuken en een ruime 2e verdieping vol mogelijkheden maken dit een heerlijke woning. De woning ligt op korte afstand van onder andere basisscholen, kinderopvang en speeltuinen. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij zeer recent het nieuwe winkelcentrum De Kreek is geopend en een nieuw zorgcentrum thans in aanbouw is. Het voorzieningen niveau is dan ook zeer goed te noemen.
Verkocht
€ 350.000  k.k. | 2 slaapkamers
Wat een plaatje! Deze uitgebouwde 2/1 kapwoning betreft een jonge opstal (2014) welke een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau heeft. Het geheel is gelegen in een ruim opgezette kindvriendelijke wijk. Groot pluspunt is dat de achterzijde van het perceel aan doorgaand vaarwater grenst. De woning beschikt over een inpandige garage, parkeerplaats op eigen terrein, 2 zeer ruime slaapkamers, een zolder vol mogelijkheden, luxe badkamer en een complete en moderne keukenopstelling. De tuin is gelegen op het zonnige zuiden. In de directe nabijheid vindt u een overdekt winkelcentrum.
Te koop
€ 280.000  k.k.  Bieden vanaf
Goed onderhouden hoekwoning op een royaal perceel van 357m2 met 4 slaapkamers, frontberging, uitgebouwde woonkamer, aanbouw zijkant woning en een zonnige achtertuin op het zuiden. Door alle aanbouwen is de woning functioneel te gebruiken en is een kantoor aan huis ook een van de mogelijkheden. De woning is anoniem gelegen en bereikbaar middels het voorgelegen voetpad. Echt een plek om tot rust te komen en te genieten van een privacy volle achtertuin. Scholen, kinderopvang, buitenzwembad, supermarkt en kinderboerderij vindt u allen op een steenworp afstand. Het betreft dan ook een uitstekend gelegen hoekwoning.  
Verkocht
€ 239.000  k.k.  Bieden vanaf
Goed onderhouden maar bovendien instapklare tussenwoning op een mooi perceel van 169m2 met 4 slaapkamers, frontberging, dubbele dakkapel en een zonnige achtertuin op het westen. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Het geheel is gelegen in een straat waar enkel bestemmingsverkeer zal komen wat het een ideale gezinswoning maakt. De a7 ligt slechts op een aantal autominuten afstand en overige voorzieningen zoals winkelcentrum de Huesmolen, scholen en openbaar vervoer zijn gelegen op korte fietsafstand, de woning is dan ook uitstekend gelegen. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig direct voor de woning. Groot pluspunt is dat de woning op zeer korte termijn overgedragen kan worden.
Verkocht
€ 375.000  k.k.  Bieden vanaf
Uniek in zijn soort is deze garage geschakelde watervilla. Het betreft een heerlijk lichte woning met zeer veel raampartijen wat u tijdens een bezichtiging direct zal ervaren. Een woning met 122m2 woonoppervlak verdeelt over 2 woonlagen en een riante bergzolder. Het geheel is gelegen op een perceel van 164m2 en kent een parkeerplaats op eigen terrein. De woning is gerealiseerd in 2015 en derhalve zijn alle onderdelen nog zeer jong. De woning kent geen achtertuin maar een terras aan het water welke is gelegen op het zonnige zuiden. Wenst u een bootje? Dat is mogelijk, het is namelijk doorgaand vaarwater. Op de woning zijn reeds 9 zonnepanelen geïnstalleerd. In de dichte nabijheid treft u twee basisscholen en verschillende speeltuinen. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij zeer recent het nieuwe winkelcentrum De Kreek is geopend en een nieuw zorgcentrum thans in aanbouw is. Het voorzieningen niveau is dan ook zeer goed te noemen.
Verkocht o.v.
€ 350.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wat een ruimte en wat een ligging! Bent u op zoek naar een riante, uitgebouwde, goed afgewerkte en onderhouden, instapklare 2^1 kapwoning met 4 ruime slaapkamers in een geliefde wijk in de Kersenboogerd Zuid? Dan is dit de woning voor u. De woning is gesitueerd op een hoekperceel aan doorgaand vaarwater, gelegen aan het einde van een doodlopend straatje. Met de aanbouw aan achter- en zijkant van de woning en een dakkapel op zolder telt de gehele woning maar liefst 160 woonmeters. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 5), een complete badkamer en grote keukenopstelling. De woning is heerlijk gesitueerd met tuin op het zuiden en westen. In de directe nabijheid van de woning vindt u op korte fietsafstand een parkje, winkelcentrum, scholen en diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. Het parkeren kan met twee auto’s gemakkelijk op eigen terrein.
Verkocht
€ 175.000  k.k. | 2 slaapkamers
Let op! We starten de verkoop van deze woning tijdens ons open huis op zaterdag 27-07-2019 tussen 13:00 en 14:00 uur. Starters opgelet: Deze hoekwoning met twee ruime slaapkamers, een riante tuin en ruim 100m² woonoppervlak is een geweldige kans voor beginners op de woningmarkt. De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met voornamelijk alleen bestemmingsverkeer. Op loopafstand zijn de winkels en supermarkten van de Huesmolen en de Korenbloem te bereiken. Het stadscentrum en treinstation van Hoorn is op 10 fietsminuten gelegen.
Verkocht
€ 267.500  k.k.  Bieden vanaf
Bent u op zoek naar een instapklare, uitgebouwde tussenwoning met veel woonmeters? Dan is deze  nette tussenwoning, model dwarskap, met 124m2 woonoppervlak echt iets voor u. Het geheel is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Bangert en Oosterpolder. Vijf slaapkamers, een royale uitgebouwde woonkamer, nette keuken en een achtertuin op het zonnige zuidwesten maken dit een heerlijke woning. In de dichte nabijheid treft u twee basisscholen, een supermarkt en verschillende speeltuinen. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij zeer recent het nieuwe winkelcentrum De Kreek geopend is.  
Verkocht o.v.
€ 225.000  k.k. | 4 slaapkamers
Leuke tussenwoning met maar liefst 120 m² woonoppervlak, 4 ruime slaapkamers en gelegen in een ruim opgezette woonwijk met veel groen en diverse accommodaties in de directe omgeving. Zo treft u een voetbalclub en basisschool om de hoek en is er voldoende ruimte voor de kinderen om lekker buiten te spelen. Parkeergelegenheid vindt u meer dan voldoende in de wijk. Het betreft dan een ook een uitstekend gelegen gezinswoning.
Verkocht o.v.
€ 198.000  k.k. | 4 slaapkamers
In de zeer kindvriendelijke en geliefde wijk Kersenboogerd Zuid treft u deze goed onderhouden en heerlijk gelegen tussenwoning aan. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een complete badkamer en een functionele keukenopstelling. In de directe nabijheid vindt u op korte loopafstand het winkelcentrum en scholen. Het station en de historische binnenstad zijn op korte fietsafstand. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. 
Verkocht
€ 187.000  k.k. | 3 slaapkamers
Leuke tussenwoning met aangebouwde stenen berging, 3 slaapkamers en een ruime zolder vol mogelijkheden. Op loopafstand van de woning vindt u het NS station Hoorn Kersenboogerd. Hiernaast zijn scholen, kinderopvang en diverse winkels op een steenworp afstand gelegen. Parkeergelegenheid vindt u meer dan voldoende in de wijk. Het betreft dan een ook een uitstekend gelegen gezinswoning. De buitenschil is door de huidige bewoners goed onderhouden. Zo zijn de gevels in 2017 opnieuw gevoegd en gereinigd. Het schilderwerk buitenom is in 2018 door een erkend schilder uitgevoerd. Alsmede zijn enkele raampartijen in 2018 vervangen.
Verkocht
€ 245.000  k.k. | 2 slaapkamers
Altijd al willen wonen in een exclusief pand op een unieke locatie en dat ook nog met alle gemakken en de moderne afwerking van de huidige tijd? Dan is dit 3-kamer appartement, gelegen op de 2e verdieping, welke 5 jaar terug is gerealiseerd echt iets voor u. Inbegrepen zijn de berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats. Het appartement is gelegen in een monumentaal pand en voormalig schoolgebouw in neorenaissancestijl. Hierdoor heeft het complex net even wat meer dan een ander. Dat merkt u al bij binnenkomst in de statige entree. Hier kunt u zowel met de trap als met de lift naar het appartement. Hiernaast is de ligging van het complex super. Met de auto kunt u eenvoudig alle kanten op en de historische binnenstad van Hoorn en het NS station zijn beide op loopafstand.
