Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Distel 63, Zwaag
€ 215.000  k.k.
Omschrijving

Bent u op zoek naar een woning welke goed is onderhouden maar aan de binnenzijde nog wel naar u eigen hand kunt zetten? Dan is deze tussenwoning welke aan de achterzijde is uitgebouwd wellicht iets voor u. Het geheel is gelegen in een hofje met enkel bestemmingsverkeer, hiernaast heeft u aan de achterzijde van de woning geen directe bebouwing.  De woning is dan ook rustig gelegen maar toch in de nabijheid van een groot aantal voorzieningen. Zo is er op loopafstand een winkelcentrum, zijn uitvalswegen (A7), basisscholen en sportvelden (ijsbaan + hockeyvelden + voetbal) in de dichte nabijheid en bent u met de fiets binnen 10 minuten in het centrum van Hoorn en het NS station. In 2018 is de woning nog rondom buiten geschilderd door een erkend schildersbedrijf. Verder is in 2017 aan de uitbouw een veranda geplaatst welke geheel afsluitbaar is met een glazen schuifwand. U heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en verder is er voldoende mogelijkheid tot parkeren in de straat.

Begane grond 
De zij-entree geeft u toegang tot de hal met meterkast, toilet, trapopgang en garderobe. Via de hal bereikt u de tuingerichte woonkamer en middels een tussenhal de praktijkruimte/garage aan de voorzijde van de woning. De tussenhal heeft ook een eigen toegang en is derhalve zeer praktisch in het gebruik voor een beroep aan huis. Deze garage is thans in gebruik als praktijkruimte en geheel geïsoleerd. Hier treft u ook aansluitingen voor wasmachine/droger. De dubbele deuren aan de voorzijde zijn nog aanwezig en er is dan ook weer eenvoudig een garage van te maken. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer. U krijgt in de uitbouw aan de achterzijde van de woning de beschikking over een fraaie ingebouwde gashaard. Aan de voorzijde van de woning treft u de straatgerichte keuken. 

1e verdieping 
Middels de vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Op deze verdieping treft u twee slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning is van 2 slaapkamers een grote slaapkamer gemaakt. Het is dus weer mogelijk om 3 slaapkamers te realiseren op deze verdieping. De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel, inbouwcloset en een radiator.

2e Verdieping
Middels de voorzolder heeft u toegang tot een 3e slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een groot dakraam en dient nog verder afgewerkt te worden. Op de voorzolder treft u de technische installaties en de aansluitingen voor wasmachine/droger.  

Tuin 
De achtertuin is ca 51m2 groot inclusief de veranda (5,75m breed x 8,85m diep), groot pluspunt is dat er aan de achterzijde van de woning geen directe bebouwing is en derhalve heeft u meer privacy. Aan de uitbouw is recentelijk een veranda geplaatst welke geheel afsluitbaar is middels een glazen schuifpui.

Kortom 
Bent u op zoek naar een zeer ruime tussenwoning nabij een winkelcentrum, de binnenstad van Hoorn en diverse uitvalswegen? Dan is deze woning zeker het bezichtigen waard! Heeft u interesse in deze woning en wilt u deze graag een keer bezichtigen? Maakt u dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.