Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Kavel 1 - Westerbuurt 2a, Venhuizen
Kavel 1 - Westerbuurt 2a, Venhuizen
€ 727.000  Vrij op naam
Omschrijving

Dat nieuwbouwplan De Buurt in Venhuizen bijzonder is zit hem niet alleen in de fraaie architectuur. Ook de opzet van de wijk is speciaal. De combinatie van nieuw en oud, gestroomlijnd in de landelijk omgeving maken dit een unieke plek om te wonen. Dat de woningen ook nog duurzaam, geheel nul op de meter en gasloos zijn, maakt het extra aantrekkelijk om hier een huis te kopen. Klaar voor de toekomst in de breedste zin van het woord.

Een zeer riante woning met meer dan 200m2 woonruimte en dat nul op de meter!

Begane grond
Uniek!! Dat is de split level opzet met een minimaal hoogteverschil tussen de woonkamer en de keuken. De keuken is tuingericht en beschikt over grote raampartijen en dubbele deuren naar de tuin. Zo wordt de keuken echt een verlengstuk van de woning.

Verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Op deze verdieping treft u 3 slaapkamers, waarvan 1 met een inloopkast, de badkamer en een separate wasruimte.

Zolder
Zeer ruime zolderverdieping van circa 50m2, Via de overloop bereikt u twee royale kamers. Wellicht een sportruimte of een kantoor aan huis?

Kenmerken
• 209 m2 woonoppervlak;
• 338 m2 perceeloppervlak;
• 17 m2 vrijstaande berging;
• 817 m3 inhoud;
• 2 privé parkeerkeerplekken;
• gelegen aan het lint.

Duurzaamheid
Geen standaard installaties maar echt duurzaam, daarmee zijn de woningen in nieuwbouwproject De Buurt echt onderscheidend. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een bodemgebonden warmtepomp. Dit is voor het verwarmen/koelen van de woning en het bereiden van warm tapwater.

De woning wordt hiernaast voorzien van zonnepanelen. Echter wordt niet alle opgewekte stroom van deze panelen meteen gebruikt. Hoe fijn is het dan als u deze stroom kunt bewaren voor een ander moment? Daarom zullen de woning worden uitgerust met een slimme thuisaccu, de Powerbox 15-331. Met deze thuisaccu kunt u stroom vanaf de zonnepanelen opvangen en gebruiken op de momenten dat u wilt. Hoe ideaal is dat?! De accu beschikt over speciale software welke kijkt naar de huidige stroomprijs. U levert dus stroom terug op de momenten dat de stroomprijs het hoogst is en hij laadt de accu op wanneer de stroomprijs laag is. Hiermee is energieopslag de sleutel tot een duurzame en onafhankelijke toekomst.

Tot slot zal elke woning worden voorzien van een regenwaterfabriek. Hierdoor wordt het regenwater gezuiverd zodat het geschikt is voor gebruik van bijvoorbeeld de badkamer, het toilet, de wasmachine en de buitenkraan. Duurzaamheid ten top!

Tijdslijnen en procedure
Heeft u interesse in deze woning, dan vragen wij u om u aan te melden via het aanmeldformulier. Deze is via het contactformulier op onze website, Funda of telefonisch aan te vragen. Het gehele plan zal worden gebouwd door de DWB (De Wit – Besseling) aannemers uit Hem. Het voornemen is om de bestaande bebouwing per februari/maart te slopen. De bouw zal circa 14 weken later starten.

Gratis waardebepaling aanvragen