Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Verkoop van uw woning

Verkoop van uw woning
Verkoop van uw woning

Hoe gaat het verkopen van een huis? Waar moet ik rekening mee houden bij het verkopen van mijn huis? Wat zijn de kosten bij het verkopen van een huis? Dit zijn allemaal vragen die ons vaak gesteld worden.

Wij helpen u graag op weg.

De verkoop van een woning is altijd een momentopname. Wij zullen u informeren over de huidige marktomstandigheden. Om uw woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen tegen een zo hoog mogelijke waarde, gaan wij op onderzoek uit om onder andere de volgende vragen te beantwoorden:

  • Voor welke prijs zijn vergelijkbare woningen in de omgeving verkocht?
  • Hoe is uw woning afgewerkt en gelegen ten opzichte van deze woningen?
  • Welke woningen staan in deze prijsklasse en in de omgeving nog meer te koop?

Door al deze punten te onderzoeken zijn wij beter in staat om de markt te analyseren en te begrijpen. Vervolgens positioneren wij uw woning nauwkeurig ten opzichte van het overige woningaanbod. Dit zorgt in onze ogen voor de kortste looptijden en de beste verkoopresultaten. 

Optima Makelaardij onderscheidt zich door middel van communicatie, prijs, kwaliteit en service. Wij kennen geen 09.00-17.00 mentaliteit en verplaatsen ons in u en in eventuele geïnteresseerden voor uw woning. Daarom zijn we voor bezichtigingen en afspraken geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Verder zetten wij de bekende online kanalen in om uw woning zo goed en zo snel mogelijk te verkopen.

Zoals:

  • Hoge ranking op Funda; wij zorgen voor professionele fotografie, plattegronden, 360 graden foto's en een woningvideo zodat uw woning hoog op Funda geplaatst wordt.
  • Naast Funda, ook een uitgebreide presentatie op andere woningplatforms, zoals: Jaap en Huislijn.
  • Betaalde Social media campagnes; Op Social media kopen wij betaalde campagnes in, dit bereikt tussen 3000-8000 unieke personen.

Bent u nieuwsgierig wat wij verder nog voor u doen om uw woning succesvol te verkopen? Graag komen wij een keer bij u langs voor een gratis waardebepaling of een vrijblijvend gesprek.

Gratis waardebepaling aanvragen