Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Over Optima

Waarom kiest u voor Optima Makelaardij?
Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht is een van de belangrijkste kernwaarden binnen Optima Makelaardij. Wij realiseren ons dat de verkoop of aankoop van uw woning een spannende periode is. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar voor vragen, onze klanten zijn immers onze ambassadeurs van de toekomst. Er zijn door onze ambassadeurs al meerdere referenties geschreven over onze werkzaamheden, deze vindt u onder het kopje referenties!
Enthousiast, dynamisch en flexibel
Wij zijn een enthousiast team welke graag voor u klaar staat. Wij helpen u bij al uw vragen en proberen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Wij hanteren geen 09.00-17.00 mentaliteit. Bij Optima Makelaardij komen wij ook graag bij u langs na werktijd voor een vrijblijvend gesprek. Dit geldt ook voor geïnteresseerden in uw woning, wij beseffen dat deze ook graag na werktijd willen bezichtigen. 
Goede positionering in de woningmarkt
De verkoop van een woning is altijd een momentopname en daarom kijken wij naar de huidige marktomstandigheden. Om uw woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen tegen een zo hoog mogelijke waarde, gaan wij op onderzoek uit om onder andere de volgende vragen te beantwoorden: Voor welke prijs zijn vergelijkbare woningen in de omgeving verkocht? Hoe is uw woning afgewerkt en gelegen ten opzichte van deze woningen? Welke woningen staan in deze prijsklasse en in de omgeving nog meer te koop? Door al deze punten te onderzoeken zijn wij uitstekend in staat om de markt te analyseren en te begrijpen. Wij taxeren of waarderen niet alleen uw woning, maar positioneren deze ook nauwkeurig ten opzichte van het overige woningaanbod. Dit zorgt in onze ogen voor de kortste looptijden en beste verkoopresultaten.   
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Door de jaren heen is de markt van de woningmakelaardij een stuk transparanter geworden. De woningkoper oriënteert zich veelal op het internet en hierdoor is een feitelijk kantoor steeds minder belangrijk geworden. Optima Makelaardij speelt hierop in en onderscheid zich door middel van een scherpe prijs maar wel met een full-service dienstverlening. Wij bieden het complete standaard pakket maar dan in een voordeliger jasje. 
Gratis waardebepaling aanvragen