Verkocht
€ 325.000  k.k. | 4 slaapkamers
In een ruim opgezette wijk in het geliefde Blokker, ligt deze 6m brede (inpandig), geschakelde 2-1 kapwoning. De woning beschikt over 136m2 woonoppervlak en is gelegen op een ruim perceel van 305m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 4 grote slaapkamers, een aangebouwde stenen garage (inpandig bereikbaar), praktische bijkeuken, luxe badkamer en een ruime achtertuin aan het water. Deze sloot zal toekomstig worden opgegraven naar een breedte van 6 meter en aansluiten op vaarwater. De gehele woning is op de zolder na strak gestuukt en afgewerkt in lichte kleurstelling. Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig, daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. Voorzieningen als scholen en een winkelcentrum liggen op loopafstand. Uitvalswegen als de A7 en de Westfrisiaweg zijn eenvoudig bereikbaar. De woning is dan ook uitstekend gelegen.
Verkocht
€ 199.000  k.k. | 4 slaapkamers
Leuke tussenwoning met bijkeuken, houten berging (+ aangebouwde overkapping), 4 slaapkamers en een kunststof dakkapel op de achterzijde van de woning. Op loopafstand van de woning vindt u het NS station Hoorn Kersenboogerd. Hiernaast zijn scholen, kinderopvang en diverse winkels op een steenworp afstand gelegen. Parkeergelegenheid vindt u meer dan voldoende in de wijk. Het betreft dan een ook een uitstekend gelegen gezinswoning.
Verkocht
€ 399.000  k.k. | 5 slaapkamers
Bent u op zoek naar een vrijstaande woning gelegen in een landelijke omgeving maar grenzend aan een nieuwbouwwijk? Dan bent u aan het goede adres op de Eenhoorn 100 in Oosterblokker. De inrit, waar u meerdere auto’s kunt parkeren, is gelegen aan het dorpslint echter grenst de woning aan een nieuwbouwwijk wat voor kinderen ideaal is om te spelen in een veilige omgeving. Misschien wel een van de leukste kenmerken is het idyllische uitzicht vanuit de achtertuin op de Pancratius kerk (meer dan 500 jaar oud) welke thans in gebruik is als cultureel centrum. Deze achtertuin is gelegen op het westen en kent dan ook een zonnige ligging waarbij u tevens ‘s avonds nog lekker in de zon kunt zitten. Het geheel is gelegen op een perceel van 500m2 en heeft een woonoppervlak van 165m2. Hiernaast heeft de woning 5 slaapkamers. Op loopafstand bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand.  
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 4 slaapkamers
Bent u op zoek naar ruimte? Dat is meer dan mogelijk bij deze fijn gelegen en instapklare tussenwoning met maar liefst 133m2 woonmeters. De woning is inpandig 5,7 meter breed en heeft een lengte van 9,4m (ook op de verdieping). Ruimte vindt u tevens om de woning en in de opzet van de wijk. Het geheel is aan de voorzijde gelegen aan een groenstrook met waterpartij. Hierdoor heeft u geen directe overburen wat een ruimtelijk gevoel en privacy geeft. De woning is dan ook rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk. Vier ruime slaapkamers, een zonnige tuin op het zuiden en een riante begane grond maken dit verder een heerlijke woning. Op loopafstand vindt u onder andere een basisschool, winkelcentrum, speeltuin. Hiernaast zijn diverse uitvalswegen eenvoudig bereikbaar. Voor de woning zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig.
Verkocht
€ 295.000  k.k. | 4 slaapkamers
Let op! We starten de verkoop van deze woning met ons open huis op zaterdag 15-06-19 van 13:00 tot 14:30 uur. Bent u op zoek naar een riante, uitgebouwde, goed afgewerkte, instapklare hoekwoning in een geliefde wijk in de Kersenboogerd? Dan is dit zeker een woning voor u. Met een breedte van 6 meter en een aanbouw aan de achterzijde beschikt de begane grond van de woning over een oppervlakte van nagenoeg 70 vierkante meter. Op de verdiepingen treft u 4 zeer ruime slaapkamers, een complete badkamer en keukenopstelling. De woning is heerlijk gesitueerd met tuin op het zuiden. In de directe nabijheid van de woning vindt u op korte fietsafstand een parkje, winkelcentrum, scholen en diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. 
Verkocht
€ 439.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wonen met aan de achterzijde vaarwater en geen directe bebouwing aan de voorzijde van uw woning? Dat kan in deze fijne, zeer nette en uitgebouwde woning in de geliefde kindvriendelijke woonwijk Bangert en Oosterpolder. De woning is voorzien van een uitbouw aan zowel de achter als de zijkant van de woonkamer, heeft 4 royale slaapkamers, beschikt over een ruime badkamer, een inpandig bereikbare garage en kent een perceel 362m2. Het geheel is gelegen aan een speeltuin en op een steenworp afstand van basisscholen en een winkelcentrum. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7.
Verkocht
€ 200.000  k.k. | 3 slaapkamers
Uitstekend onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers, ruime zolderverdieping vol mogelijkheden en een achtertuin gelegen op het zonnige westen. Aan de achterzijde is de woning gelegen aan een hofje met speeltuin waardoor u geen directe bebouwing achter de woning heeft. Parkeren is mogelijk direct voor de woning. Scholen, kinderopvang, buitenzwembad, supermarkt en een kinderboerderij treft u op een steenworp afstand. Kortom: een hele fijne, goed gelegen tussenwoning.
Verkocht
€ 449.000  k.k. | 5 slaapkamers
Gelegen in een hofje waar enkel bestemmingsverkeer komt vindt u deze in 2000 gebouwde vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. De energielasten zullen beperkt zijn, recentelijk zijn er namelijk 22 zonnepanelen geplaatst op de woning. Op een steenworp afstand vind u scholen, speelterrein en een voetbalverening. In de directe omgeving is een supermarkt en openbaar vervoer (bus als NS station). De woning beschikt over circa 145m2 woonoppervlak en is gelegen op een perceel van 432m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 5 slaapkamers, een aangebouwde stenen garage en een heerlijk zonnige achtertuin. Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Uitvalswegen als de provinciale weg zijn eenvoudig bereikbaar.  
Verkocht
€ 369.000  k.k. | 3 slaapkamers
Wat een fantastische woonkans! Altijd al vrijstaand willen wonen aan het lint van Oosterblokker? Dan is deze totaal gerenoveerde woning  echt iets voor u. Het leuke van deze woning is dat alle nieuwe meubels en accessoires kunnen worden overgenomen. De begane grond is namelijk geheel gestyled en ingericht door de stylist van woonwinkel de Westfriese Beurs. De woning is van top tot teen onder handen genomen. Zowel binnen als buitenom is echt alles aangepakt. De gehele buitenzijde van de woning is gestuukt, de woning beschikt over 3 goede slaapkamers, 2 dakkapellen (geheel kunststof) over de gehele lengte van de woning, moderne keuken, ruime badkamer, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een riante garage. Deze garage is maar liefst 38m2 groot en ideaal voor elke hobbyist. Op loopafstand bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand.
Verkocht
€ 235.000  k.k. | 4 slaapkamers
In een mooi stukje Berkhout, dichtbij Hoorn en uitvalswegen naar de A7 treft U deze heerlijk gelegen hoekwoning in een blokje van 3. De woning is in de loop van de jaren uitstekend onderhouden, beschikt over 4 slaapkamers, een recent aangepakte badkamer, een aanbouw waar de complete keuken is gesitueerd, rondom kunststofkozijnen met rolluiken, vloerverwarming en plavuizen op begane grond en douche en een heerlijke tuin op het westen aan doorgaand vaarwater. De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.  
Verkocht o.v.
€ 325.000  k.k. | 3 slaapkamers
Royale, goed afgewerkte, geschakelde en uitgebouwde 2/1 kapwoning met riante slaapkamers, dakterras, parkeren op eigen terrein en een zonnige tuin op het westen! Deze woning is geheel instapklaar u hoeft alleen nog maar te verhuizen!  In een geliefde omgeving in de wijk Kersenboogerd treft u deze royale 2/1 kapwoning aan. De begane grond van maar liefst 80 vierkante meter heeft een tuingerichte uitgebouwde woonkamer met een sfeervolle open haard, gedeeltelijke vloerverwarming, lichtstraat en twee keer dubbele tuindeuren naar de zonnige achtertuin. De vele ramen en de glazen lichtstraat zorgen voor heerlijke lichtinval op de begane grond. De woning voorzien van 3 riante slaapkamers en heerlijke veranda in de achtertuin. De keuken uit 2015 is meer dan compleet en de badkamer is in 2018 geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.   De woning is gelegen op korte afstand van alle voorzieningen zoals: scholen, supermarkt, sportverenigingen, openbaar vervoer en een winkelcentrum.  
