Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Galerij 32, Blokker
€ 329.500  k.k.
Omschrijving

Wat een mogelijkheden biedt deze multifunctionele woning met nagenoeg rondom overal kunststof kozijnen! Deze uitgebouwde 2/1 kapwoning met erker heeft maar liefst 5 slaapkamers, een praktijkruimte/slaapkamer/speelkamer (inpandig bereikbaar) op de begane grond, vrijstaande houten garage van 20m2 en een ruime zonnige achtertuin. Naast alle mogelijkheden heeft de woning nog een zeer groot pluspunt: de achtertuin is zeer anoniem gelegen en grenst aan een waterpartij met vrije doorkijk. Het geheel is gesitueerd in een ruim opgezette wijk in het geliefde dorp Blokker. De woning beschikt over maar liefst 147m2 woonoppervlak op een perceel van 285m2. Op eigen terrein is een parkeerplaats aanwezig, daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat. Voorzieningen als scholen en een winkelcentrum liggen op loopafstand. Uitvalswegen als de A7 en de Westfrisiaweg zijn eenvoudig bereikbaar. De woning is dan ook uitstekend gelegen.

Begane grond 
Middels de entree bereikt u de hal met toegang tot het toilet, garderobe, meterkast, trapopgang en het woongedeelte. Het woongedeelte beschikt over een straatgerichte keuken en een tuingerichte uitgebouwde woonkamer. Door de bewoners is een vaste kast gerealiseerd welke een tweedeling tussen beide ruimtes creëert. Een 6-tal openslaande deuren in de woonkamer zorgen ervoor dat de diepe achtertuin echt een verlengstuk van de woning wordt. Een fraaie laminaat vloer is op de gehele begane grond gelegd. Vanuit de woonkamer heeft u toegang de praktijkruimte/slaapkamer/ speelkamer welke ook een eigen toegang heeft aan de voorzijde van de woning. Wat ideaal is voor een eigen bedrijf aan huis. Aan deze toegang grenst de natte ruimte met opstelling voor de wasmachine droger. De ruimte is geheel betegeld en voorzien van alle aansluitingen voor een badkamer. Zo behoort levensloopbestendig wonen ook tot de mogelijkheden. De keurige hoek opgestelde keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Denk hierbij aan, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, combi-oven en een vaatwasser.

1e verdieping 
Via de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De badkamer is ingericht met een douchehoek, inbouwcloset, dubbele wastafel en een radiator. De gehele eerste verdieping is, op de badkamer na voorzien van een laminaat vloer. In de slaapkamer aan de voorzijde is thans een vaste schuifdeurkast.

2e verdieping
Middels de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers, een dubbele kastruimte en een vlizotrap naar de bergvliering. Een dakkapel aan de achterzijde van de woning creëert nog meer ruimte in de slaapkamers.

Tuin en garage
De diepe achtertuin is inclusief garage circa 125m2 groot (ca. 9,65 breed en gemiddeld 13 meter diep) en gelegen aan een waterpartij. Hierdoor kent u aan de achterzijde geen bebouwing waardoor u veel privacy heeft. De tuin is middels 4-dubbel openslaande deuren in de woonkamer alsmede via een achterom bereikbaar. Vanwege de diepte en gunstige ligging kunt u heerlijk genieten van zeer veel zonuren. De houten garage van 20m2 staat op een gestorte plaat en heeft dubbele deuren aan de voorzijde en biedt u meer dan voldoende ruimte voor alle wegzet.

Kortom 
Bent u op zoek naar een zeer ruime woning met veel slaapkamers en in de nabijheid van diverse voorzieningen en uitvalswegen? Dan is deze woning met zeer veel mogelijkheden zeker het bezichtigen waard! Heeft u interesse in deze woning en wilt u deze graag een keer bezichtigen? Maakt u dan snel een afspraak.