Heeft u een vraag of wilt u professioneel advies? Neem contact met ons op:

Noorder Sluisstraat 31D, Hem
Noorder Sluisstraat 31D, Hem
€ 344.000  Vrij op naam
Omschrijving

U kunt zich uiterlijk tot ZONDAG 21 NOVEMBER 2021, 12:00 UUR inschrijven via het inschrijfformulier welke beschikbaar is op www.dehemmertoren.nl 

Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de Wijk. Dat is wonen in nieuwbouwproject de Hemmertoren te Hem. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Alle woningen worden ‘nul op de meter gebouwd’. Dit betekent dat de woningen zowel gebouw-gebonden als gebruik gebonden energieneutraal zijn. De woningen worden voorzien van zonnepanelen en aardwarmtepomp met een 200 liter boiler. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zal worden voorzien van vloerverwarming. Start van de bouw zal circa februari 2022, oplevering zal liggen in Q1 van 2023.

Begane grond
Wonen en slapen op de begane grond behoort bij deze woning tot de mogelijkheid. Het woongedeelte grenst aan de voorzijde van de woning en hierdoor krijgt u de beschikking over een tuin gerichte keuken en slaapkamer. De badkamer en-suite is in het midden van de woning gesitueert.

1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Op deze verdieping treft u nog 2 slaapkamers alsmede de technische ruimte. Tevens is hier ruimte voor een 2e badkamer.

Zolder
De laatste verdieping biedt u genoeg ruimte voor de nodige wegzet. Deze verdieping is bereikbaar via een vlizotrap.