Verkocht
€ 220.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een fijne en betaalbare hoekwoning? Dan is deze eengezinswoning gelegen in het rustige en landelijke Oosterblokker echt iets voor u! De woning beschikt over 3 slaapkamers (eenvoudig 4 te realiseren), dakkapel, tuin op het zuiden met veranda en is aan de achterzijde voorzien van een praktische bijkeuken. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. Aan de voorzijde van de woning beschikt u over een eigen parkeerplaats, daarnaast is er in de straat meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Verkocht
€ 425.000  k.k. | 4 slaapkamers
Royale en hoogwaardig afgewerkte 2-onder-1-kapwoning met garage, sfeervolle veranda, 15 zonnepanelen en fraai aangelegde, zonnige tuin aan het water. Deze woning is geheel instapklaar u hoeft alleen nog maar te verhuizen! In de geliefde en kindvriendelijke wijk “De Trambaan” in Winkel treft u deze royale 2/1 kapwoning aan. De begane grond van maar liefst 70 vierkante meter heeft een straatgerichte woonkamer met een sfeervolle gashaard, en een tuingerichte eetkeuken met openslaande tuindeuren naar de zonnige achtertuin. De woning is voorzien van 4 riante slaapkamers en heerlijke ruime overkapping in de achtertuin. Tenslotte leveren de 15 zonnepanelen voldoende energie om de energielasten laag te houden.
Verkocht
€ 225.000  k.k.  Bieden vanaf
Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs. In een ruim opgezette woonwijk in het landelijke Berkhout mogen wij u deze uitgebouwde tussenwoning presenteren. Ideaal gelegen voor forensen welke gebruik maken van de autosnelweg A7 waar Berkhout relatief makkelijk op ontsluit. Hiernaast is de voorzieningenstad Hoorn gelegen op circa 5 autominuten. De woning beschikt over 3 slaapkamers (eenvoudig 4 te realiseren), een royale uitgebouwde woonkamer, praktische bijkeuken en een zonnige tuin op het westen. In de directe omgeving vind u een speeltuin, natuurspeeltuin en een basisschool.
Verkocht
€ 190.000  k.k.  Bieden vanaf
Centraal gelegen in de binnenstad van Hoorn mogen wij u dit 2-kamer appartement presenteren. Dit fijne appartement is gelegen op 2e verdieping in een complex van 10 appartementen welke in 2006 is gerealiseerd. De entree naar het appartement is gelegen aan de Kruisstraat echter het appartement kijkt aan de voorzijde uit op de Nieuwstraat. Gelegen aan de entree is een gezamenlijke berging voor alle appartementen voor de stalling van de fietsen. Op de 1e verdieping van het complex is een gezamenlijk terras aanwezig en voor het appartement kan ook een zitje geplaatst worden. Alle voorzieningen treft u in de directe omgeving en hiernaast vindt u op 5 minuten loopafstand een NS + bus station. De maandelijkse servicekosten bedragen €125,13 dit is inclusief de kosten voor het energieverbruik en de opstalverzekering. 
Verkocht
€ 285.000  k.k.  Bieden vanaf
De woning heeft een bieden vanaf prjis! Wat een ruimte biedt deze royaal bemeten 2/1 kapwoning. De woning is zeer goed gelegen in een wijk waar enkel bestemmingsverkeer zal komen. Op een steenworp afstand vind u scholen, speelterrein en een voetbalverening. In de directe omgeving is een supermarkt en openbaar vervoer (bus als NS station). De woning beschikt over circa 152m2 woonoppervlak en is gelegen op een perceel van 249m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 2 goede slaapkamers, kantoorruimte/speelkamer, een ruime zolder en een heerlijk zonnige achtertuin op het Noordwesten. Uitvalswegen als de provinciale weg zijn eenvoudig bereikbaar.  
Verkocht
€ 215.000  k.k.  Koopsom
Bent u op zoek naar een woning welke goed is onderhouden maar aan de binnenzijde nog wel naar u eigen hand kunt zetten? Dan is deze tussenwoning welke aan de achterzijde is uitgebouwd wellicht iets voor u. Het geheel is gelegen in een hofje met enkel bestemmingsverkeer, hiernaast heeft u aan de achterzijde van de woning geen directe bebouwing.  De woning is dan ook rustig gelegen maar toch in de nabijheid van een groot aantal voorzieningen. Zo is er op loopafstand een winkelcentrum, zijn uitvalswegen (A7), basisscholen en sportvelden (ijsbaan + hockeyvelden + voetbal) in de dichte nabijheid en bent u met de fiets binnen 10 minuten in het centrum van Hoorn en het NS station. In 2018 is de woning nog rondom buiten geschilderd door een erkend schildersbedrijf. Verder is in 2017 aan de uitbouw een veranda geplaatst welke geheel afsluitbaar is met een glazen schuifwand. U heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en verder is er voldoende mogelijkheid tot parkeren in de straat.
Verkocht
€ 250.000  k.k.  Bieden vanaf
HEERLIJKE STADSWONING,  Deze heerlijke stadswoning met ruim dakterras midden in het historische centrum van Hoorn is nieuw bij ons in de verkoop. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1890 maar dit object is in de jaren 80 geheel opnieuw opgetrokken. Hierbij zijn de authentieke en karakteristieke details van het metselwerk en de kozijnen behouden. Het pand is uitstekend geschikt voor de woningzoekende die de combinatie van genieten van de rumoerigheid van de stad en de luxe van een eengezinswoning zoekt. In 2016 is het oude winkelpand aan de binnenzijde geheel verbouwd tot woonhuis, hetgeen betekend dat de gehele binneninrichting, van meterkast en CV tot en met badkamer en keuken nieuw gerealiseerd is in 2016. Het zal u dan ook niet verbazen dat het pand uitstekend is onderhouden en een hoog afwerkingsniveau heeft. Daarnaast is de buitenboel geschilderd en zijn de terrastegels vernieuwd in 2019. Aan de buitenzijde van de gevel zijn inbraakwerende screens aangebracht.
Verkocht
€ 318.000  k.k.  Bieden vanaf
De straatnaam zegt het al! De Robijn: een uitzonderlijk zeldzame natuurlijke edelsteen. Deze keurige 2/1 kapwoning met aangebouwde garage staat hier dan ook synoniem voor. Want in de woonwijk Nieuwe Steen komen beperkt van deze pareltjes beschikbaar. Een keurig afgewerkte woning welke door de huidige bewoners is gemoderniseerd naar de huidige maatstaven. De hele begane grond is dan ook gestuukt en strak afgewerkt. Het geheel is gelegen op een perceel van 222m2 met een royale achtertuin waar u de hele dag van de zon kunt genieten. Groot pluspunt is dat er geen directe bebouwing achter de woning is wat meer privacy geeft. Parkeren is mogelijk voor 2 auto’s op eigen terrein er is ook een parkeerzone direct achter de woning. In de directe nabijheid van de woning vindt u op korte afstand een winkelcentrum, scholen en diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt.
Verkocht
€ 200.000  k.k. | 2 slaapkamers
Bent u op zoek naar een keurig onderhouden tussenwoning gelegen in de dichte nabijheid van het centrum van Hoorn? Dan is deze tussenwoning wellicht iets voor u. Het betreft een net afwerkte, goed onderhouden tussenwoning. De woning beschikt over 2 (voorheen 3) ruime slaapkamers, grote bergzolder waar eenvoudig 2 slaapkamers zijn te realiseren en een achtertuin op het heerlijke zuiden voorzien van houtenberging. Door de 9 zonnepanelen heeft deze woning zeer lage energiekosten. De woning is centraal gelegen met op loopafstand een winkelcentrum en op fietsafstand het treinstation. Tevens bereikt u met de fiets binnen enkele minuten de binnenstad van Hoorn. In de directe omgeving treft u diverse winkel- en sportvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.   
Verkocht
€ 200.000  k.k.  Bieden vanaf
Gelegen in een hofje met aan de voorzijde uitzicht op een groenstrook met speeltuin ligt deze leuke afgewerkte, instapklare tussenwoning met 3 slaapkamers, aangebouwde bijkeuken, vernieuwde badkamer, dakkapel aan de achterzijde van de woning, zonnige achtertuin op het zuiden en een ruime berging voor de nodige wegzet. Op loopafstand van de woning vindt u diverse voorzieningen als een winkelcentrum en scholen. In de dichte nabijheid van de woning zijn uitvalswegen makkelijk bereikbaar.
