Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Kavel 5 - De Buurt 126, Venhuizen
Kavel 5 - De Buurt 126, Venhuizen
€ 595.000  Vrij op naam
Omschrijving

Dat nieuwbouwplan De Buurt in Venhuizen bijzonder is zit hem niet alleen in de fraaie architectuur. Ook de opzet van de wijk is speciaal. De combinatie van nieuw en oud, gestroomlijnd in de landelijk omgeving maken dit een unieke plek om te wonen. Dat de woningen ook nog duurzaam, geheel nul op de meter en gasloos zijn, maakt het extra aantrekkelijk om hier een huis te kopen. Klaar voor de toekomst in de breedste zin van het woord.

Fraaie compositie van diverse materialen, de gemetselde schoorstenen en het grote dak overstek geven de woning nog meer statuur.

Begane grond
Via de hal aan de voorzijde van de woning bereikt u het riante woongedeelte met keuken aan de tuinzijde.

Verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping. Op deze verdieping treft u 3 goede slaapkamers en de badkamer met seperaat toilet.

Zolder
De laatste verdieping biedt u genoeg ruimte voor de nodige wegzet. Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap.

Kenmerken

• 160 m2 woonoppervlak;
• 284 m2 perceeloppervlak;
• 13,4 m2 vrijstaande berging;
• gelegen aan kleinschalig woonerf.

Duurzaamheid
Geen standaard installaties maar echt duurzaam, daarmee zijn de woningen in nieuwbouwproject De Buurt echt onderscheidend. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een bodemgebonden warmtepomp. Dit is voor het verwarmen/koelen van de woning en het bereiden van warm tapwater.

De woning wordt hiernaast voorzien van zonnepanelen. Echter wordt niet alle opgewekte stroom van deze panelen meteen gebruikt. Hoe fijn is het dan als u deze stroom kunt bewaren voor een ander moment? Daarom zullen de woning worden uitgerust met een slimme thuisaccu, de Powerbox 15-331. Met deze thuisaccu kunt u stroom vanaf de zonnepanelen opvangen en gebruiken op de momenten dat u wilt. Hoe ideaal is dat?! De accu beschikt over speciale software welke kijkt naar de huidige stroomprijs. U levert dus stroom terug op de momenten dat de stroomprijs het hoogst is en hij laadt de accu op wanneer de stroomprijs laag is. Hiermee is energieopslag de sleutel tot een duurzame en onafhankelijke toekomst.

Tot slot zal elke woning worden voorzien van een regenwaterfabriek. Hierdoor wordt het regenwater gezuiverd zodat het geschikt is voor gebruik van bijvoorbeeld de badkamer, het toilet, de wasmachine en de buitenkraan. Duurzaamheid ten top!

Tijdslijnen en procedure
Heeft u interesse in deze woning, dan vragen wij u om u aan te melden via het aanmeldformulier. Deze is via het contactformulier op onze website, Funda of telefonisch aan te vragen. Het gehele plan zal worden gebouwd door de DWB (De Wit – Besseling) aannemers uit Hem. De bestaande bebouwing is reeds gesloopt en er is gestart met het saneren van de grond. Nadat de woning verkocht is, zal de bouw op korte termijn aanvangen.

 

Gratis waardebepaling aanvragen