Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Noorder Sluisstraat 31E, Hem
Noorder Sluisstraat 31E, Hem
€ 360.000  Vrij op naam
Omschrijving

U kunt zich uiterlijk tot ZONDAG 21 NOVEMBER 2021, 12:00 UUR inschrijven via het inschrijfformulier welke beschikbaar is op www.dehemmertoren.nl 

Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de Wijk. Dat is wonen in nieuwbouwproject de Hemmertoren te Hem. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Alle woningen worden ‘nul op de meter gebouwd’. Dit betekent dat de woningen zowel gebouw-gebonden als gebruik gebonden energieneutraal zijn. De woningen worden voorzien van zonnepanelen en aardwarmtepomp met een 200 liter boiler. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zal worden voorzien van vloerverwarming. Start van de bouw zal circa februari 2022, oplevering zal liggen in Q1 van 2023.

Begane grond
De royale living op de begane grond beslaat de volledige breedte van de woning. Raampartijen en openslaande tuindeuren laten veel daglicht binnen. Daarnaast bieden deze volop zicht op uw tuin, welke hierdoor het verlengstuk van de woonkamer is.

1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Van de drie slaapkamers is de slaapkamer aan de achterzijde van de woning de riante master bedroom. De badkamer is voorzien van wastafel, douchehoek en 2e toilet. Tevens treft u op deze verdieping de technische ruimte.

Zolder
De laatste verdieping biedt u genoeg ruimte voor de nodige wegzet. Deze verdieping is bereikbaar via een vlizotrap.

Gratis waardebepaling aanvragen