Verkocht
€ 245.000  k.k. | 4 slaapkamers
Leuke, instapklare hoekwoning met 4 slaapkamers, aangebouwde bijkeuken, zonnige achtertuin op het westen en een houten berging voor de nodige wegzet. Het onderhoudsniveau van de woning is zeer goed te noemen. Op loopafstand van de woning vindt u diverse voorzieningen als een winkelcentrum en scholen. In de dichte nabijheid van de woning zijn  uitvalswegen makkelijk bereikbaar.
Verkocht
€ 429.500  k.k. | 3 slaapkamers
HEERLIJKE VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE OP UNIEKE LOCATIE! Altijd al vrijstaand willen wonen in een heerlijk ruim opgezette kindvriendelijke wijk? Dan is dit uw kans. Wij hebben in de verkoop gekregen deze goed onderhouden vrijstaande woning met grote garage in de geliefde wijk Zuiderhout te Blokker. De woning is perfect gesitueerd op een hoek met zuidelijke tuinligging, parkeren op eigen terrein en vrij uitzicht op een waterpartij aan de voorzijde. De woning beschikt over een zeer ruime garage, drie slaapkamers, een ruime badkamer, een riante tuingerichte woonkamer en een straatgerichte keuken waar u prachtig uitzicht heeft over het water.  
Verkocht
€ 300.000  k.k. | 4 slaapkamers
Aan woonmeters (176m2) geen gebrek! Wij zijn dan ook verheugd om u deze royale hoekwoning, welke maximaal is uitgebouwd, te mogen presenteren. Op een kavel van 222m2 staat deze keurige woning met 4 slaapkamers, erker, zij-uitbouw, aangebouwde bijkeuken, dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, zonnige achtertuin op het westen, parkeerplaats op eigen terrein en een houten berging met veranda. Op loopafstand van de woning vindt u diverse voorzieningen als een winkelcentrum en scholen. In de dichte nabijheid van de woning zijn uitvalswegen eenvoudig bereikbaar.
Verkocht
€ 350.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een betaalbare vrijstaande woning met vele leuke details en een moderne hedendaagse afwerking? Dan is deze woning met 300m2 perceeloppervlak, 3 goede slaapkamers, ruime badkamer, aparte speel/werkkamer, ruime berging/garage en een tuin op het zuiden echt iets voor u. Het origineel is gebouwd in 1905, echter is het geheel in de jaren meerdere malen hoogwaardig verbouwd. Dat betekend een goede onderhoudsstaat (cv ketel 2017, recentelijk nieuwe groepenkast) en toch vele leuke oude details. De woning is geheel geïsoleerd met dak-/vloer-/muur/- en glas isolatie. In direct omgeving van de woning bevinden zich meerdere scholen, kinderopvang, medisch centrum en een winkelcentrum. Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn eenvoudig bereikbaar. Parkeren is mogelijk op het oprijpad aan de oostzijde van het perceel.  
Verkocht
€ 425.000  k.k. | 4 slaapkamers
Prachtige woonkans, op een gewilde locatie: een unieke en karakteristieke woning in het hart van Zwaag. Wanneer u voor deze woning staat zult u denken: deze woning heeft echt nog karakter! Eenmaal in de woning treft u een modern landelijke uitstraling. Kortom: u krijgt de uitstraling van een jaren 30 woning maar dan in een nagenoeg nieuw jasje. Deze vrijstaande woning is in 2015, op de badkamer na, geheel verbouwd en uitgebouwd naar de huidige maatstaven. Dit betekent een volledig (na-) geïsoleerd vrijstaand woonhuis dat zich zowel binnen als buiten in een zeer goede staat bevindt.
Verkocht
€ 225.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wat een woontopper!! Dozen inpakken, verhuizen en gelijk weer uitpakken? Dat is zeker mogelijk met deze leuke tussenwoning aan De Uitspanning 60 te Blokker. Het betreft een net afgewerkte, instapklare woning met stenen frontberging, 4 slaapkamers en zonnige achtertuin op het westen met achterom. De woning is gelegen op 5 minuten fietsafstand van NS station Hoorn Kersenboogerd en de binnenstad van Hoorn. Groot pluspunt van deze woning is dat er geen directe bebouwing achter de woning is waardoor u heerlijk met veel privacy kunt genieten van de zonnige achtertuin.
Verkocht
€ 375.000  k.k. | 5 slaapkamers
GROOT, GROTER, GROOTST!!! Woont u straks in deze riante hoekwoning met maar liefst 179 m2 woonoppervlak en dat in een van de mooiste wijken van de laatste fase van de Kersenboogerd? In 2014 is de gehele begane grond van deze hoekwoning verbouwd. Het afwerkingsniveau is dan ook luxe te noemen. De achterzijde van de woning is voorzien van een uitbouw met lichtstraat, een deel van de garage is bij het woonhuis betrokken en de voorzijde is voorzien van een erker. Tevens is boven de garage een dakopbouw geplaatst waar zich een riante slaapkamer bevind van maar liefst 32m2. Recent is de woning nog voorzien van 6 zonnepanelen. De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met groen- en speelvoorziening direct voor de deur. Overige voorzieningen als treinstation, winkelcentrum, supermarkt en scholen zijn gelegen in de nabije omgeving. De woning beschikt onder andere over een, moderne keuken (2014), 5 slaapkamers, dakkapel achterzijde woning en een inpandige garage/berging. Bij de eerste zonnestralen is het heerlijk vertoeven in de achter- en voortuin van deze leuke hoekwoning. Aan de voorzijde heeft u uitzicht over een groenstrook met bloesembomen.                                                            
Verkocht
€ 325.000  k.k.  Bieden vanaf
RUIME 2^1 INSTAPKLARE KAPWONING MET GARAGE! In het zeer kindvriendelijke en geliefde dorp Wognum treft u deze goed onderhouden en heerlijk gelegen, instapklare 2^1 kapwoning met ruime garage. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een functionele badkamer en complete keukenopstelling. De tuin is gelegen op het zonnige zuiden. In de directe nabijheid vindt u op korte loopafstand het winkelcentrum en diverse scholen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in de kindvriendelijke en geliefde plan de Kreeklanden. 
Verkocht
€ 547.500  k.k. | 4 slaapkamers
Aan de geliefde lintbebouwing van Blokker op een breed perceel van 4720m2 vol mogelijkheden ligt deze royale woonboerderij (1340m3). Een optie zou ook zijn de boerderij in 2-en te splitsen en dubbel te bewonen. Uitvalswegen richting de A7 zijn eenvoudig bereikbaar en dagelijkse voorzieningen, scholen en sportverenigingen zijn allen zeer nabij. De kavel heeft een royale frontbreedte en de stolpwoning staat hier midden op. Hierdoor ligt de woning vrij van de aangrenzende bebouwing. Het pad aan de rechterzijde van de woning heeft een verharde onderlaag. Dit oprij-pad is door de verkopers gebruikt voor het parkeren van hun vrachtwagen. Achter de woning ligt nog een diepe achtertuin vol mogelijkheden. Een van die mogelijkheden is het houden van dieren. Wat ook door de huidige bewoners wordt gedaan. Thans wordt alleen de begane grond  bewoond echter is er een trapopgang naar een nader in te richten verdieping. De woonboerderij heeft een voetprint van 15m x 13,5m en beschikt over een woonoppervlak (alleen op de begane grond) van 136m2. De dars grenzend aan de woning is hierin niet opgenomen en deze beslaat nog een oppervlakte van 60m2. Circa 5/6 jaar terug zijn 2 zijden van het dak voorzien van nieuw riet en zijn alle goten vernieuwd. In 2000 zijn de overige 2 zijden aangepakt. 
Verkocht
€ 250.000  k.k. | 2 slaapkamers
Bent u op zoek naar een geheel instapklare tussenwoning in één van de meest geliefde woonwijken van Zwaag? Dan bent u bij deze fijne tussenwoning aan de Lage Hoek op het juiste adres! Een fijne uitgebouwde woonkamer, twee riante slaapkamers en een ruime 2e verdieping vol mogelijkheden maken dit een heerlijk woning. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij recent het nieuwe winkelcentrum voor De Kreek is geopend. Groot pluspunt is verder dat u geen directe achterburen heeft!
Verkocht
€ 225.000  k.k.  Bieden vanaf
UITGEBOUWDE INSTAPKLARE TUSSENWONING! In de zeer kindvriendelijke en geliefde wijk Kersenbogerd Zuid treft u deze goed onderhouden en heerlijk gelegen, instapklare tussenwoning aan. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een complete badkamer, separaat tweede toilet en complete keukenopstelling. De tuin is gelegen op het zonnige westen en gelegen aan het water. In de directe nabijheid vindt u op korte loopafstand het winkelcentrum en scholen. Het station en de historische binnenstad zijn op korte fietsafstand. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. 
