Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Aanbod

Astronautenweg 20L, Hoorn
Verhuurd
€ 1.200  per maand | 1 slaapkamer
Te huur mogen wij presenteren, dit super leuke 2-kamer appartement met eigen berging! Het geheel is gelegen op de 3e verdieping van een complex welke in 2010 is gerealiseerd. Gelegen op een top locatie! U bent op loop/fietsafstand van de binnenstad van Hoorn, NS station, winkelcentrum de Grote Beer en kunt binnenkort te voet naar het strand van Hoorn. Binnen enkele autominuten bent u op de A7 richting Amsterdam of Leeuwarden. Het appartement heeft een groot aantal pluspunten. Het betreft door de hoekligging een zeer licht appartement met grote ramen en deurkozijnen (kunststof). In het gehele appartement treft u vloerverwarming. U krijgt de beschikking over een riant balkon van 10m2 groot gelegen op het Westen, hier kunt u heerlijk van de avondzon genieten. Het gehele appartement is strak afgewerkt en recent geheel opnieuw geverfd in lichte kleurstelling. Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd.
Pennekamplaan 41, Oosterblokker
Verhuurd
€ 1.350  per maand | 2 (mogelijkheid tot 4) slaapkamers
Te huur aangeboden: Deze ruime instapklare hoekwoning (109m2 woonmeters) met nette keuken-badkamer-toilet, tuin met achterom en berging, 2 slaapkamers op de 1e verdieping en mogelijkheid tot 2 slaapkamers op de 2e verdieping. Indien huurder dit wenst zal verhuurder twee extra kamers op de zolderverdieping realiseren. De woning is gelegen in het mooie landelijke Oosterblokker. Op loopafstand van de woning bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer (bus). Uitvalswegen richting Amsterdam en Lelystad zijn bereikbaar op korte afstand.
Lage hoek 65, Zwaag
Verhuurd
€ 1.600  per maand | 5 slaapkamers
Te huur aangeboden: Deze ruime hoekwoning (134 m2 woonoppervlak) gelegen in één van de meest geliefde woonwijken van Zwaag. Een fijne uitgebouwde woonkamer, vijf slaapkamers waarvan zich er twee op de 2e verdieping bevinden, en de nette afwerking maken dit een heerlijk woning. Van de begane grond tot de 2e verdieping is alles strak afgewerkt. Hiernaast beschikt de woning over een zeer nette badkamer en keuken in een neutrale kleurstelling. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, het wijkwinkelcentrum De Hollandse Cirkel en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7.
Gravenstraat 50, Hoorn
Verhuurd
€ 1.175  per maand | 1 slaapkamer
Wat een leuk appartement, een goede plek, geheel gerenoveerd in 2015, gemeubileerd en voorzien van alle gemakken. Zie je jezelf hier al wonen? Nu te huur aangeboden: Een in de binnenstad gelegen verzorgd appartement op de begane grond. Er is slim gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Groot pluspunt is de ligging in de binnenstad van Hoorn en daardoor op loopafstand van alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer (NS-station). Een unieke woonkans op een perfecte locatie!
Zandsteen 121, Hoorn
Verhuurd
€ 1.350  per maand | 2 slaapkamers
Te huur aangeboden: Een ruim (92m2) en net afgewerkt 3-kamer appartement (2018) welke is gelegen op de 3e verdieping. De woning wordt leeg (zonder meubels) verhuurd, echter blijven wel de gordijnen, lampen, koelkast en magnetron achter. Het complex is gesitueerd op een ideale locatie, aan de rand van Hoorn nabij uitvalswegen en winkelcentrum De Huesmolen. Parkeervoorziening nabij het complex is afgesloten middels een slagboom. De gezamenlijke entree geeft via een intercom toegang tot zowel het trappenhuis als de lift waarmee u het appartement op de 4e verdieping bereikt.
Kaap Hoorn 84, Hoorn
Verhuurd
€ 1.175  per maand | 1 slaapkamer
Net afgewerkt en geheel instap klaar appartement in het geliefde appartementen complex Kaap Hoorn. Het appartement is gelegen op de 7e verdieping en geeft een mooi uitzicht over de stad Hoorn. Het complex is gesitueerd op een ideale locatie, aan de rand van Hoorn nabij uitvalswegen en nabij het stadscentrum van Hoorn. Er is voldoende parkeervoorziening aan de voor- en achterzijde van het complex.  
Pieter Florisstraat 23, Hoorn
Verhuurd
€ 1.350  per maand | 2 slaapkamers
Te huur aangeboden: Een tegen de binnenstad aangelegen verzorgde tussenwoning. Ten opzichte van de naast gelegen woningen zien we hier op de 1e verdieping enkel rechte gevels. Twee slaapkamers, een aangebouwde stenen berging, gezellige living en een dakterras maken dit een hele leuke woning. Groot pluspunt is de ligging aan de rand van de historische Hoornse binnenstad en op loopafstand van alle voorzieningen zoals speeltuin,  scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station). Een unieke woonkans op een perfecte locatie!
Zandsteen 57, Hoorn
Verhuurd
€ 1.150  per maand | 2 slaapkamers
Te huur aangeboden: Een net afgewerkt 3-kamer hoekappartement (2018) welke is gelegen op de 1e verdieping. De woning wordt leeg (zonder meubels) verhuurd. Het complex is gesitueerd op een ideale locatie, aan de rand van Hoorn nabij uitvalswegen en winkelcentrum De Huesmolen. Parkeervoorziening nabij het complex is afgesloten middels een slagboom
Gratis waardebepaling aanvragen