Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Over Optima

Waarom kiest u voor Optima Makelaardij?
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Door de jaren heen is de markt van de woningmakelaardij een stuk transparanter geworden. De woningkoper oriënteert zich veelal op het internet en hierdoor is een feitelijk kantoor steeds minder belangrijk geworden. Mede hierdoor zijn consumenten steeds prijsbewuster. Optima Makelaardij speelt hierop in en onderscheid zich door middel van een scherpe prijs maar wel met een full-service dienstverlening. Wij bieden het complete standaard pakket maar dan in een voordeliger jasje. 
Goede positionering in de woningmarkt
De verkoop van een woning is altijd een momentopname. Wat zijn de marktomstandigheden? Wat zijn de meest recente transacties van vergelijkbare woningen? Hoe is uw woning afgwerkt ten opzichte van deze woningen? Welke woningen (concurrentie-analyse) staan in uw prijsklasse en in de omgeving nog meer te koop? Al deze vragen beantwoorden wij graag tijdens een vrijblijvend en kosteloos verkoopgesprek. Door al deze punten te onderzoeken zijn wij beter in staat om de markt te analyseren en te begrijpen. Wij taxeren/waarderen niet alleen uw woning maar positioneren deze ook nauwkeurig ten opzichte van het overige woningaanbod. Dit zorgt in onze ogen voor de kortse looptijden en beste verkoopresultaten. 
Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht is een van de kernwaarden binnen Optima Makelaardij. Wij realiseren ons dat de verkoop/aankoop van uw woning een spannende periode is. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar voor vragen, onze klanten zijn immers onze ambassadeurs van de toekomst. Er zijn door onze ambassadeurs al meerdere referenties geschreven over onze werkzaamheden welke u op deze website kunt terug vinden.   
Dynamisch en flexibel
Wij hanteren geen 09.00-17.00 mentaliteit. Bij Optima Makelaardij komen wij ook graag bij u langs na werktijd voor een vrijblijvend gesprek. Dit geldt ook voor geïnteresseerden in uw woning, wij beseffen dat deze ook graag na werktijd willen bezichtigen.