Verkocht
€ 330.000  k.k.  Bieden vanaf
Het appartement heeft een bieden vanaf prijs. Op een bijzonder stukje Hoorn gelegen midden in een parkachtige omgeving en nabij het  Markeermeer is dit schitterende appartement op de begane grond te koop. Dit appartement beschikt ook over een eigen parkeerplaats in een beveiligde parkeergarage onder het gebouw. Het appartementen complex de Aquadence Luyendijck ligt naast het Julianapark, nabij de diverse havens en het  historisch centrum van Hoorn.
Verkocht
€ 322.000  k.k.
Heeft u altijd al de wens gehad om zelf uw eigen woning te realiseren? Dan in is dit wellicht uw kans! Aan de geliefde Bangert mogen wij u deze bouwkavel van 1000m2 presenteren. De kavel biedt enkel mogelijkheid om een vrijstaande woning te realiseren. Geschatte breedte van de kavel is 19,8m breed x 50,5m diep.  
Verkocht
€ 210.000  k.k.  Bieden vanaf
Bent u op zoek naar een keurig onderhouden, recent verbouwde (2015) tussenwoning met veel woonmeters gelegen in de dichte nabijheid van het centrum van Hoorn? Dan is deze tussenwoning wellicht iets voor u. Het betreft een net afwerkte, goed onderhouden, instapklare tussenwoning. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, grote bergzolder en een achtertuin op het heerlijke zuiden voorzien van houtenberging met grote veranda.
Verkocht
€ 260.000  k.k.  Biedingen vanaf
Dit betreft een bieden vanaf prijs. Locatie, locatie en locatie! Dat is toch wel het belangrijkste kenmerk van deze in het centrum van Hoorn gelegen tussenwoning. De woning ligt binnen handbereik van winkels, horeca, restaurants, openbaar vervoer en de oude binnenhaven van Hoorn. Daarnaast heeft u uitzicht op de Vismarkt, de Nieuwendam, de Bierkade en de oude haven. Een unieke woonkans op een perfecte locatie! De woning is voor huidige begrippen gedateerd afgewerkt. Dit biedt u derhalve een kans het geheel naar eigen wens te maken. Alle kozijnen zijn in een prima staat en reeds voorzien van dubbele beglazing.
Verkocht
€ 175.000  k.k.  Bieden vanaf
Deze woning heeft een bieden vanaf prijs. Zeer leuke en tevens goed onderhouden tussenwoning met twee slaapkamers, keurige keuken (2016), aangebouwde stenen berging, 2e verdieping vol mogelijkheden en een recent vernieuwde voor- en achtertuin. Deze tussenwoning is na aankoop in 2016 nagenoeg geheel gemoderniseerd. Aan de voorzijde van de woning treft u geen directe bebouwing en in de straat/wijk is meer dan voldoende parkeergelegenheid. In de directe omgeving vindt u een groot aantal voorzieningen. Zo is er op loopafstand zowel een winkelcentrum en een NS station.
Verkocht
€ 239.000  k.k.  Bieden vanaf
Deze woning heeft een bieden vanaf prijs! Bent u op zoek naar een instapklare, jonge tussenwoning? Dan is deze zeer nette tussenwoning met 116m2 woonoppervlak echt iets voor u. Deze tussenwoning is de grootste in zijn soort. Het geheel is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Bangert en Oosterpolder en grenst aan de achterzijde aan doorgaand vaarwater. Een keurige keuken/badkamer, veranda en een achtertuin aan het water maken dit een heerlijke woning. In de dichte nabijheid vinden we twee basisscholen, supermarkt, cultuur/sportcentrum de kreek en een speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij recent het nieuwe winkelcentrum de Cirkel geopend is.
Verkocht
€ 237.500  k.k. | 3 slaapkamers
In de zeer kindvriendelijke en geliefde wijk Bangert en Oosterpolder treft u deze goed onderhouden en heerlijk gelegen, instapklare tussenwoning aan. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een complete badkamer met tweede toilet en complete keukenopstelling. In de directe nabijheid vindt u op korte loopafstand een winkelcentrum en scholen. Het station en de historische binnenstad zijn op korte fietsafstand. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. 
Verkocht
€ 229.500  k.k.  Bieden vanaf
Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs. Wat een plaatje! Wij zijn verheugd u deze uitgebouwde (120m2 woonoppervlak)  tussenwoning te mogen presenteren. Het geheel staat op een kavel van 125m2. U krijgt onder andere de beschikking over 4 slaapkamers, uitbouw, bijkeuken/berging, dakkapel en een zonnige achtertuin op het westen. De woning beschikt over een moderne badkamer + keuken en kent een goed onderhoudsniveau.
Verkocht
€ 317.500  k.k.  Bieden vanaf
Dit beterft een bieden vanaf prijs. Deze hoekwoning gelegen in de zeer geliefde Bangert en Oosterpolder beschikt maar liefst over 142m2 woonoppervlak. De woning is voorzien van een uitbouw aan zowel de achter-als de zijkant en beschikt over een riante dakkapel aan de achterzijde van de woning. De woning staat op 207 m2 eigen grond en heeft een royale tuin op zonnige westen.
Verkocht
€ 169.000  k.k. | 1 slaapkamer
Perfect gelegen bovenwoning op een steenworp afstand van voorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Dit appartement is met 58m2 woonoppervlak de grootste in zijn soort binnen het complex. De A7 welke ontsluit richting Purmerend/Zaandam/Amsterdam is binnen 2 autominuten bereikbaar. Hiernaast is de historische binnenstad van Hoorn met NS station gelegen op circa 5 fietsminuten.
Verkocht
€ 203.000 - € 272.500  k.k.  (prijs op aanvraag)
Vier riante appartementen op een uitstekende locatie. De te realiseren appartementen hebben een perfecte ligging: rustig maar op nog geen steenworp afstand van diverse voorzieningen.In het complex zijn een dokter en een apotheker gtevestigd.  Uitvalswegen als bijvoorbeeld de a7 ligt slecht op enkele autominuten afstand.
Verkocht
€ 325.000  k.k. | 3 slaapkamers
√ Perfecte ligging           √ Instapklare woning √ Garage √ Zonnige achtertuin √ Fraaie keuken √ Royale moderne living √ Parkeren op eigen terrein   Zijn dit enkele kenmerken welke u zoekt in een woning? Dan is deze 2/1 kap woning echt iets voor u.  
Verkocht
€ 260.000  k.k. | 4 slaapkamers
Zeer prettig gelegen twee-onder-één-kapwoning in een riant opgezette straat met speeltuin waar enkel bestemmingsverkeer komt! Deze fijne eengezinswoning beschikt over 4 slaapkamers, bijkeuken, dakkapel aan de voorzijde van de woning, inpandige berging, zonnige achtertuin en een carport. Hiernaast krijgt u de beschikking over een moderne keuken/badkamer en een zeer lichte en tevens nette woonkamer.
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 4 slaapkamers
Deze woning hebben wij reeds voor de markt uit verkocht. Een positieve match met een gegadigde uit ons zoekbestand. Wilt u meer informatie over uw woning verkopen in een (stille) verkoop of wilt u weten welke woningen wij nog meer in de stille verkoop aanbieden? Neem dan contact op met ons kantoor op 0229-506690 of schrijft u zich op ons zoekbestand via de website. 
Verkocht
€ 429.000  k.k. | 4 slaapkamers
Deze fijne vrijstaande woning is gelegen aan het lint van het geliefde Oosterblokker. De woning is allesbehalve standaard. Door de jaren heen is de woning meerdere malen aan- dan wel verbouwd. Niks is recht toe recht aan en overal is over nagedacht bij deze leuke woning. Na al deze verbouwingen beschikt de woning maar liefst over 172m2 woonoppervlak. Hiernaast zijn er veel leuke details als de snijvoeg welke is toegepast, diverse glas in lood raampartijen en de riante tuinkamer aan de achterzijde van de woning. De woning kent een zeer hoog onderhoudsniveau. Naast de eerdere genoemde punten beschikt is er een badkamer op zowel de begane grond als de eerste verdieping, zijn er 4 goede slaapkamers aanwezig en heeft de woning een royale begane grond met meerdere ruime zithoeken.
