Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Aanbod

Gravenstraat 50, Hoorn
Verhuurd
€ 1.175  per maand | 1 slaapkamer
Wat een leuk appartement, een goede plek, geheel gerenoveerd in 2015, gemeubileerd en voorzien van alle gemakken. Zie je jezelf hier al wonen? Nu te huur aangeboden: Een in de binnenstad gelegen verzorgd appartement op de begane grond. Er is slim gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Groot pluspunt is de ligging in de binnenstad van Hoorn en daardoor op loopafstand van alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer (NS-station). Een unieke woonkans op een perfecte locatie!
Zandsteen 121, Hoorn
Verhuurd
€ 1.350  per maand | 2 slaapkamers
Te huur aangeboden: Een ruim (92m2) en net afgewerkt 3-kamer appartement (2018) welke is gelegen op de 3e verdieping. De woning wordt leeg (zonder meubels) verhuurd, echter blijven wel de gordijnen, lampen, koelkast en magnetron achter. Het complex is gesitueerd op een ideale locatie, aan de rand van Hoorn nabij uitvalswegen en winkelcentrum De Huesmolen. Parkeervoorziening nabij het complex is afgesloten middels een slagboom. De gezamenlijke entree geeft via een intercom toegang tot zowel het trappenhuis als de lift waarmee u het appartement op de 4e verdieping bereikt.
Kaap Hoorn 84, Hoorn
Verhuurd
€ 1.175  per maand | 1 slaapkamer
Net afgewerkt en geheel instap klaar appartement in het geliefde appartementen complex Kaap Hoorn. Het appartement is gelegen op de 7e verdieping en geeft een mooi uitzicht over de stad Hoorn. Het complex is gesitueerd op een ideale locatie, aan de rand van Hoorn nabij uitvalswegen en nabij het stadscentrum van Hoorn. Er is voldoende parkeervoorziening aan de voor- en achterzijde van het complex.  
Pieter Florisstraat 23, Hoorn
Verhuurd
€ 1.350  per maand | 2 slaapkamers
Te huur aangeboden: Een tegen de binnenstad aangelegen verzorgde tussenwoning. Ten opzichte van de naast gelegen woningen zien we hier op de 1e verdieping enkel rechte gevels. Twee slaapkamers, een aangebouwde stenen berging, gezellige living en een dakterras maken dit een hele leuke woning. Groot pluspunt is de ligging aan de rand van de historische Hoornse binnenstad en op loopafstand van alle voorzieningen zoals speeltuin,  scholen, winkels, openbaar vervoer (NS-station). Een unieke woonkans op een perfecte locatie!
Zandsteen 57, Hoorn
Verhuurd
€ 1.150  per maand | 2 slaapkamers
Te huur aangeboden: Een net afgewerkt 3-kamer hoekappartement (2018) welke is gelegen op de 1e verdieping. De woning wordt leeg (zonder meubels) verhuurd. Het complex is gesitueerd op een ideale locatie, aan de rand van Hoorn nabij uitvalswegen en winkelcentrum De Huesmolen. Parkeervoorziening nabij het complex is afgesloten middels een slagboom