Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

De Buurt 112, Venhuizen
De Buurt 112, Venhuizen
€ 310.000  k.k.
Omschrijving

Landelijk en levensloopbestendig wonen, dat kan in deze vrijstaande woning in Venhuizen. Het betreft een vrijstaand woonhuis op een ruim perceel van 367m2. Levensloop bestendig wonen is hier mogelijk door de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ook krijgt u de beschikking over een aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Achter de woning bevindt zich een bedrijfspand welke op dit moment als opslag wordt gebruikt. Op zeer korte termijn zal dit pand gesloopt worden, de grond gesaneerd worden en zullen hier 11 prachtige nieuwbouwwoningen gerealiseerd worden. Benieuwd naar de plannen? Neem contact op met Optima Makelaardij voor meer informatie.

De woning is gelegen aan het dorpslint van het mooie landelijke Venhuizen. Landelijk wonen, maar toch goed bereikbaar. Binnen een paar minuten bent u op de verbindingsweg richting Hoorn, Enkhuizen en bereikt u binnen enkele autominuten de A7. De voorzieningen van het dorp Venhuizen zijn op fietsafstand bereikbaar.

Ziet u zichzelf wel wonen op deze plek? Belt u ons dan voor een bezichtiging. De makelaars van Optima Makelaardij leiden u graag rond in deze woning.

Begane grond
Aan de rechterzijkant van het woonhuis treft u de entree welke toegang geeft tot de hal met meterkast, toilet en trapopgang. Vanuit de hal heeft u toegang tot de straatgerichte woonkamer. Door de grote raampartijen en de openslaande deuren aan de zijkant van de woonkamer betreft dit een heerlijk lichte ruimte. De inbouwkasten in de woonkamer zorgen voor voldoende wegzet. Vanuit de hal heeft u ook toegang tot de keuken, dit is een landelijke keuken welke is opgesteld in een hoek. In de keuken beschikt u over een voorraad trapkast met kelderruimte.

Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken met de wasmachine en droger opstelling. Vanuit de bijkeuken is de slaapkamer op de begane grond en de badkamer te bereiken. Deze badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met lades en een douchehoek. Vanuit de bijkeuken bereikt u de tuin middels een loopdeur.

1e verdieping
De overloop geeft u toegang tot een drietal slaapkamers.

Bergzolder
Middels de overloop via een losse trap is de bergzolder bereikbaar. Ideaal voor de nodige wegzet.

Tuin en garage
De achtertuin is bereikbaar vanuit de bijkeuken. Vanuit de tuin is de garage bereikbaar. Op dit moment is er een tijdelijke schutting geplaatst, deze ligt nog niet op de erfgrens. Achter de woning ligt nog een stuk grond behorende bij het perceel dat gesaneerd zal worden. Dit zal gebeuren voor de bouwvakantie 2023. Het perceel aan de achterzijde is nu 4.91 meter diep tot de schutting, maar dit zal na sanering ca. 7.3 meter diep worden. Over de volledige lengte van het perceel zal er een beukenhaag geplaatst worden. 

Kortom
Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning die landelijk is gelegen? Dan is deze woning zeker het bezichtigen waard! Heeft u interesse in deze woning en wilt u deze graag een keer bezichtigen? Dan nodigen wij u graag uit om de woning vrijblijvend te bezichtigen. Dit kan door een afspraak te maken via Funda, via onze website of door te bellen of mailen naar Optima Makelaardij.

Gratis waardebepaling aanvragen