Verkocht
€ 190.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op, dit betreft een bieden vanaf prijs!! Leuke hoekwoning met stenen berging, 4 slaapkamers, dakkapel op 2e verdieping en een recent vernieuwde en volledig bestraatte achtertuin met achterom. Deze hoekwoning is rustig gelegen maar toch in de nabijheid van een groot aantal voorzieningen. Zo is er op loopafstand een winkelcentrum, zijn uitvalswegen (A7), basisscholen en sportvelden (ijsbaan + hockeyvelden + voetbalveld) in de dichte nabijheid en bent u met de fiets binnen 10 minuten in het centrum van Hoorn en het NS station.
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 5 slaapkamers
Zelden zien we in de woonwijk Hoorn - Kersenboogerd woningen welke zo riant bemeten zijn als de Bazillehof 23 te Hoorn, deze hoekwoning beschikt maar liefst over 166m2 woonoppervlak. Bent u dan ook iemand die op zoek is naar een huis welke zeer veel ruimte te bieden heeft maar bent u minder van het tuinieren? Dan is dit echt iets voor u. Deze fijne hoekwoning beschikt over 5 slaapkamers, werkkamer/kantoor op de begane grond, parkeerplaats op eigen terrein en aangebouwde berging aan de voorzijde van de woning. De woning kent met name aan de voorzijde een fijne vrije ligging, kortom een ideale gezinswoning. Diverse voorzieningen als een treinstation, winkelcentrum en scholen zijn gelegen in de directe omgeving.
Verkocht
€ 186.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wat een woonkans is deze zeer nette en instapklare tussenwoning! In 2016 is de woning grotendeels onder handen genomen. Dit betekent een nieuwe badkamer + toilet, gestuukte wanden begane grond, nieuwe dakkapel aan de achterzijde van de woning en een recent opnieuw aangelegde achtertuin. De woning beschikt over 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en is aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van de bijkeuken en een berging. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. Op eigen terrein beschikt u over een eigen parkeerplaats daarnaast is er in de straat meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Verkocht
€ 269.500  k.k. | 4 slaapkamers
Gelegen in een ruim opgezette straat waar enkel bestemmingsverkeer komt, staat deze 2/1 kapwoning op 210m2 eigen grond. U heeft de beschikking over 4 slaapkamers, ruime aangebouwde garage (24m2), zonnige achtertuin en een recentelijk vernieuwde badkamer. Op eigen terrein kunt u 2 auto’s parkeren en daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. De A7 ligt slechts op een aantal autominuten afstand en overige voorzieningen als winkelcentrum de Huesmolen, de binnenstad van Hoorn, scholen en openbaar vervoer zijn gelegen op korte fietsafstand. De woning kent dan ook een uitstekende ligging!
Verkocht
€ 240.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op: Dit betreft een bieden vanaf prijs!  Bent u op zoek naar een instapklare, uitgebouwde tussenwoning met veel woonmeters? Dan is deze zeer nette tussenwoning met 126m2 woonoppervlak echt iets voor u. Het geheel is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Bangert en Oosterpolder en grenst aan de achterzijde aan doorgaand vaarwater. Vier goede slaapkamers, een royale uitgebouwde woonkamer, nette keuken, veranda, en een achtertuin aan het water maken dit een heerlijke woning. In de dichte nabijheid vinden we een basisschool, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij zeer recentelijk het nieuwe winkelcentrum De Kreek geopend is. 
Verkocht
€ 200.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op! Dit betreft een bieden vanaf prijs! Wat een leuke woonkans is deze super gelegen tussenwoning aan de Uitspanning 25 te Blokker. Het betreft een net afwerkte, instapklare woning met stenen frontberging, 3 slaapkamers, zolder vol mogelijkheden en een zonnige achtertuin op het zuiden met achterom. Groot pluspunt van deze woning is dat er geen directe bebouwing achter de woning is waardoor u heerlijk privacy vol kunt genieten van de zonnige achtertuin.
Verkocht
€ 382.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op, dit betreft een bieden vanaf prijs! Landelijk wonen maar toch alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan bij deze vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage welke inpandig bereikbaar is. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 1070m2. Bent u dan ook  gek van tuinieren of heeft altijd al dieren op eigen terrein willen houden? Dat is dan zeker mogelijk op dit perceel. De ligging van de woning is uitstekend te noemen. Dagelijkse voorzieningen als diverse winkels, sportvoorzieningen en basisscholen zijn allen zeer nabij. Hiernaast bent u ondanks de landelijke rustige ligging binnen een paar autominuten op de snelweg A7. Door de grootte van het perceel kunt u de hele dag genieten van de zon.  De huidige bewoners hebben eind 2016 de begane grond onder handen genomen. Deze is geheel voorzien van vloerverwarming en plavuizen. Hiernaast is het buitenschilderwerk in april 2018 gedaan. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Kortom een hele leuke woonkans.
Verkocht
€ 187.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een rustig gelegen hoekwoning welke beschikt over 3 slaapkamers, stenen berging met carport en een lekkere diepe achtertuin? Dan is dit uw kans! Daarnaast is de woning gelegen op een plezierige locatie. In nabijheid treft u diverse voorziening als 2 winkelcentra (Huesmolen en de Korenbloem), sportvelden, basisscholen, park, diverse speeltuintjes en uitvalswegen als de N302 en de A7.
Verkocht
€ 229.500  k.k.  Bieden vanaf
Dit betreft een bieden vanaf prijs! Bent u op zoek naar een geheel instapklare tussenwoning in één van de meest geliefde woonwijken van Zwaag? Dan bent u bij deze fijne tussenwoning aan de Grote Waard op het juiste adres! Een fijne woonkamer, drie slaapkamers en een ruime 2e verdieping vol mogelijkheden maken dit een heerlijk woning. Van de begane grond tot de 2e verdieping is alles strak afgewerkt. Groot voordeel is dat er nagenoeg niks aan de wanden is opgehangen. Dus meubels neerzetten en wonen! Hiernaast beschikt de woning over een hoogwaardige keuken (Miele inbouw apparatuur) en badkamer. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij het nieuwe winkelcentrum voor De Kreek zojuist geopend is.
Verkocht
€ 250.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op! Dit betreft een bieden vanaf prijs! Zelden zien wij zo’n net afgewerkt appartement! Dit 2 kamer appartement (2012) op de 2e bouwlaag van het appartementencomplex aan de Sint Laurentiusstraat in Hoorn beschikt over ca 80 woonmeters met een heerlijk balkon (10m2) op het zonnige westen. Inbegrepen zijn de berging op de begane grond en eigen parkeerplaats onder het gebouw. De mooie historische binnenstad van Hoorn met al haar voorzieningen en het station zijn op korte loopafstand van deze prachtige plek.
Verkocht
€ 195.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op dit betreft een bieden vanaf prijs!! De Pieter Florisstraat 19: een hele leuke tussenwoning welke recentelijk op de 1e verdieping geheel is gerenoveerd. Groot pluspunt is de ligging aan de rand van de historische Hoornse binnenstad en op loopafstand van alle voorzieningen zoals speeltuin, scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station). Een unieke woonkans op een perfecte locatie!
Verkocht
€ 275.000  k.k. | 3 slaapkamers
Gelegen aan de geliefde lintbebouwing van Zwaag treft u deze vrijstaande woning met schuren en hobbykas op maar liefst 794m² eigen grond. Een leuke mogelijkheid om zelf uw eigen woning te realiseren dan wel de bestaande woning grondig te verbouwen. De bestaande woning verdient  aandacht en onderhoud. Deze vrijstaande woning heeft thans de beschikking over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De ligging is zeer centraal, in de dichte nabijheid van uitvalswegen en nabij het gezellige dorpscentrum van Zwaag met supermarkt, sportfaciliteiten en diverse scholen.  
Verkocht
€ 329.500  k.k. | 5 slaapkamers
Wat een mogelijkheden biedt deze multifunctionele woning met nagenoeg rondom overal kunststof kozijnen! Deze uitgebouwde 2/1 kapwoning met erker heeft maar liefst 5 slaapkamers, een praktijkruimte/slaapkamer/speelkamer (inpandig bereikbaar) op de begane grond, vrijstaande houten garage van 20m2 en een ruime zonnige achtertuin. Naast alle mogelijkheden heeft de woning nog een zeer groot pluspunt: de achtertuin is zeer anoniem gelegen en grenst aan een waterpartij met vrije doorkijk. Het geheel is gesitueerd in een ruim opgezette wijk in het geliefde dorp Blokker. De woning beschikt over maar liefst 147m2 woonoppervlak op een perceel van 285m2. Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig, daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. Voorzieningen als scholen en een winkelcentrum liggen op loopafstand. Uitvalswegen als de A7 en de Westfrisiaweg zijn eenvoudig bereikbaar. De woning is dan ook uitstekend gelegen.
