Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Aankoopbemiddeling

Aankoopbemiddeling
Aankoopbemiddeling

De aankoop van een woning is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. U vraagt zich misschien af wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis? Wij helpen u hier graag bij, want wij begrijpen als dit veel vragen oproept zoals:

- Is de vraagprijs reëel?
- Wat is de bouwkundige staat?
- Hoe start ik een onderhandeling?
- Hoelang staat het huis al te koop?
- Hoe weet ik of er sprake is van verontreiniging ?
- Is er asbest aanwezig in de woning?
- Is de Vereniging van Eigenaren gezond? (bij een appartement).
- Waar moet ik op letten als de woning wordt opgeleverd?

Dit is slechts een greep van de veel voorkomende vragen bij het kopen van een woning. Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen. Op ieder gewenst moment kunnen wij instappen tijdens het aankoopproces. Bijvoorbeeld vanaf het begin vanaf het zoeken naar een geschikte woning, maar ook op het moment dat u zelf al een woning heeft gezien. Wij kunnen deze nogmaals inspecteren, de onderhandelingen op ons nemen en u tot aan de notaris begeleiden. Bij ons worden de kosten voor aankoopbemiddeling afgestemd op uw wensen. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

In de huidige markt beseffen wij dat u soms maar één kans krijgt om een woning te bezichtigen. Doordat wij een dynamisch kantoor zijn sluiten wij hier perfect op aan. Benieuwd naar onze aanpak? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Dit is uiteraard geheel kosteloos waarbij u een goed beeld van ons en onze werkwijze krijgt. 

 

 

Gratis waardebepaling aanvragen