Verkocht
€ 195.000  k.k. | 5 slaapkamers
Let op! We starten de verkoop van deze woning met een open huis op zaterdag 12-05-18 tussen 10:30 en 12:00 uur! Bent u op zoek naar een keurige tussenwoning met veel woonmeters gelegen in de dichte nabijheid van het centrum van Hoorn? Dan is deze tussenwoning wellicht iets voor u. Het betreft een net afwerkte, goed onderhouden, instapklare tussenwoning met stenen berging, maar liefst 5 slaapkamers en een achtertuin op het westen met achterom. In de dichte nabijheid van de woning vindt u winkelcentrum de Grote Beer. Voor recreatie kunt terecht in het dwaalpark, de hulk of naar het strandje aan de Hoornse Hop.   
Verkocht
€ 185.000  k.k. | 3 slaapkamers
Fijne royale (129m2 woonoppervlak) tussenwoning met uitbouw ten behoeve van een tuinkamer, 3 slaapkamers, tuin met achterom en een stenen berging. Groot pluspunt is dat u aan de achterzijde geen directe buren heeft! De woning is gelegen in het mooie landelijke Oosterblokker. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. In de straat is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Verkocht
€ 225.000  k.k.  Bieden vanaf
Dit betreft een bieden vanaf prijs!! In een van de mooiste wijken van de laatste fase van de Kersenboogerd-zuid hebben wij deze instapklare tussenwoning in de verkoop gekregen. De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met groen- en speelvoorziening direct voor de deur. Overige voorzieningen als treinstation, winkelcentrum, supermarkt en scholen zijn gelegen in de nabije omgeving. De woning beschikt onder andere over een complete keuken, 3 slaapkamers en een riante zolderruimte. Bij de eerste zonnestralen is het heerlijk vertoeven in de achter- en voortuin van deze leuke tussenwoning. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht over een groenstrook met bloesembomen.
Verkocht
€ 169.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u de handige doe-het-zelver en op zoek naar een fijne tussenwoning in Blokker? Kijk niet verder! De woning is gelegen in een geliefde, kindvriendelijke woonwijk nabij diverse voorzieningen zoals scholen en winkels van Blokker en Hoorn.  U kunt de woning geheel naar eigen inzicht verbouwen en moderniseren. Ook heeft de woning diverse verbouw- of aanpassingsmogelijkheden. 
Verkocht
€ 293.000  k.k. | 3 slaapkamers
Wat een plaatje! Wij zijn verheugd u deze hoekwoning, welke van beneden tot boven compleet is gestyled te mogen presenteren. Op een ruime kavel van 236m2 staat deze fijne, instapklare en moderne hoekwoning (134m2 woonoppervlak) met 3 slaapkamers, nagenoeg elke ruimte voorzien van UTP bekabeling, parkeerplaats op eigen terrein, achter en zij-uitbouw, inpandige berging, keurige keuken-badkamer-toilet en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het onderhoudsniveau van de woning is zeer goed te noemen. Op loopafstand van de woning vindt u een speeltuin en diverse voorzieningen als een supermarkt en scholen. Uitvalswegen en openbaar vervoer zijn tevens makkelijk bereikbaar.
Verkocht
€ 200.000  k.k.  Bieden vanaf
Prettig en rustig gelegen tussenwoning in het hart van Zwaag. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en grenst aan de lage lintbebouwing van de Krijterslaan. Hierdoor kent de achterzijde een vrije opzet en kunt u maximaal genieten van de zonuren in de achtertuin. Alle voorzieningen als scholen, winkels, sportverenigingen en een openlucht zwembad zijn in de directe omgeving aanwezig. De woning is dan ook uitermate geschikt als gezinswoning. Naast drie goede slaapkamers op de 1e verdieping biedt de geheel gerenoveerde zolderverdieping (2017) een extra vierde royale slaapkamer.
Verkocht
€ 170.000  k.k.  Bieden vanaf
INSTAPKLARE STARTERSWONING! LET OP: €170.000,- IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. Bent u op zoek naar een jonge betaalbare instapklare en goed onderhouden starterswoning in een geliefde wijk in de Kersenboogerd? Dan is dit een woning voor u! De woning beschikt over 3 slaapkamers, badkamer met tweede toilet en complete keukenopstelling. In de directe nabijheid vindt u op korte loop- /fietsafstand een park, winkelcentrum, scholen en diverse uitvalswegen. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt. 
Verkocht
€ 459.000  k.k.  Vrij op naam
Op zoek naar een riante maar tevens moderne vrijstaande woning op korte afstand van uitvalswegen naar de A7? Dat kan in deze nieuw te bouwen vrijstaande woning met maar liefst 216m2 aan woonmeters. De woning kent inpandig een breedte van 7.16m en is maar liefst 11.2m diep. Naar verwachting zal het geheel in oktober 2018 opgeleverd kunnen worden. Gelegen op een fijne locatie in Berkhout op wandelafstand van de basisschool, park, bushalte en slechts op 2,5 km van de snelweg A7. Voortgezet onderwijs en de binnenstad van hoorn liggen op circa 10 fietsminuten. Bij aankoop vroeg in het bouwproces is enig overleg mogelijk met betrekking tot de indeling van de woning.
Verkocht
€ 199.000  k.k.
Het Gerritsland 28, echt een object voor de handige doe-het-zelver of voor degene die zijn woning helemaal naar eigen smaak wenst in te delen en te ontwerpen. Een omgevingsvergunning en constructierapport is reeds aanwezig en goedgekeurd door de gemeente. Er kan derhalve direct gestart worden met een eventuele verbouw.
Verkocht
€ 290.000  k.k. | 4 slaapkamers
Op een steenworp afstand van scholen, supermarkt en openbaar vervoer ligt deze jonge (bouwjaar 2000) garage geschakelde 2/1 kapwoning. De woning beschikt over circa 130m2 woonoppervlak en is gelegen op een perceel van 202m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 4 goede slaapkamers, een aangebouwde stenen garage van 17m2 (inpandig bereikbaar) en een brede achtertuin op het zonnige zuiden. Op eigen terrein zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig. Uitvalswegen als de provinciale weg zijn eenvoudig bereikbaar.
Verkocht
€ 250.000  k.k.  Bieden vanaf
UNIEKE LOCATIE! Biedingen vanaf € 250.000,- Perfect afgewerkt 3 kamer appartement (2012) op de derde bouwlaag van het appartementencomplex aan de Sint Laurentiusstraat in Hoorn. Het appartement beschikt over ca 80 woonmeters met een heerlijk balkon (10m2) op het zonnige westen. Inbegrepen zijn de berging op de begane grond en eigen parkeerplaats onder het gebouw. De mooie historische binnenstad van Hoorn met al haar voorzieningen en het station zijn op korte loopafstand van deze prachtige plek.
Verkocht
€ 175.000  k.k.  Bieden vanaf
***Let op: Dit betreft een bieden vanaf prijs!***         Deze breed opgezette tussenwoning (5,9m) is gelegen in een kleine nieuwbouwwijk van het landelijke en waterrijke dorp Schellinkhout. Op loopastand van de woning vindt u het IJsselmeer met het ‘schelpenstrandje’ en de vele watersportactiviteiten. Echt iets voor buitenmensen welke op zoek zijn naar een rustige omgeving waar je lekker kunt uitwaaien tijdens een wandel- of een fietstocht. Op ca 10 minuten fietsafstand treft u de historische binnenstad van Hoorn met al haar voorzieningen. De woning is gelegen aan een ruim opgezette straat met brede groenstrook voor de woning. De woning beschikt over 4 slaapkamers, tuin op het noorden, vrijstaande berging en is aan de achterzijde voor de helft uitgebouwd t.b.v. de keuken. Er in de straat meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Verkocht
€ 175.000  k.k. | 3 slaapkamers
Bent u op zoek naar een fijne en betaalbare hoekwoning? Dan is deze eengezinswoning gelegen in het rustige en landelijke Oosterblokker iets voor u. De woning beschikt over 3 slaapkamers (eenvoudig 4 te realiseren), dakkapel, tuin op het zuiden, riante vrijstaande houten berging (2016) en is aan de achterzijde voorzien van een praktische bijkeuken. De woning kent aan de voorzijde een unieke doorkijk over landerijen en groengebied ’t Drachterveld. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand. Er in de straat meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Verkocht
€ 175.000  k.k.  Biedingen vanaf
UNIEKE LOCATIE! Let op biedingen vanaf € 175.000,- K.K. Vlak bij de geliefde haven, de Roode Steen en de vele winkelstraatjes, op 10 minuten loopafstand van NS + busstation Hoorn, bevindt zich deze heerlijke bovenwoning. Dit fijne appartement (60 woonmeters) is gelegen op de tweede en tevens bovenste etage van het pand. De voorgevel van het pand is authentiek en stamt uit 1890, het pand heeft de status van beschermd stadgezicht. De appartementen zijn in 1980 gerenoveerd. Aan de achterzijde is een eigen buitenruimte (balkon) gesitueerd. Aan de voorzijde heeft u heerlijk uitzicht richting de haven, kortom een unieke locatie!  
Verkocht
€ 235.000  k.k.  Biedingen vanaf
RUIMTE! Let op biedingen vanaf € 235.000,- kosten koper. Bent u op zoek naar een jonge, zeer riante tussenwoning van maar liefst 140 woonmeters? Dan is dit een woning voor u! De woning beschikt over 5 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 6), een riante badkamer, een complete keukenopstelling en een serre aan de achterzijde. De woning is heerlijk gesitueerd met tuin op het zuidwesten, met vrij uitzicht over het water. Daarnaast parkeert u op eigen terrein onder de in 2017 aangebrachte carport. In de directe nabijheid van de woning vindt u een park, winkelcentrum, scholen, het IJsselmeer en diverse uitvalswegen. De straat wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer. De woning is dan ook uitstekend gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt.  
Verkocht
€ 245.000  k.k. | 4 slaapkamers
Wat een plaatje! Wij zijn verheugd u deze hoekwoning, welke totaal van beneden tot boven compleet is gestyled, te mogen presenteren. Op een ruime kavel van 245m2 staat deze fijne, instapklare hoekwoning (118m2 woonoppervlak) met 4 slaapkamers, erker, zij-uitbouw, aangebouwde bijkeuken, dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, zonnige achtertuin op het zuiden en een stenen garage met elektrische garagedeur (24m2). Hiernaast is het onderhoudsniveau van de woning zeer goed te noemen. Op loopafstand van de woning vindt u diverse voorzieningen als een winkelcentrum en scholen. In de dichte nabijheid van de woning zijn de uitvalswegen makkelijk bereikbaar.
Verkocht
€ 245.000  k.k. | 5 slaapkamers
Wonen aan een brede waterpartij zonder directe bebouwing aan de voorzijde? Dat kan in deze fijne, zeer nette en uitgebouwde woning in de geliefde kindvriendelijke woonwijk Bangert en Oosterpolder. De woning is voorzien van een uitgebouwde, tuingerichte woonkamer met sfeervolle gashaard, heeft maar liefst 5 slaapkamers, beschikt over een luxe badkamer en kent een diepe achtertuin van 14 meter. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij eind 2017 het nieuwe winkelcentrum voor De Kreek geopend zal worden.
Verkocht
€ 299.000  k.k. | 4 slaapkamers
In een ruim opgezette wijk in het geliefde Blokker, ligt deze 6m brede, geheel gerenoveerde  geschakelde 2-1 kapwoning. De woning beschikt over 137m2 woonoppervlak en is gelegen op een ruim perceel van 305m2 eigen grond. U krijgt onder andere de beschikking over 4 grote slaapkamers, een aangebouwde stenen garage (inpandig bereikbaar) en een ruime zonnige achtertuin aan het water met veranda. Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig, daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. Voorzieningen als scholen en een winkelcentrum liggen op loopafstand. Uitvalswegen als de A7 en de Westfrisiaweg zijn eenvoudig bereikbaar. De woning is dan ook uitstekend gelegen. Door de huidige bewoners is woning vanaf 2012 door de jaren heen geheel gerenoveerd.
Verkocht
€ 215.000  k.k. | 4 slaapkamers
Ruime instapklare tussenwoning (113m2 woonoppervlak) met lichte woonkamer, dakkapel op de 1e en 2e verdieping, 4 slaapkamers, tuin met berging gelegen op het zonnige zuidwesten en parkeerplaats op eigen terrein. De woning ligt in een rustige straat nabij diverse voorzieningen als supermarkt en openbaar vervoer.
Verkocht
€ 197.000  k.k. | 4 slaapkamers
Fijne tussenwoning met keurige moderne keuken, ruime bijkeuken, 4 slaapkamers, dakkapel aan de achterzijde, tuin met achterom en stenen berging. De woning is gelegen in het mooie landelijke Oosterblokker. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand.
Verkocht
€ 450.000  k.k.  Bieden vanaf
Dit is een bieden vanaf prijs. Bent u op zoek naar een riante, vrijstaande woning maar heeft u geen zin in om nieuw te bouwen? Dan is deze zeer jonge woning welke is gebouwd in 2015 wellicht iets voor u. Aan het Unjerpad 8 te Zwaag is alles is tot in de details afgewerkt. De woning beschikt over 182m2 woonoppervlak, dit mede omdat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd. Hiernaast krijgt u de beschikking over een separate berging, een achtertuin op het zonnige westen, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en drie goede slaapkamers (mogelijkheid tot uitbreiding naar 5). Nagenoeg de hele woning is gestuukt en afgewerkt in een lichte kleurstelling. Hier kunt u dan ook alle kanten mee op. De woning is gelegen in de dichte nabijheid van een basisschool, kinderopvang, supermarkt en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7. De wijk is verder nog vol in ontwikkeling waarbij binnenkort het nieuwe winkelcentrum voor De Kreek geopend zal worden.
Verkocht
€ 175.000  k.k. | 3 slaapkamers
Deze fijne tussenwoning met groenstrook aan de voorzijde van de woning, 3 slaapkamers, bergkamer, achtertuin op het Noord-Oosten met achterom en stenen berging is nieuw in de verkoop! De woning is gelegen op een plezierige locatie. In nabijheid treft u diverse voorziening als 2 winkelcentra (Huesmolen en de Korenbloem), sportvelden, basisscholen, park, diverse speeltuintjes en uitvalswegen als de N302 en de A7.
Verkocht
€ 429.000  k.k. | 3 slaapkamers
Gelegen aan de geliefde Kolenbergstraat op 436m2 eigen grond staat deze keurige, goed onderhouden vrijstaande woning. Aan de woning gebouwd treft u een 2e woonhuis welke voor meerdere doeleinde gebruikt kan worden. Denkt u hierbij aan een kangoeroewoning, atelier of als kantoor. De huidige bewoners hebben door de jaren heen de hele woning gerenoveerd. De kap en de gevels zijn geheel na-geïsoleerd. Thans heeft de woning 3 slaapkamers maar op de begane grond en in de voormalige garage zijn ook slaapkamers aanwezig. Er is dus een mogelijkheid tot 5 slaapkamers. Dubbele deuren in woonkamer bieden u toegang tot een overdekte  en gefundeerde veranda (2010). De woning beschikt over een dubbele inrit en dus voldoende parkeerruimte. Aan de linkerzijde van de woning treft u een carport (2017). Middels deze carport is de tuin ook achterom bereikbaar. Achterin in de tuin staat een gefundeerde houten berging voor de nodige bergruimte. Op een steenworp afstand van de woning vind u een winkelcentrum, scholen en uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar.
Verkocht
€ 169.500  k.k. | 1 slaapkamer
In een van de vele zijstraatjes van de binnenstad van Hoorn parallel aan winkelstraat het Grote Noord en op 5 minuten loopafstand van NS + bus station Hoorn, vindt u deze gerenoveerde bovenwoning. Dit fijne appartement gelegen op de eerste en tweede verdieping is in 2007 compleet gerenoveerd. Derhalve zijn alle onderdelen van het appartement jong te noemen. Het appartement is goed geïsoleerd, alle steensmuren zijn voorzien van geïso-leerde voorzetwanden en in alle ramen is isolatieglas (HR++) geplaatst. 
Verkocht
€ 275.000  k.k.  Bieden vanaf
Let op, dit betreft een bieden vanaf prijs! Wonen aan een brede waterpartij zonder directe bebouwing aan de voorzijde? Dat kan in deze fijne en uitgebouwde hoekwoning in de geliefde woonwijk Bangert en Oosterpolder. De woning staat op 180 m2 eigen grond en beschikt over 133 m2 woonmeters. Leuke details zorgen voor veel wooncomfort. Denk hierbij aan dubbele openslaande deuren aan achterzijde van de woning, een vaste deur vanuit de keuken naar de voortuin en een moderne keuken en badkamer. De bereikbaarheid is uitstekend: op 5 minuten rijafstand van de snelweg A7. Daarnaast treft u diverse voorzieningen binnen handbereik als scholen, sport, supermarkt, kinderopvang en 2017/18 nieuw winkelcentrum.